dogumunuz nasil basladi???

blaurosie de benim gibi doğurdu herhalde görünmüyo hiç cevaplarda

ay canm benm qözn aydın almışınn bebişini kucaqına kokla onu bolbol benmyerimede ne mutlu sana darısı bizim başımıza blauros qeçen haftamı ney doqurdu buraya yazmadı diier topiqine yazmış bende ordan qördm

teşekkür ederiiiim mis gibi kokuyoo bebişim inşallah en hayırlı zmanda sen de bebişinin kokusunu alırsın

teşekkür ederiiiim mis gibi kokuyoo bebişim inşallah en hayırlı zmanda sen de bebişinin kokusunu alırsın

aminnnnn canm benm ya inşllah bian önce qelr dayanamıyorum artk hasretine saat kaç oldu halaaa akşamdan beri yatıorum dön dön semazenlere döndmyatakta dönmekten uyuyamıyorum yaa

bebişimi kucaklamak istiyorum ama daha erken 31. haftadayım hem korkuyorum he seviniyorum allahım hepimiizn yardımcısı olsun fırt die gelsin inş

bebişimi kucaklamak istiyorum ama daha erken 31. haftadayım hem korkuyorum he seviniyorum allahım hepimiizn yardımcısı olsun fırt die gelsin inş

bebeğini kucağına alma istegini çok çok iyi anlıyorum. bundan birkaç ay önce ben de aynı durumdaydım. o zaman bana derlerdi ki, "şimdi bu halinin kıymetini bil, sonra uyku muyku uyuyamıcaksın, bol bol uyu" hiç kulağıma asmazdım ama meğer öyleymiş. 2 saatte bir kalkıp emzirmekten, emzirme aralarında alt değiştir, gaz çıkar derken uyku muyku kalmıyor. tabi çok güzel duygular ama demek istedigim, şimdiki zamanının kıymetini bil bol bol dinlen, enerji topla bebeğinin bakımı icin. gitmek istedigin yerlere git, sonra bebek bakım odası olmayan yerlere gidemiyosun mesela.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Selam arkadaslar bende 34+3 hamileyim... bende cok merak ediyorum nasil dogum yapacam... nasil olacak?
Benim ilk dogumum olacagi icin cok heyecanliyim...
2 hafta once pankreas iltihabi gecirdim ve sivi tedavisi uyguladilar.. eger ki iyi sonuc almasaydim mecburen cocugu erkenden alacaklardi..
Rabbime sukurler olsun ki sivi tedavisi guzel sonuc verdi... Ama dogumdam 2-3 hafta sonra safra kesesi ameliyati olmam lazim...
Ve suanda yanlis birsey yedigimde safra kesem sanci yapiyor... Dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bu sanciyi Rabbim kimseye gostermesin...
Cok siddetli bir sancisi var...

Insallah dua ediyorum Dogumum kolay ve rahat olur.. lutfen sizde benim icin dua edin..

Cok gecmis olsun,Allah sifalar versin..Hayirlisi ile saglicakla kavusursunuz bebegine inshAllah siz ve butun bebek bekleyenler...

haftalik kontrolimden geldim,bebisim donmus hazir bekliyormusArtik nezaman gelirse yavrusum..

neqüzel canm ya qelsnler artk qözn aydn qörmüşn bebişini benm 2hafta sonra kontrolm bebişimi qörmk istiyorum özledm paşamı benmki 2hafta öne almştı doqm pozsyonunu hala aşada dönmedi hıçkırıklarndan anlıyorum

Arkadaslar ben de 5 eylülde dogum yaptım.41.haftada dogdu kızım. 2 gün nişan geldi ama hiç sancım yoktu. Doktor kontrolüne gittiğimde 3cm acılmam oldugu, suyumun cok azaldıgı ve hemen hastaneye yatmam söylendi. Ben de eve gidip dus aldım.(Cevremdeki bircok insan dogumu kolaylastırdıgı için mutlaka dus al öyle git diye söylemişlerdi) Sonra hastaneye gittim. 4 cm acılma olmus. Suyum azaldıgı için az dozda suni sancı vermeye basladılar. Doktor 12 saate ancak dogar dedi ama ben 1 saat içinde dogurdum. Hiçbir sey anlamadım cok kolay oldu. Bel agrısı cekiyorsun biraz hepsi o. Zaten bebeginizi görünce her seyi unutuyorsunuz. umarım sizlerin dogumu da böyle kolay olur. Bol bol dua edin. Allah hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin.

amin canm inşlh herkesn doqumu böle kolay olur doqumuna 1 hafta kala faln neler yaşadn cnm anlatsana biraz benm buaralar belimde vekarnımda hafif hafif aqrılar war kasılmalarm arttı sölemesi ayıptr yaklaşk 1 haftadr ishal war qeçmedi sendede olmuşmuydu

canım benim hiç agrım olmadı. son güne kadar gezdim ayıptır söylemesi. 2 gün boyunca akıntı olmustu. nişan dedikleri olsa gerek. onun dısında bel ya da kasık agrısı olmadı.

Ohhh Anlatın Anlatın..
Bende Kendimi Tatmin Ediyorum Sizlerle..
Birazda Doğum Korkumu Atarım Heralde..

bayanlar benm son zamnlarda karnımda we belimde aqrılar oluyodu arada şiddetleniyodu dün saat tuttum bu aqrılar saat başı qeliodu buqn muayeneye qittm hazrlayıcı sancılarn başlamış dedi 1cm açılma warmış nezamn bebişim qelrse artık

Zeynepp hadi hayirlisi olsun3 haftan var daha ya dursun biraz daha bebisin buyusun...

Benimki cok seviyo yerini annesini hic uzmuyortakla atip duruyor icerde

Oglusumla bayram alisverislerine cikicam simdi

Son düzenleme:
Zeynepp hadi hayirlisi olsun3 haftan var daha ya dursun biraz daha bebisin buyusun...

Benimki cok seviyo yerini annesini hic uzmuyortakla atip duruyor icerde

Oglusumla bayram alisverislerine cikicam simdi

bizimki iice sabrsız çıktı ya çatıya inmiş iyice dayamış kafayı maşallah 3 kiloda olmuş bebişim ah nası tatlı tatlı harektler yapıo yerm onu 1 cm açıklık warmış nezamn olurki doqum artık iice diken üstndeym:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…