Doğurmak istiyorum....

Kızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin mihrimah sultan

Allah kolaylıklar versin canım, zor işini kolay etsin. Ben de 10 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor. Dua eder misin benim için?

Kızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
Hadi hayırlı doğumlar inşallh

Şu otu bir araştır lütfen, doğuma çok iyi geliyormuş. Annemde de var, ihtiyacı olana veriyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211020-013118_Chrome.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 32
Maşallah dogururken kız kardesımede dua edermısın .Dogurunca edılen dualar kabul olurmys.Dıkek kapıları acılıomuş .Ablamada rabbım nasıp etsın bebek .Banada et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı yuva dıye tesekkurler

Dua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsin

Dua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..

Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsin
Ay hadi gözün aydın
Sen nasılsın bebek nasıl

Bir doğuran dertli bir doğuramayan hayırlı olsun sağlıkla büyüsün

Birazcık daha sabredin ne kalmış şunun şurasında

Aybush farketmeden “secret” yaptı evrene isteğini yoğun bi şekilde yansıttı ve 2 güne kalmadan doğurdu
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik prenses

Doğacak zaten siz isteseniz de istemeseniz de sakinnn

bebiş gelmıs masallah sıze
saglık sıhhat guzel ömür dılıyorum

Ay hadi gözün aydın
Sen nasılsın bebek nasıl
İyiyiz kuzum nasıl.. Lohusalık dönemi çok berbat birşey miş Lohusalık ta ben insanlar depresyon yaşıyorsanıyordum bambaşka birşeymiş Koca koca pedleri takıp bol kanamalı bir dönem miş..

Neden bana kimse Lohusalık tan bahsetmedi
Lohusalığı bilmiyordum nasıl birşey 31 yaşında yaşıyarak öğrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…