direk merkezi arayın bence ben aradım sorularımın çoğuna cevap aldım. alamadıklarım için dönüş yapacaklar. tel:312 442 74 04merhaba herkese benimde 4 düşüğüm var 2 tane doğal yolla 2 tane tüp bebek benimde annem tv de izlemiş haberlerde bi araştırıyim dedim ama pek bişey bulamadım bilgi alanlar burada paylaşırlarsa sevinirim
Ayy saol cnm yaa bi arkadas 5000 yazmis cok korkmustum nasil denklestiricwm diye dusunup durdum icim ferahladi inankimerhaba arkadaşlar doğurganlık aşısı ile ilgili merkezi aradım. kliniğin ssk ile anlaşması varmış. aşının ücreti tüp bebek merkezine ilave 400 tl alıyorlarmış.
Merhaba.Ben de de çok olumsuzluk var ve çok olumsuzluklar yaşadım.Artık son çare son bir doktora gideceğim.Çünkü maddi manevi artık bunu kaldıracak gibi değilim.Şu an Başkent Üniversitesi Hastanesi Prof.Hulusi Bülent Zeyneloğlu unun üzerinde duruyorum.Son şansım olacağı için,çok kararsızım.
Canım devlet hastanesinden rapor alıp özelde yapabilirsin şartların uyuyorsa ilaçlar 850 tl falan tutuyor raporla hastanede yarı yarıya düşüyor bilgin olsunDevlette sıra aylar sonrasına veriliyor işlemler çok uzun ve stresli maddi olarak tükeniyorsun o bir şekilde halledilse bile psikolojik olarak kendini toparlamak hiç kolay olmuyor ben tüp bebek denemekten korkuyorum çünkü tek umudum ya tutmazsa diye düşünmekten cesaret edemiyorum.
Özeller para
Devlet sıra diye çalışıyor maalesef
Yani nerden baksan 8-10 bin arasi tutuyo yani.hic az para degil ha diyince herkesin verebilecegi bi ucret degil yani.Kizlar gurgan klinikle konustum bugun tup benek tedavisi 5940 tl arti dogurganlik asisi 400tl arti ilac ucreti 800tlyle 2000 tl arasi dediler sanirim devletle 800 devlet desteksiz 2000 tutuyo bide ilk muayene 350tl ve 6ay gecerli tek seferlik bi ucretmis kizlar bnm edindim bilgiler bunlar tabi tahliller varsa onlar ayri ucretliymis bilginize hakkimizda hayirlisi olsun
Bu hangi hastane cnmKizlar gurgan klinikle konustum bugun tup benek tedavisi 5940 tl arti dogurganlik asisi 400tl arti ilac ucreti 800tlyle 2000 tl arasi dediler sanirim devletle 800 devlet desteksiz 2000 tutuyo bide ilk muayene 350tl ve 6ay gecerli tek seferlik bi ucretmis kizlar bnm edindim bilgiler bunlar tabi tahliller varsa onlar ayri ucretliymis bilginize hakkimizda hayirlisi olsun
Hastane degil burasi ankarada bir kilinik tup bebek merkezi yani.Bu hangi hastane cnm
Hastane diil cnm ozel bi klinikBu hangi hastane cnm
Aynen oyle cnm bende zaten daha dusunce asamasindayim ve para ayarlama asamasindayimbnde ha diyince yaptiracak durumda diilim ama iste bi umut su dogurganlik asi beni cok heveslendirdi burdada konuyu gorunce biraz arastirdim klinide arayip bilgi aldim ve benim gibi bi umut bekleyenler yardimci olmak istedim bilgi amacliYani nerden baksan 8-10 bin arasi tutuyo yani.hic az para degil ha diyince herkesin verebilecegi bi ucret degil yani.
Bide negatif olunca
Ankarada ozel bi klinik cnm burasiAnkarada mi istda mi cnm ozel hasta e yani degil mi
Canım oda sorun bizim buradaki üniversite başka hastane rapor vermiyor diğer hastanelerde çok kalabalık oluyor son kez iğne tedavisi deneyip tüp bebeğe ğeçeceğim.Canım devlet hastanesinden rapor alıp özelde yapabilirsin şartların uyuyorsa ilaçlar 850 tl falan tutuyor raporla hastanede yarı yarıya düşüyor bilgin olsun
Açıkca söylemek gerekirse ben okuduklarımdan sonra bu merkezle ilgili kararsız kaldım.Hastane diil cnm ozel bi klinik
Peki bu doğurganlık aşısı aşılama işleminde de yapılıyor muymuş bunu sorup bilgi alan var mı?Açıkca söylemek gerekirse ben okuduklarımdan sonra bu merkezle ilgili kararsız kaldım.
Ön görüşme ücretsiz demişler ücret almışlar .
Diğer hastanedeki tahlilleri kabul etmemişler.
Randevulara hep geç gelinmiş ve merkezin ilgisizliğinden bahsedilmiş.
Bende başka bir sitede okudum balanslama diye bir işlem varmış 5000 tl ücreti varmış.
Peki bu doğurganlık aşısı aşılama işleminde de yapılıyor muymuş bunu sorup bilgi alan var mı?
Bildiğim kadarıyla bütün ünv. hastanelerinden aldığın raporu diğer rapor geçen özellerde kullanabiliyorsun canım tekrar bir sor istersen sonuçta öyle bir hakları yok sen nerde istersen orada yaptırırsınCanım oda sorun bizim buradaki üniversite başka hastane rapor vermiyor diğer hastanelerde çok kalabalık oluyor son kez iğne tedavisi deneyip tüp bebeğe ğeçeceğim.
Cnm valla banada klinikten ilk gelisimizde 350 tl alcaklarini ve 6 ay gecerli olcani soylediler bu balansalma dedigin dogurganlik asisinin diger adiysa eger bn dogurganlik asisi icin daha cok dusunuyorum dedim onlarda yup bebek tedavi parasina ek asinin ucreti 400 dediler ilgisizliklerini bilmiyorum ama bn bi ozel klinikde daha tedavi gordum onlarda genelde gec gelirlerdi muayenelere islemlere falan ya toplantilari olur ya yurt disinda olurlar ya ameliyatta ha birde ilk seferinde baska bir dktr muayene edicekmis sonrakilerde gurgan bey olcakmis falan bilmiyorum ya cok kafam karisik bnmdr su devlet neden yapmiyo bu dogurganlik assisini yaaAçıkca söylemek gerekirse ben okuduklarımdan sonra bu merkezle ilgili kararsız kaldım.
Ön görüşme ücretsiz demişler ücret almışlar .
Diğer hastanedeki tahlilleri kabul etmemişler.
Randevulara hep geç gelinmiş ve merkezin ilgisizliğinden bahsedilmiş.
Bende başka bir sitede okudum balanslama diye bir işlem varmış 5000 tl ücreti varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?