kızlar bebek için ugrasıyorum.. bi anda böyle bişey çıkınca korktum... çünkü 2 senedir stres ve üzüntü yasadım,ondan olabilir diye düşünüyorum...bilen yada yaşayan vardır diye buraya sorayım dedim..
ben 29 aralık cumartesi sabahı uyandıgımda sağ gögsümde acı hissettim... ögleden sonra baktım elime bi sertlik bi kitle geldi...çok acıyo dokununca daha cok acıyo fındık büyüklügünde.. Acaba gögüs kanseri olabilirmiyim? Yarın doktora gidecem... inş. şimdiden yorum yapanlara çok tesekür ederim...
aaaaaaaaaa bende 3 sene önce boynumda şişler farkettim
doktora gittim
baska yerinde cıkarsa gel dedi
2 gün sonra öksürürken gögsümde agrılı bir şişlik
ağlayarak acile gittim
doktor sabah genel cerraha gözük dedi
1-2 doktora gittim kararsız kaldılar falan
test istediler bir baktık hamileymişim,bebeğimi malesef kaybetmiştim ama baska sebepten,kan pıhtılasmasından
kanser falan gibi birsey yokmus
2 hafta biraz korkmustum ama bence 6-7 şişlik vardı
Ay halınıeze ne kadar var bu donemde olabılıyormus bıde hamılelıkte gecen bı yerde okudum ama muhakkakmıhmal etme hemen muane ol
canım çok geçmiş olsun İNŞALLAH ALLAH'IN izniyle doktordan hayırlı haberlerle gelirsin kötü bişi yoktur umarım bebeğinde olur RABBİM yar ve yardımcın olsun AMİN
Doktor degilim ama tip ogrencisiyim..
Benim stresten ve adetten hemen once gogsumde bezelye tanesi buyuklugunde beze cikardi, doktor testlerden sonra bunun hormonal oldugunu soyledi..
Kesinlikle ihmal etmeyin, bence buyuk bir ihtimalle iltihap olabilir cunku agri hissediyorsunuz.
Gogsunuzun hangi kismindaydi siskinlik?
merhaba yıllar önce aynı şikayetle doktora gittim bana fibroadenom teşhisi kondu hayatı etkilen bir durum değil sadece adet dönemi 15 gün kala ağrı başlıyor umarım sizinki de öyle bir şeydir geçmiş olsun.
bendede fibroadenom solid kitle vardı doktor aldı ama belki ilerde bir risk olursurmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?