Doğuştan yarım rahim ve tek yumurtalık

Bilemiyorum ki kuzum . 2.kere hamile kaldım biri aşılama diğeri doğal biri kurtaj diğeri kimyasal ile son buldu
Ya sorsan yarım rahim hamile kalmaya engel değil sadece erken doğum riski var diyolar ama niye böyle oluyor. En azondan doğal hamile kalabilmişsin canım.

Ya sorsan yarım rahim hamile kalmaya engel değil sadece erken doğum riski var diyolar ama niye böyle oluyor. En azondan doğal hamile kalabilmişsin canım.
Bende en azından hamile.kalıyorsun diyordum ama inan daha kötü doğuramıyorsun ki kalsan neye yarar. Bir doktor bana hamile kalabilirsin engel değil dedi diğerleri pek umutlu konuşmadı

Bende en azından hamile.kalıyorsun diyordum ama inan daha kötü doğuramıyorsun ki kalsan neye yarar. Bir doktor bana hamile kalabilirsin engel değil dedi diğerleri pek umutlu konuşmadı
Neden tek tüp açık yumurta da sağlıklıysa hamile kalmaya engel ne olabilir ki.

Merhaba kızlar.Karamsarlığa kapılmayın her yarım rahimli erken doğum yapıyo diye bi şart yok.Burda eski üyelerin paylaşımları var onları okursanız daha iyi anlarsınız hiç bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alan çok kişi var.Benim tüp bebek doktorum yarım rahim hamile kalmaya engel deil ayrıca bi çok kadın herhangi bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyo demişti ve ayrıca rahimin yarım veya tam olmamasının da bi önemi yok rahimin esnekliği önemli.Eyer esneme kabiliyeti fazlaysa hiç bi sorun yaşamazsın tarzında konuşmalar yapmıştı.Erken doğum düşük riskin var ama bu risk normal rahimli kadınlarda da olabiliyo diyip icimi rahatlatmıştı.Yarım rahimli olup ikiz doğuran bile var arkadaşlar.Bu kadar olumsuz düşünmeyin.Rabbim ol dedikten sonra herşey olur

Senin doktorun dedikleri beni az rahatlattı. Embriyonun yanlış yere yerleşmesi sürekli olur mu ki acaba. Pıhtı testim daha çıkmadı vereli 1 hafta oldu daha 2 hafta sürer tahmin ediyorum çıkması .ama doktoruma göre yarım rahimden kaynaklı bebeklerin düşmesi pıhtılaşma yokmuş ona göre tabi tahmini konuştu . Yumurta donasyonu eşimin spermi ile başka bir kadının yumurtasından olma embriyonun benim.rahmime transfer edilmesi . Bana etik gelmiyor ama bilirsin ne kadar zor durumda olduğumu
canım sen cok umutsuzluga kapılmıssın. lütfen bu karamsarlıktan uzaklas. sen hamile kalabildin demekki yumurtada sorun yok . yumurtada sorun yoksa neden donasyon düşünüyorsun. bence onu hiiiiçç düşünmeee. onun yerine evlatlık almak bıle daha mantıklı bence.. doktorum bır de dedıkı yarım rahimi kafana ytakma bır cok kısı yarım rahimli oldugunu dogumda öğrenşyor. sen düşük yapmasan sende o zaman ogrenecektin dıyor. :)

canım sen cok umutsuzluga kapılmıssın. lütfen bu karamsarlıktan uzaklas. sen hamile kalabildin demekki yumurtada sorun yok . yumurtada sorun yoksa neden donasyon düşünüyorsun. bence onu hiiiiçç düşünmeee. onun yerine evlatlık almak bıle daha mantıklı bence.. doktorum bır de dedıkı yarım rahimi kafana ytakma bır cok kısı yarım rahimli oldugunu dogumda öğrenşyor. sen düşük yapmasan sende o zaman ogrenecektin dıyor. :)
Canım senin düşükte mi anlaşıldı yarım rahimli olduğun benim de bi kürtajım oldu orda anlaşılmamıştı ne zaman ki rahim filmi istedi doktor orda anlaşıldı

