inşallah canım yaa o salona girme anını hıc hayal edemıyorumm :2::2: kalbım carpıyor cunku...saol ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edıyorum.. bızde senın gıbı 3 yılları goruruz hemncıcık ınsallah
mankenlerin boyu 175-185 arası e topukluda var buna rağmen bacak boyunu çok kısa göstermiş bence başka şeylerde deneyin...
mesela bu prenses etek ama kibar ve hoş bi model buna bayılıyorum ben..
Eki Görüntüle 391379
canım çok begendim güle güle giy inşallah o eteklerindeki taşlardan bende istiyorum bende gelinliğimi aldım bugün ama altı sade geldi taş attırıcam bende seninki gibi
gelinlik dediğin taşlı tüllü olurrrr çok güzelll çok
ankarada gezmediğim gelinlikçi modaevi kalmamıştı ve en sonundan buldum :) bende ankara miss defneden aldım tatlım 4093 benimki de ekstradan kendi dantelinden kol yaptırcam bi tek. hayırlı olsun inş...
gelinlik alırken hayalinizdeki ile size yakışan çok farklı oluyor,benim gelinliğimde düşündüğümden çok başka oldu
walla ben hıcbıryerı gezmeıdm tatlım orayı önerdıler tek bende koştum gittim..:) oradan nasıpmıs oradan aldım... senınkınede bakayım sımdı.. emıım cok guzeldır.. adamlar nasıl ılgılenıyorlar ama farkettın mı sende..
Çok sade 3200 etmez bence
bu gelinliği yakından görmüş biri olarak bu kadar ön yargılı olmayın derim
ankarada gezmediğim gelinlikçi modaevi kalmamıştı ve en sonundan buldum :) bende ankara miss defneden aldım tatlım 4093 benimki de ekstradan kendi dantelinden kol yaptırcam bi tek. hayırlı olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?