Doktor annemden numaramı istemiş

Doğru bile olsa bunlar herkesin hayatında olabiliyor ama bu kadar kafaya takmayı abartılı buluyorum ben, yalan gibi gözükebiliyor işte. Bana ne en yakın arkadaşımın dünürünün kayınçosunun eltisinin, dedemin doktorunun bana olan aşkından, ya da size ne? Dimi ama. Öyle olacaksa herkes yazsın yoldan geçen çocuğun attığı bakışa kadar.
Aynen öyle sonuna kadar size katılmaktayım!

Annene hoslandim demeye utanmistir boyle bir yalan soylemistir
Yalana ben de cok karsiyim ama adam bahane sunmus işte cok da hirs yapma
Ha gorusurseniz bunu sor, neden yalan söyledin anneme, benim numaramı istiyorsan bana soracaktin cevap vermediysem de bu benim inisiyatifimde dersin olur biter

Hayır yani biz uydurmasyon demeye başladık da bunlar inanmaz tabii ne hayat yaşıyorlar ki benimkinin yanında pehh dersiniz filan.Hem gerçekten fazla konu açmanız inandırıcılığınızı yitirdi tabii hepimizin hayatı var ben de her basit şeye konu açsaydım ohoooo!

Aslında burada okuduğum yorumlar hoşuma gidiyor. İnsanların düşüncelerini öğrenmeyi seviyorum. Evet başıma gelen her şeyi konu olarak açtığım için inanmayabilirsiniz. Siz bilirsiniz bir sey diyemem

attığı mesajda ne söylediği önemli bence. kendisini tanıtıp, numaranı senden isteyemediğini bir bahane bulup annenden istediğini söylediyse ne ala... sıkıntı olmamalı. ya da en azından sen sormuşsundur herhalde numarasına nasıl ulaştığını, doğru cevap vermeli. bir bahane uydurdum annenden aldım gibi... sen sormazsan muhtemelen cevap vermez ama sorduğunda gerçeği söylemekten çekinmemesi lazım.

Asdgjkndaaxhjfsdbjibsegh

Öncelikle kahkahamı atayım da :D
Benim de başıma şöyle bi olay gelmişti, ameliyat olduğum, bu yüzden kontroller için yanına gitmek zorunda olduğum bi doktor vardı, bu doktora bi gidişimde bi kadın akşam dışarı çıkma teklifi etti yanımda. Sonra bu kadın gidince akşam işin var mı diye bana sordu, yok dedim. Sen de gelir misin dedi, gelemem dedim. Niye ailen mi izin vermez dedi, istediğim saatte istediğimle buluşabiliyorum dedim. E hadi numaranı ver diye bi başladı yarım saat bunu konuştuk, vermeyeceğimi anlayınca muayene edip yolladı, bu adamla ilgili daha bı sürü olay yaşadım uzun anlatmaya da değmez, sonra adamın bu hali bana garip geldi adamı biraz gözlemledim, kadınlar adamı doktor diye kafeslemeye çalışıyor bu da bu ilgileye alışmış ve hastaları ile de garip muhabbet halindeydi, bi çok sevgilisi vardı aynı anda bi kere bunu bana ağzından kaçırdı. Bi çok kadın doktor diye düşünüp bu adamların üstüne düşüyor adamlar da hepinizi idare ediyor :D

attığı mesajda ne söylediği önemli bence. kendisini tanıtıp, numaranı senden isteyemediğini bir bahane bulup annenden istediğini söylediyse ne ala... sıkıntı olmamalı. ya da en azından sen sormuşsundur herhalde numarasına nasıl ulaştığını, doğru cevap vermeli. bir bahane uydurdum annenden aldım gibi... sen sormazsan muhtemelen cevap vermez ama sorduğunda gerçeği söylemekten çekinmemesi lazım.

Kendini tanıttı ama numaramı nerden aldığını yazmadı. Henüz bir sey yazmadım. Sormamı bekliyor olabilir mi?

Kendini tanıttı ama numaramı nerden aldığını yazmadı. Henüz bir sey yazmadım. Sormamı bekliyor olabilir mi?

evet bence sormanı bekliyordur tabi ki. sen bunu sormayı yüzüne vurmak olarak değil de normal şekilde olması gereken şeyi yapmak olarak düşünsene. çünkü eğer bilmeseydin annenden aldığını merak eder sorardın. ben sorardım şahsen.. atıyorum "şaşırdım... sizde numaram var mıydı gibi" bir ifade olabilir.

evet bence sormanı bekliyordur tabi ki. sen bunu sormayı yüzüne vurmak olarak değil de normal şekilde olması gereken şeyi yapmak olarak düşünsene. çünkü eğer bilmeseydin annenden aldığını merak eder sorardın. ben sorardım şahsen.. atıyorum "şaşırdım... sizde numaram var mıydı gibi" bir ifade olabilir.

Numaramı nereden aldınız diye sordum az önce

Bu devirde doktor bulmuşsun bir de yalanın peşine düşüyorsun. Aklını kullan :işsiz:

Bu devirde doktor bulmuşsun bir de yalanın peşine düşüyorsun. Aklını kullan :işsiz:

Doktorlarla evlenmeye ya da sevgili olmaya sıcak bakmıyorum. Çünkü çok yoğun oluyorlar.Ben ilgi delisiyim ilgiyi cok seviyorum. Bir de karşımdaki insanı tam sevmediğim için ilgi olmazsa o ilişki de olmaz. Zaten atandığımda iyi bir maaşım olacak. Bu adama da güvenemiyorum.

Adam boşuna doktor olmamış, zekaya bak!!

Bence hemen kestirip atmayın.ne yapsın çok etkilenmiş demekki, e bir daha da nerden bulacaktı izini?bırak her sey olacağına varsın.

Bir de kadere bak tam ayrılıyorsun, bir hafta sonra karşına biri çıkıyor.
Tabi bu dediklerim eger eski sevgilinle barışma olasılığıniz yoksa iki taraf için de kesin ve net bittiyse geçerli.

Adam boşuna doktor olmamış, zekaya bak!!

Bence hemen kestirip atmayın.ne yapsın çok etkilenmiş demekki, e bir daha da nerden bulacaktı izini?bırak her sey olacağına varsın.

Bir de kadere bak tam ayrılıyorsun, bir hafta sonra karşına biri çıkıyor.
Tabi bu dediklerim eger eski sevgilinle barışma olasılığıniz yoksa iki taraf için de kesin ve net bittiyse geçerli.

Kesinlikle bitti ama bu adama güvenemiyorum. Ya herkese yapıyorsa aynısını? Bana profesyonel yalancı gibi geldi.

Doktorlarla evlenmeye ya da sevgili olmaya sıcak bakmıyorum. Çünkü çok yoğun oluyorlar.Ben ilgi delisiyim ilgiyi cok seviyorum. Bir de karşımdaki insanı tam sevmediğim için ilgi olmazsa o ilişki de olmaz. Zaten atandığımda iyi bir maaşım olacak. Bu adama da güvenemiyorum.
Güvenmek için bir şey yapmıyorsun ki ön yargıların var gibi geldi. Bence onlardan Arındır kendini olur mu acaba diye bak olaya. İnsanın kaderi nerde Nasıl çizilir kimse bilemez.

Bu şekilde uzun uzadıya bir senaryo kurması normal mi?
Bir de çok hoş biri ama ilişkim geçen hafta bitti,kararsızım.
Ama annene böyle bir şey söylemeseydi bir daha Sana Nasıl ulaşacaktı? Mecbur kalmış. Demek ki senden çok etkinlenmiş diye düşündüm ben..

Back
X