Cansuyum canım bız kullandık o kremden aynı hastalıktanız ama faydası olmadı hıc...umöarım sızew olur allah yardmcn olsun
CANSUYUM canım bız bu temmuzda tup bebek yaptık.esım mıkrotese oldu 6 sperm bulundu.dolayısıyla 6 embrıyo olustu.epey uzun bır amelyattı .cok aramıs zor bulmus doktorumuz.bız kaan hoca da testojel tedavısındeydık.cok ıstedık onda olmayı o da bızı cok ıstedı ama adetım oldugu gun ızıne cıktı.bıze spermlerı bulursak dondururuz onceden yapalım dedı ama bız rıske atmak ıstemedık.dondurmaya karsydık.o da baskasında da yabsanız aynı seyı gorecek.bızde ozel bır tup bebek merkezınde yabtık.2sı kondu tuttu fakat 18 .gun yerlesırken embrıyo sorun yasamıs dustu .sebebı de genetık bozuklugu old ıcınduser dedıler.yanı sız bu durummu yasayacaksınız dedıler.pgt onermedıler cunku embrıyom azdı.cok olsaydı ıcınden secp koyacaklardı.sımdı 4 tane dondurulmusum var amam ne yalan soyleyım umudum yok.allahtan umıt kesılmes tabbıkı....subatta tekrar konulcak.umarım onlar bozuk degıldr.SIZ DE MIKRTOTESE OLMADAN NORMAL CIKISMI SAGLANCAKMIS anlamadım.ılk mı tedavı?sen bıraz anlat.sperm normal yolla cıkarmıymıs bu haslaıkta bıze cıkmaz denıldı de .rabbım yardımcınız olsun
CANSUYUM bızım durumumuzda dunya uzerınde sadece 1 kısı normal yolla hamıle kalmıs.umarım sen 2.cı olursun
kızlar bu siteye birgün klinifelterlilerinde bebegi oldu diye yazarız umarım
CANSUYUM canım sız hangı ılacı kullanıyrsunuz su an neler yanı?kaan hoca mı vermıstı
Şu Alman hastanesindeki daha önce çalışan ve başka bir klinik açan Bahçeci ekibinde mikrotese ameliyatı olupta doğuştan XXY kromozomlu eşlerinizde sperm bulundumu? birde bu ekip nasıl beceriklilermi gidip tedavi olan arkadaşlar lütfen paylaşınız, saygılarımla...Merhaba arkadaşlar, bu konuyu foruma açan bendim, arkadaşların yorumlarını bugüne kadar olan yazılanları okudum, galiba doğuştan XXY kromozomlu bayan arkadaşların eşlerinde herhangi bir değişiklik olmamış, umut verici bir gebelik ve sperm bulunamamış herkes beklemede galiba, İnşallah bu durumun şifası Allah tarafından bize verilir, dua ediyorum Allah'a boyun eğiyorum...
Arkadaşlar ben eşime bitkisel tedaviye başladım belki inşallah olur düşüncesiyle, şu reklamlarda çıkan doğuştan kısır olan erkeklerde canlı hücre sperm artırıcı kapsül ve bitkisel haplardan yada yiyeceklerden içirmeye yedirmeye başladım eşime, :26:
Şimdi arkadaşlar benim sorum şu:97:; ben tedaviye İstanbul Alman hastenesinde başlamak istiyorum, eğer orada eşine bu tedaviden olumlu sonuç alan varsa lütfen paylaşabilirlermi samimi olarak dürüstçe cevap yazmalarını istiycem, şu mikrotese ameliyatı olupta XXY kromozomlu eşlerinizde ameliyatta sperm bulunuyormu ve bulununca %100 kesin sonuç hamile kalabilirsiniz diyorlarmı? ve tedavi masrafları kaça patlıyor, biliyorum bu iş parayla oluyor, sizlerden ben tedavi olan arkadaşlarda yorum yazmalarını bekliyorum,başarılı tedavi eden başka hastane isimleride istiyorum sizlerden sevgilerimle..
Şu Alman hastanesindeki daha önce çalışan ve başka bir klinik açan Bahçeci ekibinde mikrotese ameliyatı olupta doğuştan XXY kromozomlu eşlerinizde sperm bulundumu? birde bu ekip nasıl beceriklilermi gidip tedavi olan arkadaşlar lütfen paylaşınız, saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?