• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün doğuya gelin gidecekler

yarengoksin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
62
0
36
Eskişehir
Merhaba Kızlar, ben Ankarada yaşıyorum. Nişanlımda Bitlis'li ve orada çalışıyor.
Haziranda düğünümüz olacak ve benim oraya gitmemi istiyor.
Ama ben kesinlikle gitmeyi istemiyorum. Ama nişanlımı çok seviyorum.
Ailemden de ayrılıp o kadar saat uzaklığa gitmek istemiyorum.
lütfen bana bir akıl verin:(

Merhaba Kızlar, ben Ankarada yaşıyorum. Nişanlımda Bitlis'li ve orada çalışıyor.

selam canım doğu batı diye adlandırmasan türkiyenn heryeri güzel eminim. eniştemde bitlisl adilcavazlı polis .ben görmedm ama çok güzel diyolr..korkmana gerek yok yani.hem mesleği icabı gidick onunla olduktn sonra sana heryr ankara gibi gelir..alışırısn eminim..doğulular sıcak insanlardır..ağlaya ağlaya gidip..ağlaya ağlaya döneceğindn eminim alışırnca..ben şanlıurfalıyım buraya da öyle gelirlr memnun ayrılırlr ..umarın anlatabilmişimdir..:53:

Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Eminim ki insanları iyidir hoştur, sonuçta bizim insanımız.
Ama haberlerden gördüklerimiz olsun, duyumlar olsun her şey gözümde büyüyor çok korkuyorum...

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin bende musluyum ama Doğu'da hiç yasamadim kendimden bilirim dogu insanları çok sevecen sicak kanlı ve misafir perver olurlar

Canim bende nisanliyim :). Ankarada yasiyorum. Tipki senin gibi. Ve yine senin gibi doguya gelin gidicem Allah kismet ederse. Malatya dogu sayilir benim icin yani. Esim orali degil ama orda calisiyor. Bende uzuluyorum ailemden uzak olucagim icin ama alismaliyiz sonucta hayatimiz boyunca o kisiyle beraber olucaz. Artik ucak biletleri falan da cok ucuz. 1 ay onceden alinirsa 70 liraya denk geliyor ki bu otobus biletinden bile daha uygun . Ayrica dogunun insani cok cana yakinmis. Oyle diyolar :)

Canım ben de İstanbul'dan Bitlis'e gelin gidiyorum:) Üstelik öğretmenim ve burada iyi bir özel okulda işim de hazır.Ama bir arada olmak için başka seçeneğimiz yok.Nişanlım orada çalışıyor.Ondan ayrı olursam iyi bi iş ya da büyük şehrin imkanları beni mutlu edemez ki.Bu yüzden oturdum enine boyuna düşündüm.Ve birkaç sene orada yaşayabileceğime karar verdim.Her şeyi elimin tersiyle iterek..Karar verdikten sonra her soruna çözüm de bulabiliyorum.Hiç bi derdim tasam da kalmadı.Hazırım orada yaşamaya :) Sen de bu konuyu iyice düşün ve kendi içinde çöz.Sevdiğin adamla olacaksın sonuçta.Yaşayacağın yerin çok da önemi yok bence.Canını da sıkma.Bu güzel günlerinizin tadını çıkarın.Öpüyorum :)

merhabalar, arkadaşım bence burda düşünmen gereken doğu batı ayrımı ya da o kadar uzağa gidiyor olmaktan ziyade nişanlının ailesiyle aranın nasıl olduğu, sonuçta orada kendi ailenden kimse olmayacak ve onlar direk senin yanında olacak,nişanlının sana olan tavırları ve ailesi yanındayken tavırları . bu konuları iyi ölçüp biçip karar vermen gerekiyor. Yazdıklarımı yanlış anlama erkek arkadaşımın bu ve buna benzer tavırlarından şikayetçi olduğum için direk bu tarz konular geldi aklıma.

canım bizde öğretmeniz nişanlım ardahanda çalışıyor ve benim yanıma tayin isteyememe durumu var bende özellikle görmeden yaşayamadığım denizi bırakıp oraya gideceğim sosyal hayat hiç bir şey yok çok düşündüm ancak aile kurarken en önemli zamanlar ilk yıllardır gelecekte sıkıntı yaşamamk için gitmeye karar verdim evlilik fedakarlık yapabilmektir bir nevi zorluklara birlikte göğüs gerebilmek güzel yerde oturmaktan daha önemli benim için yinede hakkımızda hayırlısı olsun

valla evlilik insana çok farklı tercihler yaptırıyor. sadece evleneceği insana karar vermiyor insan. yaşayacağınız şehir de buna dahil. bazen isteyerek bazen korkarak eşinin yanına gitmek zorunda kalıyor insan.ben de antepte çalısıyorum ama van a gelin gidiyorum. ama aslında vanlı değilim antepli de değilim.:)))

Back
X