Aynı sıkıntı benım eşimdede var geceleri aşırı terlerBiz bu terlemeyi bayadir yasiyoruz ozellikle uykuda oluyo bende aceba testesteron azligindan mi oluyor diye dusunuyorum bu konudada doktora gitmedik sizlerden yardim almak istedim
Canim mrb iyiyim sukurler olsun...evet pasamiz 8 yasina girmek uzere.....hic cesaretimiz yok canim kardes dusunmuyoruz...surec yipratmisti bizi....Rabbim olmayana da nasip etsin,olanlara da omur versin...sen ne yaptin? Kac kez denediniz?JKLM NASILSIN CANIM MAŞALLAH OLDU MU PAŞAMIZ O KADAR ARTIK KARDEŞ YAPMA ZAMANI GELDİ SANIRIM
Hayir. Sadece cocukken hangi Alanda zayiflik gösteriyorsa örnegin ifade etmede öz güven eksikligi o konularda destek ve yardim öneriyor doktorlar. Onun haricinde hicbirsey sorun Sok.
Merhaba ne yaptınız artık 3 yaşına gelmiş bir sıkıntı var mı?Canım ben hamileyken bebegimin öyle olacagını ögrenmiştim. Bebek dogdu hemen test yaptırdık sonuc bir ayda cıktı. Su an bebegim üc bucuk aylık. kisiden kisiye degisiyormus belirtiler. ilerde hormon verebiliyorlar aslında bilmemiz daha iyi oldu simdiden önlem alıcaz. ergenlik cagında sperm oluyormus gittikçe azaluyormus biz ergenliğe geldiginde sperm dondurma islemi yaptırcaz.
Hayır hicbir sıkıntı yok 4 yaşına yaklaştı şu an zekası üst düzeyde konuşmasında gelişiminde hicbir sıkıntı yok. Daha ayrıntılı konuşmak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.Merhaba ne yaptınız artık 3 yaşına gelmiş bir sıkıntı var mı?
Merhaba bana nice testine xxy yüksek riskli dediler amniyosentez diyor doktorumMerhaba benim bebegimde xxy 47 kromozom tespit edildi. Klinefer sendromlu eşi olan arkadaşlar bu zor bir durum mudur kısırlık dışında başka ne gibi zorluklarını gordunuz
Sorun olmuyor bana göre çok abartılacak bir durum değil. Oglum 4.5 yaşında gozle görünür muthis bir sorun yaşamadik. Ağlanacak bir durum evet bende üzülmüştüm. Zamanla alışıyor insanMerhaba bana nice testine xxy yüksek riskli dediler amniyosentez diyor doktorum
2 gündür ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Çoçuğumun geleceği için nasıl karar verebilirim
Biz rosi teknigi yaptırdık baya maliyetli oluyor sonuçta 2 embriyo oluştu transfer yapıldı sonucu bekliyoruzRosi hakkinda bilgisi olan varmi. Benim esimde klinefelter sendromu var. Yardimci olabilecfk biri varmi?
Merhaba bizde rosi teknigi deniyoruz haftaya cumartesi yada pazartesi transfer olacak allahın izniyle çarşamba günü tam net belli olcak.. hem maddi acıdan hem piskolojik çok zor rabbim herkezin yardımcısı olsun gönlüne göre versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınUzun zaman oldu kızlar yazmayali ben rosi teknigi ile tedavi oldum şükür Rabbime 2 tane 1.kalite embriyo oluştu transfer yapıldı 3. Günümdeyim bu yöntemi deniyen arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirimi
Centrum da denedik canım bugün transferin 8 günü dün test yaptım dayanamadım negatifti çok üzgünüm perşembe günü kan vercem sağlık ocağından. 2 tane 5 gün embriyo su transfer edildi bana rabbim hepimizin hakkında hayırlısıni versinAllah razı olsun canım sen hangi merkezde deniyosun kaç tane embriyon oluştu inşallah hayırlısı ile tutar gerçekten hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor Rabbime sığınıyorum
Sen sonucunu almışsındır güzel haberler almışsındır inşallah canımAllah razı olsun canım sen hangi merkezde deniyosun kaç tane embriyon oluştu inşallah hayırlısı ile tutar gerçekten hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor Rabbime sığınıyorum
InsAllah sizi mutlu edecek sonuclar alirsiniz. Hangi doktorda yaptirdiniz acaba ögrenebilirmiyim?Canım inşallah kandaki testin pozitif çıkar malesef bizimki negatif kaç günde anca kendime geldim çok yorucu bir süreç Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah sizin tedavi ne kadara mâl oldu biz her de yaptırdık inşallah sen güzel haber alirsin canım
InsAllah sizde sizi mutlu eden sonuclar alirsinizSen sonucunu almışsındır güzel haberler almışsındır inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?