- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
Onkolojide asistanBranşı ne canım merak ettim.çocuk doktoru filansa kaçırma hiç çocuk olunca çok lazım oluyo.ben diyom eşime keşke çocuk doktoru olsaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onkolojide asistanBranşı ne canım merak ettim.çocuk doktoru filansa kaçırma hiç çocuk olunca çok lazım oluyo.ben diyom eşime keşke çocuk doktoru olsaydın![]()
Aynen öyle sonuna kadar size katılmaktayım!Doğru bile olsa bunlar herkesin hayatında olabiliyor ama bu kadar kafaya takmayı abartılı buluyorum ben, yalan gibi gözükebiliyor işte. Bana ne en yakın arkadaşımın dünürünün kayınçosunun eltisinin, dedemin doktorunun bana olan aşkından, ya da size ne? Dimi ama. Öyle olacaksa herkes yazsın yoldan geçen çocuğun attığı bakışa kadar.
Hayır yani biz uydurmasyon demeye başladık da bunlar inanmaz tabii ne hayat yaşıyorlar ki benimkinin yanında pehh dersiniz filan.Hem gerçekten fazla konu açmanız inandırıcılığınızı yitirdi tabii hepimizin hayatı var ben de her basit şeye konu açsaydım ohoooo!
attığı mesajda ne söylediği önemli bence. kendisini tanıtıp, numaranı senden isteyemediğini bir bahane bulup annenden istediğini söylediyse ne ala... sıkıntı olmamalı. ya da en azından sen sormuşsundur herhalde numarasına nasıl ulaştığını, doğru cevap vermeli. bir bahane uydurdum annenden aldım gibi... sen sormazsan muhtemelen cevap vermez ama sorduğunda gerçeği söylemekten çekinmemesi lazım.
Kendini tanıttı ama numaramı nerden aldığını yazmadı. Henüz bir sey yazmadım. Sormamı bekliyor olabilir mi?
evet bence sormanı bekliyordur tabi ki. sen bunu sormayı yüzüne vurmak olarak değil de normal şekilde olması gereken şeyi yapmak olarak düşünsene. çünkü eğer bilmeseydin annenden aldığını merak eder sorardın. ben sorardım şahsen.. atıyorum "şaşırdım... sizde numaram var mıydı gibi" bir ifade olabilir.
Bu devirde doktor bulmuşsun bir de yalanın peşine düşüyorsun. Aklını kullan
Adam boşuna doktor olmamış, zekaya bak!!
Bence hemen kestirip atmayın.ne yapsın çok etkilenmiş demekki, e bir daha da nerden bulacaktı izini?bırak her sey olacağına varsın.
Bir de kadere bak tam ayrılıyorsun, bir hafta sonra karşına biri çıkıyor.
Tabi bu dediklerim eger eski sevgilinle barışma olasılığıniz yoksa iki taraf için de kesin ve net bittiyse geçerli.
Doktorlarla evlenmeye ya da sevgili olmaya sıcak bakmıyorum. Çünkü çok yoğun oluyorlar.Ben ilgi delisiyim ilgiyi cok seviyorum. Bir de karşımdaki insanı tam sevmediğim için ilgi olmazsa o ilişki de olmaz. Zaten atandığımda iyi bir maaşım olacak. Bu adama da güvenemiyorum.
Ama annene böyle bir şey söylemeseydi bir daha Sana Nasıl ulaşacaktı? Mecbur kalmış. Demek ki senden çok etkinlenmiş diye düşündüm ben..Bu şekilde uzun uzadıya bir senaryo kurması normal mi?
Bir de çok hoş biri ama ilişkim geçen hafta bitti,kararsızım.
Yani tabi olabilir de.bilemedim şimdi!Kesinlikle bitti ama bu adama güvenemiyorum. Ya herkese yapıyorsa aynısını? Bana profesyonel yalancı gibi geldi.