Boşan bence Aybush
Eşim cinsel ilişki istemiyor..İlişki doğumu tetikleyebilir
30dan önce bi doğuracak gibi ol da görürüm seni hala istiyor musun doğurmakBen de 23. Haftamdayım. Ben de doğurmak istiyorum ne olacak şimdi.
Lütfen panik yapmayın ama doktorunuzla hemen iletişime geçin. Önemli olabilir.Vicudum da isilik gibi birşeyler çıktı kaşınıyorum atletim sütyenim benek benek kan içinde...
Vicudum da isilik gibi birşeyler çıktı kaşınıyorum atletim sütyenim benek benek kan içinde...
Hastane bana yakın gidip kontrol edeyim diyeyim kk dan aybush dogurdu mu?Bugün hiç girmediğine göre artık doğurdun diye düşünüyorum
Doğduğunda, keşke biraz daha hamile kalsaydım diyeceksinnRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Bi sor gelsene ben meraktan öldümHastane bana yakın gidip kontrol edeyim diyeyim kk dan aybush dogurdu mu?
Şurda on dakkalık yere zor gittim patlıcan aldım geldim. Hava biraz daha guzel olsaydı hastaneye gitme motivasyonum daha yüksek olurdu.Bi sor gelsene ben meraktan öldüm
Bu da mı gol değil beeeŞurda on dakkalık yere zor gittim patlıcan aldım geldim. Hava biraz daha guzel olsaydı hastaneye gitme motivasyonum daha yüksek olurdu.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
Amin canım Allah razı olsun.. Rabbim sanada evladınada sağlıklı uzun ömürler versinHakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de dün gebelik zehirlenmesi sebebiyle doğum yaptım . (33+4)
Korkmayın Haftanızı doldurmuşsunuz, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Kazasız belasız sağlıkla sıhhatle bebişinle kavuşman dileğiyleKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
Haydi hayırlısıKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?