Canım senin düşükte mi anlaşıldı yarım rahimli olduğun benim de bi kürtajım oldu orda anlaşılmamıştı ne zaman ki rahim filmi istedi doktor orda anlaşıldı
iki düşük olunca hsg ıstedı doktor o zaman anlasıldı. hatta dahada ılgıncı doktorum ultrason muayenesı yaptı ve dedıkı buyuk ıhtımal yarım rahimlisin hsg cektırıp emın olalım deıd. o zaman bende ıcımden dedım hı hı boyle bısey ultrasondan cok anlasılır ne kadar ezbere konusuyor dıye adamı yargılamıstım. :)) meger işinin ehliymiş :)

iki düşük olunca hsg ıstedı doktor o zaman anlasıldı. hatta dahada ılgıncı doktorum ultrason muayenesı yaptı ve dedıkı buyuk ıhtımal yarım rahimlisin hsg cektırıp emın olalım deıd. o zaman bende ıcımden dedım hı hı boyle bısey ultrasondan cok anlasılır ne kadar ezbere konusuyor dıye adamı yargılamıstım. :)) meger işinin ehliymiş :)
Benim tüp bebek doktorum da çok iyi ünlü bi doktor prof kendisi.Ultrasonla rahimime baktı senin rahim filmini görmesem yarım rahimli olduğunu anlayamazdım dedi.Ki hiç bi doktor anlamadı.Ama doktorum bunun bile iyi bişey olduğunu söyledi

Benim tüp bebek doktorum da çok iyi ünlü bi doktor prof kendisi.Ultrasonla rahimime baktı senin rahim filmini görmesem yarım rahimli olduğunu anlayamazdım dedi.Ki hiç bi doktor anlamadı.Ama doktorum bunun bile iyi bişey olduğunu söyledi
neden iyi bir sey oldugunu düşündü anlamadım?

Donasyon en son çare aklımın bir köşesinde kuzum. Evlatlık durumu da can sıkıcı ileriki zamanlar için. Ben takmıyorum artık vazgeçtim tedavi gücüm de yok zaten maddi manevi. Olursa allahın takdiri

Kızlar merhaba hsg öektirdim raporda iki tüpten batına gecıs oldugu yazıyor.ancak doktor rapora hiç bakmadı filme bakıp yarım rahimlisin dedi. Yarım tahimde iki tüp olabilir mi. Ayrıca filmi ceken radyolog rahmin normal sadece yan duruyır dedi.kafam allak bullak
Merhaba benimde iki yumurtalık var ama yarım rahim olduğumu söylediler. Siz başka doktora gittiniz mi? Ve hamile kaldınız mi

Merhaba benimde iki yumurtalık var ama yarım rahim olduğumu söylediler. Siz başka doktora gittiniz mi? Ve hamile kaldınız mi
yarım rahımlı olup ıkı yumurtalık olabılır. benımde ıkı yımırtalık hatta ıkı tüp vardı. bırını hıdrosalpenks nedenıyle aldılar. hamıle kaldım kere ama düşük yaptım. şimdi tüp bebek tedavısı goruyorum. endise etme bızım gıbı olup cocuk sahı bı olan cok var

Merhaba arkadaşlar ben yarım rahmim ve tek yumurtalığım olduğunu kızımın doğumunda öğrendim.doktorum rahimde şekil bozukluğundan şüphelenmişti zaten hamileliğimde.erken Doğum düşük tehlikesi kanama hepsini atlattım hamileliğimde ama kızımı 3 sene önce kucağıma aldım.şu an üç yaşında bir kızım var.dünde ikinciye anne olacağımı öğrendim.sakın ümidinizi kaybetmeyin evet hamile kalmadan önce bilmiyordum böyle bir durumu ama yarım rahim tek yumurtalık hamile kalmaya engel değil.Rabbim yazdıysa oluyor.Lütfen karamsarlığa düşmeyin.bakalım bu hamileliğim nasıl geçicek.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben yarım rahmim ve tek yumurtalığım olduğunu kızımın doğumunda öğrendim.doktorum rahimde şekil bozukluğundan şüphelenmişti zaten hamileliğimde.erken Doğum düşük tehlikesi kanama hepsini atlattım hamileliğimde ama kızımı 3 sene önce kucağıma aldım.şu an üç yaşında bir kızım var.dünde ikinciye anne olacağımı öğrendim.sakın ümidinizi kaybetmeyin evet hamile kalmadan önce bilmiyordum böyle bir durumu ama yarım rahim tek yumurtalık hamile kalmaya engel değil.Rabbim yazdıysa oluyor.Lütfen karamsarlığa düşmeyin.bakalım bu hamileliğim nasıl geçicek.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Sizin adınıza çok sevindim bende tek yumurtalık ve yarım rahimle çok zorluklar atlatarak erken doğumla oğluma kavuştum 1 yaşına giricek şimdi ilerde ikinci olursa o da mı böyle zorlu olucak diye karakara düşünüyorum arada bir yazın buraya nasıl gidiyo aynı sıkıntılar oldu mu diye bizi bilgilendirin umarım kolay geçer de bizde umutlanırız.Bu arada Rabbim benim gibi okup isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın aratmasın

limoncicegi41 limoncicegi41 nasılsın sende yarım rahimliydin sanırım bebeğine kavuşabildin mi

Back
X