teşekür ederim hepimize belkide dediginiz gibidir...büyük ihtimalde öyle... bugün doktora gidecektim sabaha kadar uyumadım, sabahta uyuyakalmısım eşim sabah geldi işten, uyandıramamış beni, oda yatmış yanıma 2 ye kadar uyumuşum... bugün baktımda sertlik biraz ufalmış ve acım hafifledi...adetime az kaldı 8 gün var,,, bebek için ugrasıyorum, bir arkadasta gögsün süt dolar diyo..... bi anda böyle bişey olunca panik yaptım haliyle...
sagol canım inşallah hamileyimdir,,,çok dogru söylüyosun..bende inanmadım zaten süt dolar lafına, komik geldi, arkadasa bişey diyemedim kırılacak diye.. ben doktora gidecem canım ama önce adetim beklimeyi düşünüyorum adetime 7 gün var...
bana da solid kitle teşhisi konmuştu 40 'ından sonra 6 ayda bir kontrole gel dedi doktor almadı kitleyi estetik açıdan rahatsız etmiyorsa gerek yok demişti riski felan yok demişti ama şaşırdım şimdi size de geçmiş olsun.
hamilelik şüpheniz varsa göğsünüzdeki sorun için beklemenize gerek yok bence..kanda gebelik testi yaptırın önce..regl döneminiz gelmeden sonucu verir zaten..gebelik yoksa da varsa da zaten bir dr.a görünün..kadınların en büyük korkusu bu..muhtemelen yağ bezesi falan da olabilir..içinizi ferah tutup hemen kötü düşünmeyin..
hamilelik şüpheniz varsa göğsünüzdeki sorun için beklemenize gerek yok bence..kanda gebelik testi yaptırın önce..regl döneminiz gelmeden sonucu verir zaten..gebelik yoksa da varsa da zaten bir dr.a görünün..kadınların en büyük korkusu bu..muhtemelen yağ bezesi falan da olabilir..içinizi ferah tutup hemen kötü düşünmeyin..
klomen kullandım canım bebegim olsun diye... evet kadınların korkulu rüyası bu.. benim babannem erken yasta gitti bu hastalıktan 38 yasındaymış... bende haliyle bayagı bi panik yaptım bu yüzden ama şimdi iyiyim..acım yok şimdi şişlik küçülmeye basladı..bugün daha iyiyim, doktora gidecem zaten...
ay o kitle bendede olmuştu sinir sıkışması çıkmıştı sende nne çıktı canım?[/QUOT klomen kullanmıştım sanırım ilacın etkisiydi adetten sonra kayboldu..ama kontrol ediyorum devamlı..
kızlar bebek için ugrasıyorum.. bi anda böyle bişey çıkınca korktum... çünkü 2 senedir stres ve üzüntü yasadım,ondan olabilir diye düşünüyorum...bilen yada yaşayan vardır diye buraya sorayım dedim..
Süt bezelerinde şişmiş olabilir arkadaşım hemen niye kötü bişey yakıştırıyosunn benim adetime 15 gün kala süt bezelerimm şişiyo minik minik bezeler oluyo
ben 29 aralık cumartesi sabahı uyandıgımda sağ gögsümde acı hissettim... ögleden sonra baktım elime bi sertlik bi kitle geldi...çok acıyo dokununca daha cok acıyo fındık büyüklügünde.. Acaba gögüs kanseri olabilirmiyim? Yarın doktora gidecem... inş. şimdiden yorum yapanlara çok tesekür ederim...