Ya benim kız ondan mı böyleKonu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun
akrepler mis gibidir ya tutkulu minnos karakterleriz bizKonu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun
regl agrilari basladiysa dogun yakindir insallahNefes almakta zorlanıyorum.. Kaburgam acıyor artık.. Regl ağırısı da cabası..
Bende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyayaRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Suni sancı istemiyorum suni sancıdan korkuyorumVallahi o senin keyfine değil bebişin keyfine bağlı 40 ı geçince 41 de dr'ıma aynısını dedim gördüm ebemisuni sancı, 13 saatte doğum, kolik bir oğlan, 2 saat günlük rutin uyku bol bol uyu son zamanında, lazım olacak..
Dua et balım bana.. Çok korkuyorumAsko inşallah doğurursun artık ya beklemesi zor gerçekten Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederimAdaçayı içebilirsin. Pilates topuna oturup yaylan, poponu sağa sola oynat. Açılmayı hızlandırır bunlar. Allah bir avazda kurtarsın
Tatlım bu da senin isteğinle olmuyor 42 haftana geldiysen tık yoksa veriyorlar ya da açılman hızlı olsun diye..Suni sancı istemiyorum suni sancıdan korkuyorum
Ahahah.. Eşim cinsel ilişki istemiyor malesefya izlediniz mi bilmiyorum ama aklıma Friends'teki Rachel geldimotor yağı içmekten, baharatlı yemeğe her seyi denemişti de en son doktorun şiddetli tavsiyesi üzerine Ross'la sevişmeye kalkmışlardı o sırada suyu gelmişti Allah kolay doğumlar versin
Sana kötü bir haberim var. Benimki 40+3 de doğdu
Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Amin Allah razı olsun.. Senin bebişlerede rabbim sağlıklı uzun ömürler versinBende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyayaAllah en hayırlı zamanda sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin Allah güç kuvvet versin
Sezeryan tercih ederim suni yerineTatlım bu da senin isteğinle olmuyor 42 haftana geldiysen tık yoksa veriyorlar ya da açılman hızlı olsun diye..
Aminnn kuzum Allah razı olsunKolaylıkla gelsin ve sağlıkla alın kucağınıza. Hayırlı evlat ve güzel bir insan olsun . Kandil gecesi ne güzel dua ve dilekler aldı, yakında gelir, koynunuza yerleşir bebişiniz inşAllah
Doğum pozisyonunda fakat öyle kaldı
Bakıldı mı bebek doğum kanalına girmiş mi? Veya doğum pozisyonu almış mı?
Servikal açıklık falan var mıymış? Kontrole gittiniz mi?
En fazla 29 ekim e kadar bekletirim demiş eşimeBen de öyle diyordum hadi artık hadi artık, çok bunaldım, yeter artık . suyu geldi kendi gelmedi. 16 saat, suni sancı, 4 epidural sonucunda 3 doktor 4-5 ebeyle beraber zar zor doğdu hanfendi. Şimdi düşünüyorum öyle olacağına 10 gün sonra gelseydi daha iyiydi. Hayırlısıyla sapasağlam doğsun. Şimdi çok zor geliyor ama doğduğu an bütün sıkıntı bitecek. Biraz daha sabır annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?