Doğurganlık aşısı

Ben istanbul tüp bebekte yaptirmistim. Şimdi bizim ufaklık kardes istiyorum diye tutturdu.ben de hsg çekildi sağ tüpün altında sıvı birikimi oluyormuş. Hidrosalpinks deniliyor.sağlığım için laporoskopi ve histereskopi olacağım. Bürüksel tüp bebek te dr.Yucel Kahraman yapacak operasyonu.Ben derim git bir görüş diye bu doktorları. İstersen internetten ismini yaz bir araştır. Sifayı kimin elinden alacağımızi Allah bilir.Allah çocuk sesleri ile doldursun evlerimize insallah☺

Ankarada gurgan cilinicte uygulaniyormus sadece sanirim benimde net bir bilgim yok.
Evt ankara gurgan clinicde uygulanıyor ben bugün uyguladım ıns hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız dualarınızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsn ıns

merhaba ben adanadayım ancak arkadaşım İstanbul da bir çok tüp bebek merkezi araştırdı. Liv hastanesi Ali Enver Kurt diye söylemişti. aklında bulunsun. hatta ücretleri de uygunmuş.
Ben de Enver Kurt la ilgili olumlu şeyler duydum ve araştırıyorum. Siz gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…