Doğurganlık aşısı

Cnm ben 1 yıldır gürgan klinige tedavi oluyorum... Bana hiç öngörüşme ücretsiz demediler... ben gitmeden aramıştim bilgi almak için 2015 ocak ayında muane 250 tl 6 ay ücretsiz muane dediler... gerçekten ben 6 ay tedavi durumumu erteledim ve her ankaraya gittiğimde tedavi disinda muane oldum birdaha muane ücreti odemedim..
İlk görüşmemde rica ettim Timur hocayla görüşmek muane olmak istiyorum dedim Timur hoca yaptı muanemi ...
Ama zaten diğer hocalarda muane etse onlar her hasta için ayrı ayrı görüşüp kararı Timur hoca veriyor...
Zaten bu okuduklariniz çok eski yorumlar şuanda yenilendi klinik hem yer olarak hemde tedavi şekillerinde..
Birde çok beklenme olayı var.. benim 4. Tüp bebek denemem valla gittiğim hiç bi hastanede Dr da hemen alalım olayı olmuyo.... ben gittiğim her yerde bekledim o yüzden bu konuya hiç takılmadim...

Kızlar klinikle görüştüm SGK yaralanabilniyormus ama 5 yıllık sigortalı olma şartı varmış 9000 is günü primli olmak gerkiyormus rapor çıkartmak için 300 tl ücret gerekiyormuş raporsuz tup bebek 5994 lira raporlu olursa da 3900 sanırım net hatırlamıyorum ama 350 lira muayene ücreti 6 ay gecerliymis birde ilaçlar 800 ile 2000 arasında degisiyormus raporlu olursa yüzde 60 devlet geri ödeme yapıyormuş bire aşı ücreti 400 lira klinikle 3 doktor varmış ucu de durum hakkında bilgi sahibi oluyormuş ucude takibi yapabiliyomus yumurta toplama ve transferde aynı klinikle oluyormuş

merhaba arkadaşlar doğurganlık aşısı ile ilgili merkezi aradım. kliniğin ssk ile anlaşması varmış. aşının ücreti tüp bebek merkezine ilave 400 tl alıyorlarmış.
Slm başka bir yerde gördüm 5000 tl yazıyordu 400 tl ise çok güzel bende doktoru la görüşeceğim bakalım o nediyecek

ben o kliniğe güvenmiyorum
ilk tedavimi yaptılar ve gebelik aşısı vardı o zamanlar
yumurta toplanırken gebelik aşısı dedik biz onu gerekli olanlarda yapıyotuz dedi
arkadaşlar inşallah umut olur bizlere ama yaşadıklarım beni düşündürüyor
çünkü büyük bir pazar ve çok fazla gözünü para bürümüş doktorlar var ne yazıkki

Evet melwsef telefonda her konuştuğum yer sırf para için konuşuyorlar çok kararsız kaldım klinikle ilgili çok fazla olumsuz yorumda var en iyi yer neresi acaba ankarada doc.cemil kaya var bilen varmı nasildir

Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?

Canım dönüş yaptılar mı aşıyı yollayacaklar mı bizi de bilgilendirirsen sevinirim bende izmirde olıyorum tedaviyi oluyorsa aşıdan isteyeceğim

Canım dönüş yaptılar mı aşıyı yollayacaklar mı bizi de bilgilendirirsen sevinirim bende izmirde olıyorum tedaviyi oluyorsa aşıdan isteyeceğim
Kızlar klinikle görüştüm SGK yaralanabilniyormus ama 5 yıllık sigortalı olma şartı varmış 9000 is günü primli olmak gerkiyormus rapor çıkartmak için 300 tl ücret gerekiyormuş raporsuz tup bebek 5994 lira raporlu olursa da 3900 sanırım net hatırlamıyorum ama 350 lira muayene ücreti 6 ay gecerliymis birde ilaçlar 800 ile 2000 arasında degisiyormus raporlu olursa yüzde 60 devlet geri ödeme yapıyormuş bire aşı ücreti 400 lira klinikle 3 doktor varmış ucu de durum hakkında bilgi sahibi oluyormuş ucude takibi yapabiliyomus yumurta toplama ve transferde aynı klinikle oluyormuş BİR ARKADAŞ YAZMIŞ.

daha dönmediler maalesef yarın tekrar aramayı düşünüyorum.
Bende doktorumla konuştum şimdi bu aşıyı sadece 5.gün embiriyosu için kullanıyolarmış ve başarı şansı 5.gün embiriyosunun tutunması kadarmış tıp dergileri basının aksine bu aşının kandırmaca oldugunu söylüyor dedi bunun dışında bi çok araştırma var nedense bu aşı yansıdı basına diyor yani aşıyı getirtsem bile uygulamayacağını söylüyor benim zaten 2embiriyom kaldı 3.gün olan olursa bu 3.denemem olacak

benim embriyom 5. günü ancak okuduklarıma göre yumurta toplamada senden kan almaları gerekiyormuş. o yüzden dondurulmuş embriyoda kullandıklarını sanmıyorum.

