- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
merhaba arkadaşlar.benm eşimde de aynı problem çıktı ve gerçkten duymak isteyecgim en son şeydi bu.vakit kaybetmeden tüp bebege başlayalım dedi ameliyat ta aynı anda olacak.ilaç falan vermedi.kafam çok karışık.bu şekilde hamile kalan jklm arkadaşı okudum bi yandan üzüldüm ama bi yandan da sevindim allah inşallah bizlerede nasip eder hala umutluyum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.siz nerelerde tedavi oluyosunuz ve ilaç verdi mi dr.bunları merak ediyorum cvp yazarsanız sevinirim.
merhaba canım elbette kimse başına gelmesini istemez böyle birşeyin ama Rabbimin takdiri böyleymiş elden tevekkül ve duadan başka birşey gelmez.canım sana yardımcı olurum her zaman ne sormak istersen bana her daim sorabilirsin.canım jklm hamile gelincik hamile hemde inşallah ikizleri olacak cansuyumda hamile kalmıştı ama daha sonra mutsuzluk yaşadı inşallah bizlerde hamile kalıp bebişlerimize kavuşucaz Allah'ın izniyle.ama bu durum çok korkulacak bir durum değil bence eşlerimizde en azından genç yaşlarda sprem üretiliyordu bu durum yaş geçtikçe olumsuzlukla sonuçlansada bizler biliyoruz ki bazı kişilere göre yine şanslıyız.çünkü bazılarının vücudu sperm üretmiyor bizim eşlerimiz de güzel incelenirse sperm bulunma şansı daha yüksek birde genetik problemli olmazsa sperm hamilelik şansı herkes gibi aynı oluyor.onun haricinde erkek çocukta da aynı azosperm olma şansı olabiliyormuş. belki bana polyanacılk oynuyorsun diye bilirsin ama ben hiç bir zaman rabbimden umudumu kesmedim inşallah hepimiz birgün azoyu yenip hayata bebişlerimizle merhaba diycez
Son düzenleme: