- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
merhabalar vck nikli arkadaşım isminizi alabilirmiyim? Tam isim ve soyisim belki orada karşılaşırız siz kadıköydeki yerdemi tedaviye başlıyacaksınız yoksa fulya beşiktaş ta mı? Sizin bu kaçıncı tedaviniz ilk tese ameliyatında eşinizde sperm bulunmuşmuydu? Daha sonra neler oldu? Gebelik oldumu? Biz muayeneye burada karar kıldık bakalım neler diycek dr. Emre bakırcıoğlu bey,
merhaba canım ismim remziye biz yarın kadıköy fulyadaki hastaneye yani umut tüpbebeğe gidiyoruz yani emre bakırcıoğlu randevu saatimiz 11.30 da.canım bizim ilk tedavi sayılır daha önce asıl azo sebebimizi bilmeden gittimğimiz doktor kabakulağa bağlamıştı azo sebebini ve ilaç ile iğne tedavisi uygulamıştı daha sonra mikrotese yapmaya karar vermişti fakat benim eşim hiç mikrotese olmadı yarın emre bey bakalım bizim için nasıl bir yol çizecek bilemiyorum inşallah tanışırız canım ben senin hakkında bilgi sahibiyim biraz geçmişi okuyarak öğrendim 3 sene önce tese olmuş iğneyle sperm aranmış fakat bulunamamış eşinin yaşı 29 senin 26 yanlış hatırlamıyorsam inşallah canım bu sefer ikimizinde yüzü güler göbişimizde bebeğimizle ayrılırız umut tüpbebekten