Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb oncelikle gecmis olsun sizde klinifelterlisiniz tesede kac tane sperm bulundu

Mrb oncelikle gecmis olsun sizde klinifelterlisiniz tesede kac tane sperm bulundu
Tese de sperm bulunmadi round spermatid bulundu sadece ve onunla rosi denedik ama zaten ihtimaller belli bir umut yola çıktık oda hüsran oldu hayırlısı böyleymiş ne diyelim

Buraya yazinca oyle zannettim Rabbim yardimciniz olsun
Merhaba hayır eşim 46 kromozom genetik de sorun yok hormonlarla alakali birde küçükken geçirdiği ameliyatlardan dolayı demişti kaan hoca.. denedik ve olmadı malesef ☹

Merhaba acaba centrumdan memnun kaldiniz

Merhaba acaba centrumdan memnun kaldiniz mi
Kesinlikle hayır hemşireleri ilgili sadeceo kadar recai pabuccu ben sadece 1 kere gördüm ben 16 gün iğne ilaç kullandım ve 4 tane yumurta toplandi daha neler neler birde bizimki mecburiyetti çünkü roside umut belli yapan merkezler belli.. hala yikigim üzgünüm hayırlısı böyleymiş tabiki ama gittigimize pişmanız hem ben hem eşim

Brnim de icim hic istemiyor orayi sperm bulduk diyorlar ama baska yerde cikmiyor orda cikiyor dondurmuslar bir de baska bi doktor bile sasirdi e sperm dondudulmasi ilginc diye kafalarimiz karisti.centrumda yaptiracakken burda okudugum yorumlar beni geri cekti ama esimcentrum istiyor

Birde a life hospital e gidin dedim biz ekimde s9 macuna başlıcaz ocakta test vercek eşim detaylı sperm testi konuştum orayla 175 tl dediler daha centruma kesinlikle gitmem.. Herkezin yasantisi farklı tabi sizde spermbulunmuş bizde hiç bulunmamıştı sadece hücre onda da sonuç bu Zaten hepimizin halkında hayırlısı olsun

Sizin ilk deneme mi olacak.. azo sebebinizne sizde sorun varmı

Esim azospermi ben de 2.5 cmlik miyomlar var amh 0.85 yasim 34 rahim agzimda darlik cikti hsg cekilemedi.bunun icin ne yapilicak merak ediyorum
Doktorlarla görüşmeniz oldu mu daha önce denediniz mi
Esim azospermi ben de 2.5 cmlik miyomlar var amh 0.85 yasim 34 rahim agzimda darlik cikti hsg cekilemedi.bunun icin ne yapilicak merak ediyorum

Doktorlarla görüşmeniz oldu mu daha önce denediniz mi
Hayir ilkkez olucak ins.bu hsfts esim son kez sperm vericek insaallaj kalteli ssgliklicikar sonra gitmeyi dusunuyorum bilac gundur folikasit biestron almaga basladim

Hayir ilkkez olucak ins.bu hsfts esim son kez sperm vericek insaallaj kalteli ssgliklicikar sonra gitmeyi dusunuyorum bilac gundur folikasit biestron almaga basladim
Inşallah inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. eşiniz tedavi mi oldu iğne ilaç çıkış olduğuna göre halinize şükretin bence hiç çıkış olmayanlar var inşallah herşey cook güzel ilerler ve pozitifi görürsün

Caska yerde cikmiyor ins centrum sonucu dogrudur.w yerde daga yaptik cikmiyor bu da bizi cok dusundutuyor beni bilhassa.esim tese olmayacagi icin ici rahat.Allah bebeklerimizi versin

Caska yerde cikmiyor ins centrum sonucu dogrudur.w yerde daga yaptik cikmiyor bu da bizi cok dusundutuyor beni bilhassa.esim tese olmayacagi icin ici rahat.Allah bebeklerimizi versin
Bunun açıklaması neymiş peki.. amin inşallah isteyen herkeze mucize versin rabbim

Onun rahatlığını anlıyoruz tabiki de ameliyat çok zorHem fiziken hem ruhen ne olacak diye beklemek herşey gönlünüzce olsun inşallah çok çok embriyo oluşur ve tutunur

benim eşimde klinefelterli,
1 kez tese oldu acıbadem maslakta bulunamadı.
şimdi 8aydır hormon iğneleri kullanıyor, çok şükür SD2 aşamasına geldik, yıl sonuna kadar da devam bakalım.

doktor olduğu kadar , laboratuvar da çok önemli bizim gibi hastalarda. sizler nerelerde devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…