S
siss20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi siss20
-
arkadaşlar fiziksel özelliklere bakarak bu sendrom nasıl belli oluyor hiç belirtisi yok mu bunun?CADIARZUCADIARZU
eşim uzun boylu uzun bacak ve kolları var çok zayıf kas yapısı da çok zayıf testisleri oldukça küçük fakat kıllanma normal sesi ince değil kadınımsı özellikler yok bence sakalı falan çıkıyo hergün tıraş olur hatta .Ama sanırım zaten tüm özellikleri taşımayabiliyomuş değil mi?Biyerde okumuştum belki burdadır eşinde bu sendromun olmasına doktor çok şaşırmış hiç belli olmuyomuş sanırım bazen.Ama en büüyük korkum testilserin küçük olması.Allah yardımcımız olsun.Çocuk sahibi olanlar varmış ama .Duydunuz mu siz de bunları.[/QUOT
Selam yeniden benim eşimdede sakal var ama sakalları haftada bir çıkıyor çok da değil, biz kromozom tahlili yaptırarak öğrendik bu durumu, sizin eşinizde de varmı böyle bir kromozom bozukluğu? bu gibi doğuştan kromozomu bozuk olan erkeklerde testis büyüklüğü normalde ceviz büyüklüğü kadar olması gerekiyormuş, fakat eşimin fındık büyüklüğünde, galiba senin eşindede aynı vaka var? tek yöntemin mikro tese testis ameliyatı ile sperm bulma olacakmış, başarı oranı %40-50 diyor doktorlar, inşallah Allah size ve bize hayırlı evlat nasip etsin. :)) iyi günler sağlıklı günler diliyorum Saygılarımla...
Amin yarabbim amin Allahım bizleri de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla anne-baba yapsın bize de nasip etsin yüce mevlam.Birbirimize dua edelim hep böyle Allahım duyuyo bizi eğer hayırlı olacaksa verir inşallah.Emre bakırcıoğluna mikrotese olacağız kısmet olursa.Sana kim dedi %40-50 şansı ben bu kadar ummuyordum beni umutladırdın bi anda.Allah da senin umtlarını boşa çıkarmasın
merhaba siss biz aslında sonucu daha almadık fakat klinfelteri okuduğumuza göre bu sendroma kendimizi yakın buluyoruz ne yazık ki ve korkuyla genetik test sonucunu bekliyoruz.Biliyorum benim bi paranoyak olduğumu düşüneceksin evet belki de öyleyim.Emre bakırcıoğlunu internetten doğru bir doktor ararken buldum.Mikrotesede türkiyenin önde gelen isimlerinden olduğunu okudum bazı forumlarda başka sitenin.Biliyosun mikrotesede uzman olması çok önemli azospermliler için teseyi birçok ürolog yapabilir.Gidip muayene olduk tanıştık insan olarak yaklaşımı da bizi çok rahatlattı çünkü bazı doktorlar eşimin hoşuna gitmiyor rahat hissedemiyor kendini morali bozuluyor onun hoşlandığı biri olması da önemli geldi bana.Biz bayramdan sonra tekrar gideceğiz ve seninle deneyimlerimi paylaşırım dönüşte.iyi bayramkar
Merhabalar tekrar, Bu DR. Emre Bakırcıoğlu galiba İSTANBUL ALMAN HASTANESİNDE İYMİŞ, eşimi cepten aramış konuşmuşlar bir gün, lütfen bana bayramdan sonra tekrar yazın buraya eşiniz ameliyat olursa bu konularıda yazın kaç lira masraf ettiğinizide yazın, çünkü eşimde aynı yoldan geçecek, kendide biraz korkuyor ameliyattan çünkü,,,SİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞAALLAH SİZİNDE İBİZLERİNDE ŞLER YOLUNDA GİDER İNŞALLAH eğer sizin kocanızda KLİNEFELTER varsa mutlaka genetik testte yazar saten sonucunda ona iyi dikkat edin...Bizde sanıyordukki sadece bizde var böyle bir sorun ve karamsarlığa girmiştik, ama şimdi biraz geçiştirdik biraz boşverdik :):) herşey çocuk değilki....Neyse Sizde Denizli lisiniz galiba bizde Denizli nin bir ilçesinde ikamet ediyoruz sizinle tanışmak isteriz...Hoşçakalın...
bizimde sorunumuz aynı allah yardımcımız olsun sizinde gönlünüzün muradını versin sizin sorun bastan asagı ve bu olayı nasıl ögrendiginizi yazarmısın canım:teselli::teselli::teselli:
Arkadaşım biz 2005 yılında evlendik ilk 1 sene korunduk, ikinci sene çocuk düşündük, ama işte birtürlü olmadı tutmuyordu, benim kendimdeki rahim ve rahim raporlarında herhangi bir sorun obulunmadı ama eşimde ki sorunlar doğuştan olan sorunlar nedeniyle gidelim test yaptıralım dedik:1hug: İzmir Ege üniv.hastanesinde sperm analizi ve daha sonra genetik testi yaptırınca bu sonuçları aldık...:çok üzgünüm:
Arkadaşım biz 2005 yılında evlendik ilk 1 sene korunduk, ikinci sene çocuk düşündük, ama işte birtürlü olmadı tutmuyordu, benim kendimdeki rahim ve rahim raporlarında herhangi bir sorun obulunmadı ama eşimde ki sorunlar doğuştan olan sorunlar nedeniyle gidelim test yaptıralım dedik:1hug: İzmir Ege üniv.hastanesinde sperm analizi ve daha sonra genetik testi yaptırınca bu sonuçları aldık...:çok üzgünüm:
arkadasım su anda sitede görünüyosun yaz bişeylerde paylasalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?