Doğuma Hazırlık doktor 3.5 ayı geçmiş bebeğime ters dönmüş kordon bağı bağlı cinsiyetine dedi kız mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevcan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
650
0
46
Ankara
kızlar mrb dün akşam 15 haftalık bebişimi görmeye gittik doktora hemde cinsiyetini öğreniriz diye düşündük eşimle .ama çocuğum göstermedi terse dönüyor yana dönüyor doktora bir tahminde bulunun dedim o da genelde göstermeyenler kız olur dedi öyle bir şey varmı ama 2 hafta sonra belli olur işallah dedi.sizce öyle bir şey varmı acaba başka doktora gitsem şimdi ultrasyonun zararı olur mu yardım edin kızlar allah hayırlıısnı versin hepimize

aynı seyi bebegımde baana yaptı kasım 9 da gıttım doktora doktor ugrastı ugrastı bızımkısı hem ters hemde asagıdaymıs . Bır sorun varmı dedım yook dedı saglıgı herseyı yerınde masallah dedı cınsıyetını gostermedı aynı gun 3 lü test yapmaya karar verdı 1 hafta sonra sonucu ogrenmeye gıttım cok sukur ondada bır sorun cıkmadı bır daha bakabılırmıyız cınsıyetıne dedım doktora merak etme dedı sabret zamanı geldıgınde gösterecek bebegın 1 hafta gıbı bır sureyle ultrasyona sokamam cocuga zararlı dedı :) bende suan 13 aralıgı beklıyorum ogun bugundur

Canım hiç acele etme sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder Belki doktorun söylediği doğrudur bende 15.haftada öğrendim ama oğlum bacakları hep açık oturdugundan rahat rahat öğrendim belki seninkide kızdır ondan göstermiyordur hayırlısıyla öğrenirsin :)

canım benım korkulacak bısey yok :) hele ulturasonun zararı bıle yok..sık sık gırme cocuk zarar goruru ne alaka ya.o alet ses tıtresımlerı ıle calısıyor radyasyon yaymıyor..neyse gec bunu.. ha sunu soyleyım doktora gıtmeden bolca cıkolata ye sekerlı seyler ıcte bebıs bı oynasın karnında bak nasıl gosterıyor kendını benım arkadasımda cınsıyetı ogrenmek ıcın tam 1 ay beklemıstı.. ve bebıs kız dı

ıkılı test ıcın bızde gıttık 14. Haftamızın ıcındeyız ama maalesef gostermedı ya sırtını dondu oturdu yada bagdas kurdu hıc bacaklarını acmadı bır kızım var saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat bırde oglusum olsun ıstıyorum bende merak ıcındeyım,butun belırtılerım erkekten yana bakalım sonuc ne cıkacak...ogrenırız dıye gıtmıstık ama bu ıhtımal hıc yoktu aklımda :))) ne dıyelım hayırlısı olsun rabbım gonlumuze gore versın.....

benım ılk bebegım 14. haftada gostermedı yanı doktor anladı ama soylemedı ben kız hıssedıyorum dedım doktor oyle olmayabılır dedı :) benı yanıltmamak ıcın bır hata sonra gel dedı.. bende bol bol seker yıyıp gıttım 15. haftada oglan bebıs dedı ıns hayırlısı ıle kucagımıza alırız.. rabbımde senın gonlune gore versın :)

valla canım doktorumun bana söyledıgı buydu :) benımde ılk hamılelıgım :))

amınn tatlım amınnnn
ben o kadar ısrar ettım ama doktor hıc goremıyorum ınankı dedı ama hıc kız veya erkek gıbı bahsetmedı bır kızım oldugunuda bılıyor :)) umarım bende senın gıbı haber alırım canım kac aylık hamılesın sen ılk bebegınmı,,,
kızımı coookk ıstemıstım hamd olsun rabbım benı kırmadı dılerım her eve bır kız versın rabbım ama ıste gonul ıkısınınde tadını almak ıstıyor rabbım hos karsılasın hıc olmayanlarıda sevındırsın....

Emlersın ultrason resmn yokmu bu haftalarda nub teorısınde ogrenıyor cogusu denedınmı hıc????

canım teşekkür ederim yorumların için bende aynı şekilde 14 aralıkı bekliyorum bir gün arayla öğrenicez ikimizde işallah bana genelde göstermeyenler kız oluyor dedi doktor .eşime ve bana ne istiyordun diye sordu eşim kız bende erkek dedim:)oda güldü.göstermeyenler kız olma ihtimali var dedi doktor ama görmeden bir şey söyleyemem dedi arkadaşım allah hepimizin gönlüne göre versin canım allah eli ayağı düzgün evlatlar nasdip etsin benim içinden erkek diye geçiyor allah da biliyor ama hayırlıısı kordan bağlı diiynce korktum yavrum ya çok mu hareketliiym rahat mı edemiyorki

evet arkadaşım haklısın allahım sağlıklı evlat versin.işallah iki hafta sonra gösterir arkadaşım bundan 2.5 hafta önce gittiğimde heryeri açık hareketliydi maşallah birde benim çocuğum iki aylıkken oluşmuşdu çocuk gibiydi ne olduysa sakladı şimdi hayrlısı

bende ilk zamanlar çok girmiştim bebişimi merak ediyordum ama zararlı olur diye korkuyordum canım:)canım ya saol bilgilendirdiğin için hamileliğimde çok midem bulanıyordu kustumda belki kız olabilir dimi ...bak ben şeker falan yemiyordum onu bilmiyordum iyiki söylediniz arkadaşım birdakine fırıl fırıl olur da gösterir kendini işalah:)

ay canım ya aynı benimkide sırtını dönüyor birde bacağına kordunu dolanışmı çok şiirn ama göstermedi :)ikili test sonucun neydi canım birde hamilelik sürecin nasıl geçti allah gönlüne göre verir oğluşun olur işallah bebişlerimizi açsın bacaklarını artık dimi

var ama benım yaraamazım öle bır sekıldekı c harfının tam ters tarafını dusunun :d azıcık zaman kaldı zaten sabredıyorum

ınss hayırlısı ıle ogrenırız tatlım rabbım kalbımıze gore versın ınss...

sagol tatlım ınss hamılelıgım bulantı ve kusmalrım oldu,,kızımdada olmustu ama bu kadar sıddetlı degıldı kızımda kılo almıstım ılk aylarda bunda 5 kılo verdım 4 aylık olduk,ıkıncı bebek daha cabuk bellı olur derler ama hıc karnım cıkmadı hala,, gobek var az hıc kılo almadım guzellestıgımı soyleyenler var :) oyle ıste...

ınss acsınlar artık bacaklarınıda ıcerde ne var bılelım :d

IKILI TEST SONUCUMUZU TELEFON ILE BILDIRDILER BEN YURT DISINDA OLDUGUM ICIN ESIMLE KONUSTULAR SADECE HERSEYIN YOLUNDA OLDUGUNU HIC BI AKLSILIGIN OLMADIGINI SOYLEMISLER YANI HERHANGI BI KAGIT FALAN VERMEDILER ELIME :)) ANLASILAN SABREDIP IKI HAFTA SONRA GITTIGIMDE OGRENECEM COK MERAK EDIYORUM...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…