Doğuştan yarım rahim ve tek yumurtalık

Amin canım insallah öyle olur. Sen yaptın mı dogum

Çok sevindim canım amin insallah sagsalim kucağımıza aliriz ne kadar stresli bişey ya olana kadar bı stres doğana kadar bı stres benim ilk 51cikti iki gunsonra 106 iki katı olmuştu insalah düzenli artar betan.

Amin canım insallah öyle olur. Sen yaptın mı dogum
Evet yaptım oğlum 28 aylık çok zorluk çektik ama şükürler olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Masallah Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin evlat sahibi olmayi.
Evet yaptım oğlum 28 aylık çok zorluk çektik ama şükürler olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım amin insallah sagsalim kucağımıza aliriz ne kadar stresli bişey ya olana kadar bı stres doğana kadar bı stres benim ilk 51cikti iki gunsonra 106 iki katı olmuştu insalah düzenli artar betan.
Canım benim de ilk gün 689, 2 gün sonra 1607 çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söyledi. 15 gün sonra ultrasona gel dedi

Canım benim de ilk gün 689, 2 gün sonra 1607 çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söyledi. 15 gün sonra ultrasona gel dedi
Kızlar yumurta takibi yaptırdınız mı? Genellikle açık tüpünüz tarafından mı yumurtluyorsunuz? Hamile kaldığınız ay hangi taraftandı acaba?

İnşallah hayırlısıyla kucagina alirsin ben suan 19. Haftamdayim çok şükür güzel ilerliyor herseyim darısı senin başına

Selam kızlar. Bugün karın ultrasonundan kesemizi gördüm 5+3 teyim. Haftaya da bebek ve kalp atışı inş. Haftaya vajinal bakacakmış dua edin benim için

Merhaba kizlar bende doğuştan yarım rahimliymisim şu an tek yumurtaligim var birisi küçükken ameliyatla alındı.uc tüp bebek tedavisi sonucu şu an 16 haftalık hamileyim çok şükür...ama erken doğum riski yüksek diyorlar günde üç kez, 5. Ayda da progestan fitile başlanılacak, 32. Haftayı görmek çok çok iyi olur dedi Dr. Sizlerin nasıl ilerliyor süreç, doğum yapanlar kaçıncı haftada yaptınız acaba? Bu zamana kadar kanama yada düşük tehlikesi olmadı çok şükür

Senin baya ilerlemiş canım inşallah sagsalim alırsın kucağına ben 7+4oldum inşallah o haftalar gelebilirim kalp sesini de duydum çok şükür

Naptin canm kalp atışıni duydunmu
Çarş günü gidicem cnm. Şuan 6+2 yim. Sürekli uykum var, hiç istifra etmedim ama gün boyu midem bulanıyor. Sen de böyle misin kalp atışını kaçıncı gün duydun canım?

İnşallah hayırlısıyla kucagina alirsin ben suan 19. Haftamdayim çok şükür güzel ilerliyor herseyim darısı senin başına
Bende doğuştan tek yumurtalıyim cnm doğal yollar denedik olmadi catlatma denedik famera kullandım kullandigim ilaç hep kapalı olan yumurtayı büyüttü son kez catlatma denedik bundada hüsrana uğradık aşılamada tek yumurta olmak problemmi tutmama problemi çıkıyormu ne tur bi yol izledi doktor

Bende hic aşılama olmadı canım olan tek taraf ta tup yoktu benim 9 yüzden direk tüp bebek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…