Gelinlik Modelleri dogunalın gelinliği...

inşallah canım inşallah rabbim utandırmasın birde mavi boncuk iliştir gelinliğinin içine nazar değmesin emi inşallah düğün fotolarınıda görürüz canım benim

benım ıkı tane dugunum olacak nasıpse tatlım ıkı defa gıyıcem yanı gelınlıgı :) buda benım ıcın buyuk sans bence ınsallah fotolarıda atarım temmuz ayında :) küçükken bana sorarlardı buyuyunce ne olacaksın dıye gelın olucam dıyordum :) BEN GELİN OLUCAMMMM

mankenlerin boyu 175-185 arası e topukluda var buna rağmen bacak boyunu çok kısa göstermiş bence başka şeylerde deneyin...
mesela bu prenses etek ama kibar ve hoş bi model buna bayılıyorum ben..

Eki Görüntüle 391379

canım çok begendim güle güle giy inşallah o eteklerindeki taşlardan bende istiyorum bende gelinliğimi aldım bugün ama altı sade geldi taş attırıcam bende seninki gibi

canım çok begendim güle güle giy inşallah o eteklerindeki taşlardan bende istiyorum bende gelinliğimi aldım bugün ama altı sade geldi taş attırıcam bende seninki gibi

inşallahistediğin gibi olur tatlım.. benımkınde kendılıgındne vardı :)

gelinlik dediğin taşlı tüllü olurrrr çok güzelll çok

bugun sna aıkıncı denk gelısım.. eger fotograftakı sen isen yüz şeklin hoşma gitmişti..:) saolasın ttalım sanada daha güzelleri denk gelır ınsallah...

ankarada gezmediğim gelinlikçi modaevi kalmamıştı ve en sonundan buldum :) bende ankara miss defneden aldım tatlım 4093 benimki de ekstradan kendi dantelinden kol yaptırcam bi tek. hayırlı olsun inş...

gelinlik alırken hayalinizdeki ile size yakışan çok farklı oluyor,benim gelinliğimde düşündüğümden çok başka oldu

ankarada gezmediğim gelinlikçi modaevi kalmamıştı ve en sonundan buldum :) bende ankara miss defneden aldım tatlım 4093 benimki de ekstradan kendi dantelinden kol yaptırcam bi tek. hayırlı olsun inş...

walla ben hıcbıryerı gezmeıdm tatlım orayı önerdıler tek bende koştum gittim..:) oradan nasıpmıs oradan aldım... senınkınede bakayım sımdı.. emıım cok guzeldır.. adamlar nasıl ılgılenıyorlar ama farkettın mı sende..

kesinlikleee

bu gelinliği yakından görmüş biri olarak bu kadar ön yargılı olmayın derim

hıslerıme tercuman oldun derım bende:) tabı herkezın zevkı ayrıdır benım ıcın cok taslı bır gelınlık ben hıc tası olmayan bırsey dusunerek gıtmıstım ama bu oldu.. çokta mutluyum cunku benım uzerımde boyle durmadı ben 34 bedenım vee gogus kısmı boyle durmadı yanı bende... ama canlısını gormeden tabı degısık gelmıs olabılırr

canım bu arada senınkınede baktım ben bunu hıc gormemıstım ama cok guzelmıss.. bayıldım onada daha yenı gordum süper.. ınsallah hep mutlu olursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…