Boşan bence AybushRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Allah razı olsun canımSizin hamile kalmanıza çok sevindim.
40 hafta dolduğunda zaten normal zamanı değil mi doğumun aşağı yukarı?Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
O süreçte kesin doğurursunDoğurma garanti mi?
Nefes almakta zorlanıyorum.. Kaburgam acıyor artık.. Regl ağırısı da cabası..40 hafta dolduğunda zaten normal zamanı değil mi doğumun aşağı yukarı?
Bence zorlamayın. O miniş ne zaman gelmek isterse gelir nasibinde
Keyfi öyle bir yerinde ki.. Hiç Gelesi yokO süreçte kesin doğurursunşaka bir yana stres yapma bence yaa kimin bebesi sonsuza kadar içinde kalmış ki. Çocuk bir hafta daha rahatına baksın sonra el mecbur gelir bence
Annem malesef gelemez.. Kardeşim okula gidiyor babam kalp hastası...Anneniz gelsin geldiği günde Pazartesi ye kadar doğurdun doğurdun doğurmadın ben giderim desin
Aniden başlıyor doğum
Tecrübe edilmiştir
40+4 de normal dogum yaptım.10 gün bile bekleyebilirsin sabretRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Belki uykuyu seven bir bebek olur şimdi gelmek bilmediği gibi o zaman da bol bol uyur sen de rahat edersinKeyfi öyle bir yerinde ki.. Hiç Gelesi yok
Rabbim sabır versin bekleyeyim40+4 de normal dogum yaptım.10 gün bile bekleyebilirsin sabret
Hafif sancıyla hastahaneye gittim iki saat içinde sancım kesildi neredeyse doguramayacaktım ki suni sancı verdilerRabbim sabır versin bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?