Doğurmak istiyorum....

Ya benim kız ondan mı böyle
Akrep oldu diye mi tüm çektiklerimmmm
Ah bilsem sezaryenle burçların en iyisine denk getirirdim

akrepler mis gibidir ya tutkulu minnos karakterleriz biz

Bende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyaya Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin Allah güç kuvvet versin

Suni sancı istemiyorum suni sancıdan korkuyorum

Ahahah.. Eşim cinsel ilişki istemiyor malesef

Kolaylıkla gelsin ve sağlıkla alın kucağınıza. Hayırlı evlat ve güzel bir insan olsun . Kandil gecesi ne güzel dua ve dilekler aldı, yakında gelir, koynunuza yerleşir bebişiniz inşAllah

Bakıldı mı bebek doğum kanalına girmiş mi? Veya doğum pozisyonu almış mı?

Servikal açıklık falan var mıymış? Kontrole gittiniz mi?

Bende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyaya Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin Allah güç kuvvet versin
Amin Allah razı olsun.. Senin bebişlerede rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Hayırlı kandillerben 3 tane doğurdum hepsinde 41. Haftada doğdularkorkutmak istemem ama daha 41. Haftaya kadar yolu var. Sağlıkla gelsin inşallah

Ben de öyle diyordum hadi artık hadi artık, çok bunaldım, yeter artık . suyu geldi kendi gelmedi. 16 saat, suni sancı, 4 epidural sonucunda 3 doktor 4-5 ebeyle beraber zar zor doğdu hanfendi. Şimdi düşünüyorum öyle olacağına 10 gün sonra gelseydi daha iyiydi. Hayırlısıyla sapasağlam doğsun. Şimdi çok zor geliyor ama doğduğu an bütün sıkıntı bitecek. Biraz daha sabır annesi

Kolaylıkla gelsin ve sağlıkla alın kucağınıza. Hayırlı evlat ve güzel bir insan olsun . Kandil gecesi ne güzel dua ve dilekler aldı, yakında gelir, koynunuza yerleşir bebişiniz inşAllah
Aminnn kuzum Allah razı olsun

Bakıldı mı bebek doğum kanalına girmiş mi? Veya doğum pozisyonu almış mı?

Servikal açıklık falan var mıymış? Kontrole gittiniz mi?
Doğum pozisyonunda fakat öyle kaldı 1cm acıklık var. Salı günü gidicez kontrole

En fazla 29 ekim e kadar bekletirim demiş eşime Suni sancıdan korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…