Yaaaa,catlaklarin acaba bir tedavisi yokmu tabii haliyle insani uzer...:18:
Kac kilo ile basladin hamilelige..
Ben 54 ile basladim 67 ye kadar ciktim bakalim..
blaurosie de benim gibi doğurdu herhalde görünmüyo hiç cevaplarda
ay canm benm qözn aydın almışınn bebişini kucaqına kokla onu bolbol benmyerimede ne mutlu sana darısı bizim başımıza blauros qeçen haftamı ney doqurdu buraya yazmadı diier topiqine yazmış bende ordan qördm
teşekkür ederiiiim mis gibi kokuyoo bebişim inşallah en hayırlı zmanda sen de bebişinin kokusunu alırsın
bebişimi kucaklamak istiyorum ama daha erken 31. haftadayım hem korkuyorum he seviniyorum allahım hepimiizn yardımcısı olsun fırt die gelsin inş
kuzucum senide uyku tutmadı heralde bu saatte
Selam arkadaslar bende 34+3 hamileyim... bende cok merak ediyorum nasil dogum yapacam... nasil olacak?
Benim ilk dogumum olacagi icin cok heyecanliyim...
2 hafta once pankreas iltihabi gecirdim ve sivi tedavisi uyguladilar.. eger ki iyi sonuc almasaydim mecburen cocugu erkenden alacaklardi..
Rabbime sukurler olsun ki sivi tedavisi guzel sonuc verdi... Ama dogumdam 2-3 hafta sonra safra kesesi ameliyati olmam lazim...
Ve suanda yanlis birsey yedigimde safra kesem sanci yapiyor... Dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bu sanciyi Rabbim kimseye gostermesin...
Cok siddetli bir sancisi var...
Insallah dua ediyorum Dogumum kolay ve rahat olur.. lutfen sizde benim icin dua edin..
haftalik kontrolimden geldim,bebisim donmus hazir bekliyormusArtik nezaman gelirse yavrusum..
Arkadaslar ben de 5 eylülde dogum yaptım.41.haftada dogdu kızım. 2 gün nişan geldi ama hiç sancım yoktu. Doktor kontrolüne gittiğimde 3cm acılmam oldugu, suyumun cok azaldıgı ve hemen hastaneye yatmam söylendi. Ben de eve gidip dus aldım.(Cevremdeki bircok insan dogumu kolaylastırdıgı için mutlaka dus al öyle git diye söylemişlerdi) Sonra hastaneye gittim. 4 cm acılma olmus. Suyum azaldıgı için az dozda suni sancı vermeye basladılar. Doktor 12 saate ancak dogar dedi ama ben 1 saat içinde dogurdum. Hiçbir sey anlamadım cok kolay oldu. Bel agrısı cekiyorsun biraz hepsi o. Zaten bebeginizi görünce her seyi unutuyorsunuz. umarım sizlerin dogumu da böyle kolay olur. Bol bol dua edin. Allah hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin.
Zeynepp hadi hayirlisi olsun3 haftan var daha ya dursun biraz daha bebisin buyusun...
Benimki cok seviyo yerini annesini hic uzmuyortakla atip duruyor icerde
Oglusumla bayram alisverislerine cikicam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?