dogumunuz nasil basladi???

doğum anında suyunu patlatmaları daha mı iyi yani. benim en çok korktuğum nokta kordon dolanması veya bir aksilik çıkmasından yoksa ağrıdan korkmuyorum deli cesareti geldi bu sıralar bana:)

doğum zmanaında su gelirse suyun kayganlığıyla bebek daha rahat doğarmış
dr söylemişti
bütün anne adaylarının korkuları vardır
bende çok yaşadım bunları ama abartmadan düşnmek lazım yoksa sana ve bebeğe stres olarak döner
hamile kalmadan önce çok korkardım normal doğumdan ama hamile olduktan sonra banada bi cesaret geldi normali denedim
çok farklı bi duygu doğum anı
Allah bütün kadınlara anneliğin güzellliğini yaşatsın inş

amin cnm tabi her şeyin hayırlısını versin Allah. ama insan hiç yaşamadığı şeyi düşünmekten kendini alıkoyamıyor.

Selam herkese..
Bende eltimlerdeydim gece23.30 falandı saat. Yer sofrasında bişiler atıştırırken karnımın içinde bi patlama hissettim ve suyum gelmeye başladı. Ardından da adet ağrısı gibi ağrımaya başladı karnım. Tabi hemen hastaneye gittik. Bayramın ilk günü sabah ezanında doğurdum oğlumu. 5 saat sürdü çok sancı çektim ama oğlumu doğduktan hemen sonra göğsüme koydular bütün acım dindi. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. Tarif bile etmekte zorlanıyorum.

pazartesi 35. haftaya gireceğim. normalde plesantam biraz aşağada olduğu için sezeryan olursun demişlerdi şimdi ise bebek normal pozisyonunu almış normal olabilirsin dedi doktorum. bakalım artık hayırlsı neyse o olsun. ama normal istiyorum anestezi almak istemyorum tansiyon düşüklüğüm var.

hayırlısıyla kucaklarsın inş canım
plesentayla ilgili bi bilgim yok ama son anda bile doğum şekline giren bebek olablio
akradaşım sezeryan günü almış gittiği gün bebek doğum şekline dönmüş
bu işler kısmet
ne şekilde olursa olsun hayılrısyla kucaklarsın inş

bende 38. haftamdaydım doktor kontrolüm vardı hastaneye gittik nst ye bağladı doktor sancın var dedi açılma varmı diye baktı 3 cm açılma olmuş doğum başlamış hastaneye yatışını yaptıralım bugun doğurursun dedi benden ne su geldi ne sancı vardı 11 gibi felan hastaneye yatış yaptık 4cm açılma olunca epidural anestezi uygulandı akşam 7 de kızım dünyaya geldi çok rahat ve güzel bi doğumdu

sağol cnm normalden sezeryana dönen bebekte var mıdır ki:)) bende epidural normal çok istiyorum aslında ama tabi kısmet bu işler ya.

39 haftalıkken korkum yüzünden sezaryen için gün aldık sabahı hastaneye gideceğimiz gece sancım tuttu suyum geldi hastaneye gittiğimizde 6 cm açıklığım vardı ama ben yine de normal doğuramadım korkumdan hemen epidural sezaryene aldılar bebeğimin başı neredeyse çıkmak üzereydi :) 45 dk sürdü.

Benim ilk doğumumda mide bulantım ve kusmam oldu. Sancılardan oluyor sanırım. Sancı geldikçe bulantım artardı, sonunda daha fazla tutamayıp çıkarmıştım.

Su anda 37+5 günlük hamileyim izmirdeyim. ATA SAĞLIK HASTANESİNE Çiğdem hanima gidiyorum. Ebe Nokta Hanim var muhtesem biri. Hastanenin doğal doğum ekibi var facebook sayfasına girip bakabilirsin ikisinin de çok güzel fotoğrafları var. Şahit olduğum da doğal doğumlar oldu. Doğal doğumu destekleyen özel hastaneler de yok değil yani :)

konu çok boş kalmış danışmak sitediğim bir şey vardı aslında doğumun başlamasına yakın bu nişan gelmesi nasıl oluyor benim bugün yoğum bir akıntım oldu ama sancı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…