Bilmiyorum artık canım zamanla bilgilenicem bende bakalım sende bi haber duyarsan paylaş olur mu Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba,

Kadın ve erkek doğurganlığında ( fertilite ) en önemli etmen stres ve buna bağlı oksidatif stresi azaltan vitamin komplexidir.Oksidatif stres vücutta ne kadar fazzla olursa , yumurta ve sperm kalitesi o kadar düşer.Bu konuda bilgi veya ürüne ihtiyacı olan olursa yardımcı olabilirim.

Sevgiler

Merhaba kader arkadaşlarım bende mersinde yaşıyorum ve mersin tüp bebek merkezinde 1 aşılama 2 tüp bebek denedim ama olumsuz maalesef ve asla orayı önermiyorum çok ilgisiz ve paragözler başıma çok işler geldi orda ama şimdi konuyu uzatmak istemiyorum bende tv de doğurganlık aşısını duydum ve bi umut düştüm yollara şuan eşimle yoldayız ankaraya gidiyoruz ve yarın bahsedilen kliniğe gidip görüşcem aldıgım bilgileri sizinle paylaşırım fakat bu arada bende yorumlara baktım ve kafam karıştı genelde memnuniyetsizlikten bahsedilmiş hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için çünkü bütün hastanelerde bizi para olarak görüyor maalesef..

Insallah hakkinda hayirlisi ozaman cnm bizide bilgilendir ozaman yarinki gorusunu merakla bekliyorum cinki bende ikilemde kaldim olumludan cok olumsuz gorusler var klinikle ilgili

Nedense tupbebek doktorları bu doktor Gürgan'ı hep kötülüyor geçen yıl tedavimi Orda yapmak istemiştim görüştüğüm diğer merkezler resmen caydırdı Beni aslı astarı olmayan yöntemlerle tvde reklam yapıp milleti sömürüyor öyle birşey olsa bizlerde kullanırız demişlerdi keşke inanmasaydım bir dahaki tedavimde mutlaka gideceğim

Sevgili anneler & anne adayları arkadaşlar,

Ben kimya mühendisi ve biyokimya uzmanı olarak ,sevgili doktorların sadece anatomiyi daha çok öğrenip insan kimyasını fazla öğrenmemeleri üzerine bu yazımı yazıyorum.Çünkü onların size yazdıkları ilaçları bizler insan kimyasına bağlı üretiyoruz.

Evet şuan ülkemizde tüp bebek para kaynağı olarak görüldüğü için kök sebep çözülmeden hemen tüp bebek yaptıtılıyor ve başarı oranı o oranda azalıyor.

Ülkemizde infertilite problemi olanların ancak %30 u gerçekten tüp bebek yapılması gereken kişiler , kalan %70 ise para için.

Aşılama veya tüp bebek öncesinde size tavsiyem hayatınızda stres ,kaygı olumsuzluk ( oksidatif stres kaynağı) unsuru varsa onu ortadan kaldırın çünkü vücudunuzda oksidatif stres ne kadar fazla ise hem kadın ve hem erkek doğurganlığı o kadar azdır.Bebek rahim sıvısında tutunmaz çünkü sıvıda asitlik fazla olduğu için rahme tutunmaz.
İlk iş sabah ilk idrarınızı ölçüp alkali olup olmadığınıza bakabilirsiniz.PH 7 nin altında çıkarsa düşünce ve yeme şeklinizi değiştirmelisiniz.Oksidatif stresi elimine eden besin destek ürünleri kullanmalısınız.

Sevgili bebişleri sevgiyle vücunuza çağırın inanın seviyle gelecektir

Sevgiler

CNm ben de hasimato hastasıyım ve tup bebekle bir oğlum var çok şükür. Umutsuz olma bence iyi bir doktora git.Rahim filmi çekildi mi.bazen rahim şekli bozuk olup tutunmaya engel olabiliyormus.ufak bir operasyonla duzeltiliyormus.aslında Sebeb siz infertilite diye bişey yokmuş. Yalnız sorun nedeni saptanamamis infertilite var.benim tup bebek yaptir main nedeni eş kaynakliydi.DokTor çok önemli. Oyalayip dururlar.Allah evlat hasreti ile yanan herkese bu sevgiyi yaşatsın inşallah.

Amin allah razı olsun aynen öle sebep bulamadılar tek dertleri para ama sonuç yok bizim bütün testler normal tek sorun troid haşimatoymuşum oluşum kortizon şart dediler hsg çektirdim hatta histeroskopi bile yapıldı siz hangi hastanede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…