canım yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu.bu kadar cesurca durup sımsıkı inancına sahip çıkıp tutunman çokk mutlu ettti beni. malesef bizim hastalığı çok abartıp kabartanlar var yani tamamen umutsuzluk içinde olanlar biz öyle değiliz biz inançlı insanlarız ve Allahın izniylede inşallah bizimde bebeklerimiz olacak..Allah ''ol'' demedikten sonra istersek dünyanın en iyi doktoruna hastanesine gidelim yine olmaz yine olmaz..doktor, hastalık bahane ..bizim bir zamnımız var onu bekliyoruz bebeğimize kavuşmak için..
iyi yapmışsın canım bazıları daha sert sözleri hakediyo ama edepp bizde kalsın..biz umutluyuz ya boşver gerisini.
biz şuan beklemedeyiz canım mart ayında gidicem kontrole bakalım doktor ne kadar atacak gerileree..en az 3 ayım var.hayırlısı bakalım canım.......bu arada eşim günde 2 pakete yakın sigara içiyo bu aralar.. ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum

sabahlarıda öyle bi öksürüyoki .korkmaya başladım artık bi hastalık çıkacak diye zaten durumumuz belli tedavi için daha güçlenmesi gerekirken iyice kötü olmaya başladı. iyiim bişeyim yok diyor ama ..........doktorlar tedaviden en az 3 ay önce sigarayı bırakmayı öneriyo ,valla bırakmayı bırak azaltsa öpüp başıma koyucam....öfff