Salı günü herşey netleşicek allahın izni ile
Kim demiş onuEmzik için meme reddine yol açabiliyor diyorlar ilk zamanlarda verilince
Ay evet mama çok önemli. Ben özelde doğurdum, orada mamayı kendileri veriyordu. Hastaneden çıkarken aldık. Ben 4 gün kaldım hastanede. Kızım maşallah durmadan mama yiyordumama da al ne olur ne olmaz
Asla sonsuza kadar vermeyin demiyorlar da ilk günlerinde vermeyin diyorlar daha doğrusuKim demiş onuvalla hiç red falan olmadı. Bana da biberon verme red eder dediler. Gittim 300₺ biberon aldım. Hiç red falan etmedi. O biberonu bile bence boşuna aldım.
Kısa bir anı anlatayım. Doktora götüdük kontrole. O zamanlarda gaz dönemi. Nasıl yırtarak ağlıyor kendini şekerparem. Doğum yaptıran doktorum bile geldi bizi görüpneyse odaya girdik doktor bebemin ağzında emziği gördü. Aaaa emzik vermiyoruz , çok yanlış vs dedi. Tamam dedim aldım ağzından , bi başladı ağlamaya. Doktor pışlıyo , eline alıp gezdiriyor ama ne çare en son adam terledi ‘ annesi emziği nerede?’ dedi. Dedim doktorumuz onay vermiyor veremem hdbejjdhd. Adam şok geçirdi. Sonra verdim emziği ve sustu. Doktorlara göre her şey yanlış, anneler köle gibi sürekli bebeğin yanında dursun istiyorlar.
Emzik vererek uyku kalitemi de arttırdım. Her arandığında meme vermek çok yorucuydu. İyi ki vermişim emzikŞimdi mesela uykusu gelince emziği veriyorum (karnı tok oluyor) kendi kendine onunla oynarken uyuyor.
Emzik markaları bu yazımdan sonra bana ödeme yapmalıözellikle Chicco damaklı emzikler hem uygun fiyatlı hemde çok rahat kavrıyor. Aventler çok pahalı ve gereksiz bence.
Tamam bakalım 1.5 saat memede durup, meme yara olunca böyle düşünecek misinAsla sonsuza kadar vermeyin demiyorlar da ilk günlerinde vermeyin diyorlar daha doğrusu
Ben yanlış anlattım sanırım
Doğumdan sonra her emmek istediğinde göğsünüzde dursun en azından emzirme olayı kolay gerçekleşmeye başlayana kadar diyorlar
Yoksa emzik ben de vermekten yanayım uzun vadede
Tamam bakalım 1.5 saat memede durup, meme yara olunca böyle düşünecek misinben ağlıyordum memede 1 saat durunca ilk zaman zaten şunu bil cidden koala gibi oluyor. Sürekli memede ve sana yapışık oluyorlar. Ama 1 ay sonra azalmıştı. Ay iyi ki emzik aldım. Hatta amazonda benim emzik indirime gidiyor ondan mutlaka al bence. Aventler 100₺ olmuş. Ve kaybolursa bulması da çok zor hatta ben ilk bimden almıştım çocuğum sağ olsun ucuza burun kıvırmadı ay birde babybjörn bunu allll bana dua et sabah akşam. Böyle muhteşem bir anakucağı olamaz. Şu an bile içinde uyuyor 8 aylık oldu.
Şimdi doğurmak istiyorum dersin 10 gün sonra da uyumak istiyorum dersin... Değerini bil bol bol uyuRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Sık sık ilişkiye giir kuzu bebişin gelmesi hızlanabilir. Kolaylaştırıyomuş doğum yapan arkidişim öle demişti.biri normal doğurdu diğeri de ilişki sabahı hop hastaneye sonra doğumRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Yine Aybush demeden ben söyliyim eşi asla ilişki istemiyormuş, içerde evladım var diyormuşSık sık ilişkiye giir kuzu bebişin gelmesi hızlanabilir. Kolaylaştırıyomuş doğum yapan arkidişim öle demişti.biri normal doğurdu diğeri de ilişki sabahı hop hastaneye sonra doğum
Yaaaaa bilmiyordumYine Aybush demeden ben söyliyim eşi asla ilişki istemiyormuş, içerde evladım var diyormuşerkeklerin geneli böyle oluyormuş cidden eşleri hamiş kalınca
Yere oturun sırtınızı sert bir yere yaslayın yani duvar olabilir . Sonra bacak bacak üzerine atmaya çalışın eğer atamıyor zorlanıyorsanız 2 güne doğurursunuz . Ben aynen böyle oldum 40 haftam 25 aralıkta doluyordu 23 aralıktw doğum yaptım . Cuma günü doktor kontrolüne gittik 1 cm açılmam vardı ama ağrım yoktu doktor eve yolladı haftasonu merdiven in çık yürüyüş yap vs . Pazar günü bacak bacak üzerine atamadım . Normalde doktorum Çarşambaya kadar gelmezse sizi bekliyorum dedi . Pazartesi sabah kahvaltı hazırladım bulaşık makinası boşalttım yerleştirdim hastaneye gittik 4 cm açılmam varmış . Bebeğin boynunda kordon vardı o yüzden aşağı inip suyu patlatmamış . Doktor suni sancı verdi 6 cm de suyumu patlattı ve doğum başladı . Pilates topu inanılmaz faydalı o olmasa ben kordonlu bebeği doğuramazdım . Hiç yatmadım sürekli topta zıpladım ağrıları karşılamamda faydalı oldu aklınızda olsun . Hayırlı doğumlar diliyorumNefes almakta zorlanıyorum.. Kaburgam acıyor artık.. Regl ağırısı da cabası..
meryem ana otu suyumu mu ne içiyorlar mış doğumu kolaylaştırmak için tam nasıl bilmiyorum ama ablam yaptı ertesi gün doğurdu :)Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
ben kızıma 36 haftalık hamileyken ilişkide suyum gelmişti. bende tansiyon ve şeker olduğu için doktor önermişti 37 haftada suni sancıyla doğurursun sen bol bol ilişkiye gir demişti. 37 ye 4 gün kala geldi kızım.Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39+6 da doğurdum. o da doktorun çatı muayenesi esnasında suyum geldi diye..Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Uyuyorum çok şükür ama kaşıntı bastı vicudumuŞimdi doğurmak istiyorum dersin 10 gün sonra da uyumak istiyorum dersin... Değerini bil bol bol uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?