- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
- Konu Sahibi siss20
-
- #1.101
merhaba canım,Merhabalar gruba yeni katıldım. Benm eşimde klinefertel. 2 kes tese oldu 2.si rosi idi bulunamadı yine. Ağustos ayında istanbul acıbadem maslak hastanesine gittik üroloji doktoru cok iyiydi ve bize doğruları söyledi. Bizde artık tedaviyi bıraktık. Rabbimin hazinesi geniş olursa kendiliğinden olmaz ise bir yavruya hem biz hayat olalım hem de o bize olsun istiyoruz. Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın isteyen herkesin kucagını doldusun İnşallah
Evetmerhaba canım,
Acıbadem Maslakta tansu güdelciye mi gittiniz?
biz ilk tesemizi onda olduk, 3aylık bir hap & vitamin kullanımından sonra, tabii ki birşey çıkmadı.
Masallah canim kac defa denediniz hangi merkezde yaptrdiniz tup bebegi pgt yapildimi Rabbim bizlerede yasatsin bebegi olan insanlar sizin gibi keske yazsalar bizlerede umut oluyorEşim klinefelter sendromlu micro tese ile sperm bulundu ve tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür kızımız şuan 3 buçuk yaşında
Bir defa yaptırdık canım ilk defasında tuttu şükürler olsun ki ama ben kendimi en kötüye hazırlamıştım. Bahçeci fulyada yaptırdık eşimi tansel kaplandan ameliyat etmişti daha önce mikro tese olupta sperm bulunamayan kişilerde bile sperm bulduğunu anlatmıştı bu konuda çok tecrübeli ve başarılı bir doktor yalnız şunu da belirtmem lazım ki bahçeci laboratuvarlarıda çok iyiydi ayrılmış tansel ordan .siz hangi dr a gitmiştiniz Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşAllahMasallah canim kac defa denediniz hangi merkezde yaptrdiniz tup bebegi pgt yapildimi Rabbim bizlerede yasatsin bebegi olan insanlar sizin gibi keske yazsalar bizlerede umut oluyor
Pgt yaptırmadık istemiştik aslnda ama doktorum güvenç karlıkaya gerek olmadığını söyledi klinefelterin hayati riski olan bi rahatsizlik olmadığı içinMasallah canim kac defa denediniz hangi merkezde yaptrdiniz tup bebegi pgt yapildimi Rabbim bizlerede yasatsin bebegi olan insanlar sizin gibi keske yazsalar bizlerede umut oluyor
Anladim canim transfer sonrasi nelere dikkat ettin ins hepimize nasip olurPgt yaptırmadık istemiştik aslnda ama doktorum güvenç karlıkaya gerek olmadığını söyledi klinefelterin hayati riski olan bi rahatsizlik olmadığı için
Ani hareketler yapmamaya dikkat ettim canım yavaş yürüyordum .Anladim canim transfer sonrasi nelere dikkat ettin ins hepimize nasip olur
Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Şuan sb2 eelonge spermatid %14 . Sizde tese ilk denemede mi olumlu oldu? Ve bu aşamada spermatid yseviyesi nasıldı ?Ani hareketler yapmamaya dikkat ettim canım yavaş yürüyordum .
Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Sb2 elonge %14 aşamasındayız. Sizin nasıl gidiyor paylaşır mısınız?benim eşimde klinefelterli,
1 kez tese oldu acıbadem maslakta bulunamadı.
şimdi 8aydır hormon iğneleri kullanıyor, çok şükür SD2 aşamasına geldik, yıl sonuna kadar da devam bakalım.
doktor olduğu kadar , laboratuvar da çok önemli bizim gibi hastalarda. sizler nerelerde devam ediyorsunuz?
SD4 aşamalarına kadar geldik ama daha fazla tedaviye devam etmeme kararı aldık.Merhaba bizde de aynı sorun var tedavide 6 ayı bitirdik. Celalettin peru da tedavi oluyoruz olumlu gidiyor. Sb2 elonge %14 aşamasındayız. Sizin nasıl gidiyor paylaşır mısınız?
Merhaba mikro tese ameliyatını hangi doktor yaptıSpermatidleri bilmiyorum sperm testleri 0dı mikro tese ile sperm bulundu ilk deneme evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?