- 24 Şubat 2021
- 37
- 8
- 36
- 27
- Konu Sahibi siss20
-
- #1.081
Bizimde negatif oldu malesef biz rosi yaptırdık centrum gittik ankaraya recai pabuccuInsAllah sizde sizi mutlu eden sonuclar alirsinizAcaba siz hangi doktora gittiniz?
Mrb klinifelterlimisinizBizimde negatif oldu malesef biz rosi yaptırdık centrum gittik ankaraya recai pabuccu
Merhaba hayır eşim 46 kromozom genetik de sorun yok hormonlarla alakali birde küçükken geçirdiği ameliyatlardan dolayı demişti kaan hoca.. denedik ve olmadı malesef ☹Mrb klinifelterlimisiniz
Tese de sperm bulunmadi round spermatid bulundu sadece ve onunla rosi denedik ama zaten ihtimaller belli bir umut yola çıktık oda hüsran oldu hayırlısı böyleymiş ne diyelimMrb oncelikle gecmis olsun sizde klinifelterlisiniz tesede kac tane sperm bulundu
Merhaba hayır eşim 46 kromozom genetik de sorun yok hormonlarla alakali birde küçükken geçirdiği ameliyatlardan dolayı demişti kaan hoca.. denedik ve olmadı malesef ☹
Insan heryerden okumak istiyor bir umut işte rabbim hepimizin yardımcısı olsunBuraya yazinca oyle zannettim Rabbim yardimciniz olsun
Merhaba acaba centrumdan memnun kaldiniz miBizimde negatif oldu malesef biz rosi yaptırdık centrum gittik ankaraya recai pabuccu
Merhaba acaba centrumdan memnun kaldiniz
Kesinlikle hayır hemşireleri ilgili sadeceo kadar recai pabuccu ben sadece 1 kere gördüm ben 16 gün iğne ilaç kullandım ve 4 tane yumurta toplandi daha neler neler birde bizimki mecburiyetti çünkü roside umut belli yapan merkezler belli.. hala yikigim üzgünüm hayırlısı böyleymiş tabiki ama gittigimize pişmanız hem ben hem eşimMerhaba acaba centrumdan memnun kaldiniz mi
Brnim de icim hic istemiyor orayi sperm bulduk diyorlar ama baska yerde cikmiyor orda cikiyor dondurmuslar bir de baska bi doktor bile sasirdi e sperm dondudulmasi ilginc diye kafalarimiz karisti.centrumda yaptiracakken burda okudugum yorumlar beni geri cekti ama esimcentrum istiyorKesinlikle hayır hemşireleri ilgili sadeceo kadar recai pabuccu ben sadece 1 kere gördüm ben 16 gün iğne ilaç kullandım ve 4 tane yumurta toplandi daha neler neler birde bizimki mecburiyetti çünkü roside umut belli yapan merkezler belli.. hala yikigim üzgünüm hayırlısı böyleymiş tabiki ama gittigimize pişmanız hem ben hem eşim
Birde a life hospital e gidin dedim biz ekimde s9 macuna başlıcaz ocakta test vercek eşim detaylı sperm testi konuştum orayla 175 tl dediler daha centruma kesinlikle gitmem.. Herkezin yasantisi farklı tabi sizde spermbulunmuş bizde hiç bulunmamıştı sadece hücre onda da sonuç bu Zaten hepimizin halkında hayırlısı olsunBrnim de icim hic istemiyor orayi sperm bulduk diyorlar ama baska yerde cikmiyor orda cikiyor dondurmuslar bir de baska bi doktor bile sasirdi e sperm dondudulmasi ilginc diye kafalarimiz karisti.centrumda yaptiracakken burda okudugum yorumlar beni geri cekti ama esimcentrum istiyor
Sizin ilk deneme mi olacak.. azo sebebinizne sizde sorun varmıBrnim de icim hic istemiyor orayi sperm bulduk diyorlar ama baska yerde cikmiyor orda cikiyor dondurmuslar bir de baska bi doktor bile sasirdi e sperm dondudulmasi ilginc diye kafalarimiz karisti.centrumda yaptiracakken burda okudugum yorumlar beni geri cekti ama esimcentrum istiyor
Esim azospermi ben de 2.5 cmlik miyomlar var amh 0.85 yasim 34 rahim agzimda darlik cikti hsg cekilemedi.bunun icin ne yapilicak merak ediyorumSizin ilk deneme mi olacak.. azo sebebinizne sizde sorun varmı
Doktorlarla görüşmeniz oldu mu daha önce denediniz miEsim azospermi ben de 2.5 cmlik miyomlar var amh 0.85 yasim 34 rahim agzimda darlik cikti hsg cekilemedi.bunun icin ne yapilicak merak ediyorum
Esim azospermi ben de 2.5 cmlik miyomlar var amh 0.85 yasim 34 rahim agzimda darlik cikti hsg cekilemedi.bunun icin ne yapilicak merak ediyorum
Hayir ilkkez olucak ins.bu hsfts esim son kez sperm vericek insaallaj kalteli ssgliklicikar sonra gitmeyi dusunuyorum bilac gundur folikasit biestron almaga basladimDoktorlarla görüşmeniz oldu mu daha önce denediniz mi
Inşallah inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. eşiniz tedavi mi oldu iğne ilaç çıkış olduğuna göre halinize şükretin bence hiç çıkış olmayanlar var inşallah herşey cook güzel ilerler ve pozitifi görürsünHayir ilkkez olucak ins.bu hsfts esim son kez sperm vericek insaallaj kalteli ssgliklicikar sonra gitmeyi dusunuyorum bilac gundur folikasit biestron almaga basladim
Caska yerde cikmiyor ins centrum sonucu dogrudur.w yerde daga yaptik cikmiyor bu da bizi cok dusundutuyor beni bilhassa.esim tese olmayacagi icin ici rahat.Allah bebeklerimizi versinInşallah inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. eşiniz tedavi mi oldu iğne ilaç çıkış olduğuna göre halinize şükretin bence hiç çıkış olmayanlar var inşallah herşey cook güzel ilerler ve pozitifi görürsün
Bunun açıklaması neymiş peki.. amin inşallah isteyen herkeze mucize versin rabbimCaska yerde cikmiyor ins centrum sonucu dogrudur.w yerde daga yaptik cikmiyor bu da bizi cok dusundutuyor beni bilhassa.esim tese olmayacagi icin ici rahat.Allah bebeklerimizi versin
Onun rahatlığını anlıyoruz tabiki de ameliyat çok zorHem fiziken hem ruhen ne olacak diye beklemek herşey gönlünüzce olsun inşallah çok çok embriyo oluşur ve tutunurCaska yerde cikmiyor ins centrum sonucu dogrudur.w yerde daga yaptik cikmiyor bu da bizi cok dusundutuyor beni bilhassa.esim tese olmayacagi icin ici rahat.Allah bebeklerimizi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?