doktor araştırmaktan psikolojim bozulacak sanırım:))

osgemm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
94
6
16
37
hergün saatlerce doktor yorumu okuyorum sıtede.amelıyat olucam ama bu karar verme işi beni bunalttı.ince fındık burun yapan doktor arıyorum ama ya çok pahalı yada şikayet çok off off:))

hergün saatlerce doktor yorumu okuyorum sıtede.amelıyat olucam ama bu karar verme işi beni bunalttı.ince fındık burun yapan doktor arıyorum ama ya çok pahalı yada şikayet çok off off:))

Yusuf can, emre ilhan, baris cakir, muhammet dilber, yakup avsar bilmemne bilmemne artik hepsinin instagram sayfalarini sapik gibi takip etmekten yorulmustum, gorustugum de oldu iclerinden bazilari ile ama ben Dr. Abdulkadir Goksel'de karar kilmistim. Tam da istedigim gibi dogal oldu, kalkik da ayni zamanda, yuzum sanki eski yuzum hic yabancilik cekmedim, cok memnunum, darisi tum isteyenlerin basina. Doktor seciminizde basarilar. Kafanizda belli kaliplar "ince, findik gibi vs vs" yerine size yakisacak bir burun dileyin bence, cunku istediginiz sey her zaman size uygun olan sey olmayabilir. Sevgiler

aynı dert bendede var bacım. normalde herşeyi kolay beğenirim. kıyafet olsun müzik olsun saç baş olsun, karşı cins olsun. ama burunları beğenemiyorum hepsi aynı gibi geliyor.

buradaki bazı yorumlarnda resmen REKLAM KOKUYOR. allah bize kolaylık versin

aynen öyle bu yaz olamazsam daha da olamam ama bakalım okuyorum butun gun :)) baya bişey öğrendim :)))))))))))

kızlar ben 5 ameliyat geçirdim burnumdan kemik kıkırdak sunizit et estetik önceki sonraki fotoğraflarımı paylaşıyorum 4 arkadaşım oldu kendisine hepside memnun

Eklentiler

• ben.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 136
  • ben12.webp
    80 KB · Görüntüleme: 134
Bendede septum deviasyonu var. Bugünler de iyice burnum mahvoldu.. O kadar acıyor ki. Yolda yürüken resmen kanayacak diye korkuyorum. Gss ye başvurdum aylardır bekletiyorlar sınavım da var.. 1-2 haftaya belli olacak diyorlar ama.. Kime olacağımı da bilmiyorum. Bi tane vardı ama tee denizlide ve tasaarım fln Yapmıyor. Ama acıdan mahvoluyorum en son saçma sapan bi doktorun eline kalıp daha kötü olmaktan korkuyorum.

memnun olan kadar memnun olmayanda çok fazla.herşey maddiyata bakıyor açıkçası.

Merhaba,
Ne kadar çok yorum okursanız, ne kadar çok doktorla konuşursanız kafanız o kadar çok karışır, karar vermeniz güçleşir. Kendi yaptığımı yazayım : arkadaşımın revizyon burnunu beğendim, hiç bir doktorun revizyona yanaşmadığı burnunu yapabileceğin en iyisini yapan bir doktordu çünkü. Gittim görüştüm , yaklaşımı , konuşma tarzı, daha evvelki örnekleri beğendim. O doktorda karar kıldım. Ameliyat olduğum 3,5 ay oldu, herşey yolunda. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Umarım siz de kendiniz için en doğru kararı vermiş olursunuz.

doktorunuz kım :) bızde cewremızde duyuyoruz görüyoruz ama bıraz da şans işi.işimiz şansa kaldı yani.eger garanti istiyosak en az 8-9 bını gözden çıkarmak gerekıyor

doktorunuz kım :) bızde cewremızde duyuyoruz görüyoruz ama bıraz da şans işi.işimiz şansa kaldı yani.eger garanti istiyosak en az 8-9 bını gözden çıkarmak gerekıyor
Şans konusunda haklısınız. Daha evvelki bir yorumumda şansın da önemli olduğunu belirtmiştim. Her ne kadar pahalı doktor iyi doktordur söylemi % 100 doğru olmasa da yine de doktorların tecrübesi arttıkça ve namı yayıldıkça ameliyat ücretlerinin arttığını düşünüyorum. Benim doktorum Serdar Eren. Kendisinin ücreti belirttiğiniz rakamdan çok daha yüksek ve EURO bazında alıyor. Bence siz daha kafanızda bitirmemişiniz bu konuyu, kesin karar vermiş olsaydınız süreç daha hızlı ilerlerdi. Benim nacizane fikrim budur.

doktor araştıranlar siz manyak mısınız ya yaşayın işte güzelce hayatınıza devam edin burnunuzla ben gibi ameliyat olup 3 kutu ilaç içip hastaneye mi kaldırılmak istiyorsunuz???? olmayın olmayın olmayın!!! uyarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…