Doğuma Hazırlık doktor 3.5 ayı geçmiş bebeğime ters dönmüş kordon bağı bağlı cinsiyetine dedi kız mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün benim bebeğiminde arkası dönüktü bacaklarını tamamen toplamıştı ama doktorumuz %100 kız dedi bizede gösterdi ultrason aleti çok önemli ben arada tahlil için hastaneye gidiyorum ultrason cihazı çok kötü benim doktorumda böbreklerini dahi görebiliyorum

amin cümlemizin..
benimde 15 haftalık son 12 haftalığa kadar kesilmedi kusmam çok kötü geçirdim diyebilirim.kilo kaybım olmadı ne aldım ne de verdim:)evet banada güzelleştiğimi söylüyorlar herkez ama bana göre çirkinleştim gibi geliyor bebişim göstermedi kendi,ni teyzesi bize süpriz yapıcak heralde ...doktor genelde göstermeyenelr kız oluyor diye söyledi öyle bir şey var mı ki acaba...artık açsınlar da dediğiniz gibi ona göre hazırlık yapalım ...:)

benimde ikili teste herşey normal çıktı doktorum öyle söyledi aa bende iki hafta sonra gidicem öğrenir öğrenmez yazarmıısn cinsiyetini allah işallah değişik cinsi,yet nasip eder arkadaşım allah isteyen herekze versin bebişleri,mizi korusun

canım bu kurandada geciyor mahremiyetten dolayı kız cocukları göstermezmiş

ınss hayırlısı ıle ogrenırız canım rabım herkesın gonlune gore saglıklı evlatlar versın,,valla 12. Haftasında bıle kız bebeklerını ogrenenler oluyor :)
erkek bebeklerın 20, haftalara kadar sakladıgıda oluyor onu kafana takma :))
ben ogrenınce yazarım buraya sende yazarsın :))

amin canım allah gönlümüzdeki hayırlı evladı nasip etsin bizlere....evet kesinlikle tanıdıklarımdan var öyle öğrenenler...bende önümüzdeki hafta gidicem benim doğum tarihim 22 mayısa geliyor şimdilik seninde öyle sanıırm ...öğreni,r öğrenmez yazarım arkadaşım rabbim yardımcımız olsun

arkadaşlar günaydınlar ...
hamileliğimin başından itibaren hapşuruyorum fazlasıyla kesilmek bilmedi.doktorum bir sorun olmaz dedi ama benim içime hep kuşku düştü bebeğime bir şey olur diye...kızlar bugün minnacığımı görmeye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin .bugün gösterirse cinsiyetinide öğrenicez teyzeleri allah sağlıklı evlat nasip etsin herşeyden önce ...yalnız bençok heyecanlıyım allah herkezin gönlüne göre versin amin....

bende ayniyim tatlim sanmiyorum bi sorun olacagini biz son kontrolumuzde uygun pozisyon yakalayabilmek icin bolca oksurdum sadece bebis zipliyo yer degistiriyo baska bisey olmaz yani korkma :)) eeee naptin gittinmi doktora umarim minnacigin gosterir ne oldugunu haber ver buraya....

ben doktordan geldim...minnacığımın bacak arasında kordan var ama %51 kız dedi .ya canım anlamadım niye böyle söylüyor doktor bey neden kesin değil diye sordum kıza benziyor dedi bak arasında fazla çıkıntı yok kordon olsada düz dedi .napıyım arkadaşım hazırlık yapma daha dedi belli olmaz dedi ama ben bilgisayarıma kız yazmışım dedi iki kerede....canımcım sen gittinmi doktora daha hapşuruk içinde burun damlası yazdı bir de boğazımda yanma var şurup verdi kullanıcam....doktor daha önceden bir çok kişide yanıldı genelde artık hayırlııs allahıma şükür cvp bekliyorum

hmmm hayirlisi olsun canim zaten kesin dememiski sana birde yanliyo diyosun bir dahaki ayi bekle sen,,,hayirlisi olsun dur bakalim veya imkanin varsa baska bi doktora daha gorun:) belki orda ogrenebilirsin,,, kesin olarak soyleseler ne varsa bence yanilmaktan korkuyolar :) o yuzden tam gununu bekliyolar bi yandanda kiz diye yazdim demis kesinlestirseymis keske cok kotu yaa umutla gidiyosun ama sonu boyle olunca insan uzuluyo heycanla beklemek zor.....ben inss randevu alabilirsem haftaya gidecem kucuk bi tatilimiz olacak ondan once gitmem lagzim inss alabiliriz cok dolu oluyo doktor...bende gidersem yazarim sana sonucu......kendine iyi bak bebisinede inss bian oncede iyi olursun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…