Kız
@Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstık

baba adayımız yok mu dedi bende yokkk dedim kayınvalidenin numarasını verdim doldurduğum forma

3 gün sonra ütü yapıyorum kv teli kulağıma iliştirdi bu kim demeye kalmadan adam bi başladı konuşmaya bu arada kanın düşük şunu ye bunu ye derken bulgur ye dedi ben onu tamamen sinirden bokkkk yeeee anladım

sen ye o boku dedim

efindimmm dedi ne dedin sen bana dedim bulgur yeee dedim dedi

abovvvv kendi kendimi irezil etcekdim

neyse efendim bu beni hergün aramaya başladı

bebekle senin durumun nasıl diye kız bende diyorumkiii enemmmm ben buralardan gittim gideliiii doktorlar bile kibarlaşmış

birgün yine migrenim tuttu bunu aradım bana ulaş 7/24 dediyaaa numarasını verdi bizde onu arıyoz sağlık ocağındaysa gidecez tekrar tekrar anlatmayım ne var ne yok diye diğer doktora gel burdayım dedi eşimle beni bi gördü adam neye uğradığını şaşırdı kızzz

bu konuda tarih oldu kapandı

konu sahibi arkadaş yalanmı doğrumu bilmem ama doğru olduğu var sayarsak adam kızına ilk görüşte aşık oldum sen anam kızın yarim olsun diyecek hali yok yaaa

kibarca sana ulaşmaya çalışmış bence bi görüş uyarsa yola devam uymazsa salla gitsin