Doğuştan yarım rahim ve tek yumurtalık

İnşallah kolay sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin canım benim baya zor geçti ama yarım rahimli olup hiç bi sıkıntı yaşamadan doğumda öğrenen kişilerde varmış sende inşallah o şanslı kişilerden olursun
Amin canım insallah öyle olur. Sen yaptın mı dogum

Ah canım benim gözün aydın. Ben de ilk gebeliğimde 8. Haftada düşük yaptım. Sonrasında yarım rahimli olduğumu öğrendim. Ama düşüpün yarım rahimle alakası yoktu rahme bağlı olsaydı 3. Aydan sonra düşük olurmuş. Aynen senin gibi iki yumurtalık tek tüpüm var. Ve dün tekrar hamile olduğumu öğrendim :) ilk beta hcg mi dün yaptırdım yarın tekrar yaptırıp artışa bakıcak doktorum. Umarım ben de keseyi görürüm kalp atışını duyarım da her şey yolunda gider.Allah ikimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏
Çok sevindim canım amin insallah sagsalim kucağımıza aliriz ne kadar stresli bişey ya olana kadar bı stres doğana kadar bı stres benim ilk 51cikti iki gunsonra 106 iki katı olmuştu insalah düzenli artar betan.🙏

Amin canım insallah öyle olur. Sen yaptın mı dogum
Evet yaptım oğlum 28 aylık çok zorluk çektik ama şükürler olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Masallah Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin evlat sahibi olmayi.
Evet yaptım oğlum 28 aylık çok zorluk çektik ama şükürler olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım amin insallah sagsalim kucağımıza aliriz ne kadar stresli bişey ya olana kadar bı stres doğana kadar bı stres benim ilk 51cikti iki gunsonra 106 iki katı olmuştu insalah düzenli artar betan.🙏
Canım benim de ilk gün 689, 2 gün sonra 1607 çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söyledi. 15 gün sonra ultrasona gel dedi 🙏

Canım benim de ilk gün 689, 2 gün sonra 1607 çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söyledi. 15 gün sonra ultrasona gel dedi 🙏
Kızlar yumurta takibi yaptırdınız mı? Genellikle açık tüpünüz tarafından mı yumurtluyorsunuz? Hamile kaldığınız ay hangi taraftandı acaba?

Merhaba kizlar bende kendi hikayemi yazmak istedim. Umutsuz ve karamsar olanlardandim bende ama rabbim büyüktür. Bende ve eşimde hiç sorun yoktu hersyn çok iyi gayet sağlıkli olduğumuz soyleniodu devlet Hastanesi'ndede ozeldede yapılan testlerde. En son bı doktora gttim oda yumurtalık rezervi testi yaptı çok iyi dedi en son yaptırmadıgim hsg kalmisti. Doktorum çekelim istersen kafan rahat etsin dedi çektirdim sonucunda yumurtalık iki tarafta var tek tüp yok doğuştan yarım rahimli rahmin %60i varmış bunu öğrendim daha önce hamileliğin hiç bir türünü yaşamadım operasyon falan hiç geçirmedim.doktorum düşük ve erken doğum riskimin olduğunu söyledi aşılama yapalım dedi ilaçları aldım kullandım 20 ye yakın yumurta oluştuğunu söyledi normelde iptal edilmesi gerekiomus internetten araştırdığım kadarıyla etmedi ben tabi korktum ikiz üçüz olur diyebir çocuğu zor tasiyosa bu durumda olmak neyse tabi çok ağrılı bir süreç atlattım aşılama sonrası ilaçlar yan etkisi bende aşırı oldu. Sonra doktorun dediği tarihte test yaptım aşılamadan 14gun sonra idrar testi pozitif çıktı ben inanamdim kan verdim 51cikti saglikocagindaki doktor çok düşük düşük olmuş olabilir falan saçmaladı beni korkuttu iki gün sonra bı daha verdim 106cikti tam bı hafta sonra 2563oldu 5000lerdeyken doktoruma gittim kesemin oluştuğunu söyledi 10gun sonra kalp atışını duyabiliriz dedi bakalım inşallah vardır bebeğim şuan 5+3deyim folik progestan ve coraspin içiyorum insan herşeyden korkuyo hep diken üstündeyim. Alalh hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah hayırlısıyla kucagina alirsin ben suan 19. Haftamdayim çok şükür güzel ilerliyor herseyim darısı senin başına

Selam kızlar. Bugün karın ultrasonundan kesemizi gördüm;) 5+3 teyim. Haftaya da bebek ve kalp atışı inş. Haftaya vajinal bakacakmış dua edin benim için🙏

Merhaba kizlar bende doğuştan yarım rahimliymisim şu an tek yumurtaligim var birisi küçükken ameliyatla alındı.uc tüp bebek tedavisi sonucu şu an 16 haftalık hamileyim çok şükür...ama erken doğum riski yüksek diyorlar günde üç kez, 5. Ayda da progestan fitile başlanılacak, 32. Haftayı görmek çok çok iyi olur dedi Dr. Sizlerin nasıl ilerliyor süreç, doğum yapanlar kaçıncı haftada yaptınız acaba? Bu zamana kadar kanama yada düşük tehlikesi olmadı çok şükür

Senin baya ilerlemiş canım inşallah sagsalim alırsın kucağına ben 7+4oldum inşallah o haftalar gelebilirim kalp sesini de duydum çok şükür

İnşallah hayırlısıyla kucagina alirsin ben suan 19. Haftamdayim çok şükür güzel ilerliyor herseyim darısı senin başına
Bende doğuştan tek yumurtalıyim cnm doğal yollar denedik olmadi catlatma denedik famera kullandım kullandigim ilaç hep kapalı olan yumurtayı büyüttü son kez catlatma denedik bundada hüsrana uğradık aşılamada tek yumurta olmak problemmi tutmama problemi çıkıyormu ne tur bi yol izledi doktor

Bende doğuştan tek yumurtalıyim cnm doğal yollar denedik olmadi catlatma denedik famera kullandım kullandigim ilaç hep kapalı olan yumurtayı büyüttü son kez catlatma denedik bundada hüsrana uğradık aşılamada tek yumurta olmak problemmi tutmama problemi çıkıyormu ne tur bi yol izledi doktor
Bende hic aşılama olmadı canım olan tek taraf ta tup yoktu benim 9 yüzden direk tüp bebek oldu

Back
X