Doktor arkadaşlarım bir bakabilirmi?

Bence dr. a gitmeye karar verdiysen git.

İnşallah hamilesindir o ayrı ama öyle süt dolar vs lafları şehir efsanesi bebek en az 15 haftaya ulaşmadan süt üretimi başlamaz bile.

Neler okuyoruz topiclerde, Dr.lar 18-20 haftadan önce hareketlerini hissedemezsiniz derken maşallah millet ultrasondan daha hassas Göbeğindeki gazı bebek sanıp boyu 3mm, ağırlığı 1 gr. olan bebeğinin hareketlerini hissettiğini söylüyor. Yani tıbba, bilime, akıllara zarar laflar dolaşıyor topiclerde.

Lütfen Dr.a gitmeyi böyle kulaktan dolma şeylerle lütfen erteleme.

sagol canım inşallah hamileyimdir,,,çok dogru söylüyosun..bende inanmadım zaten süt dolar lafına, komik geldi, arkadasa bişey diyemedim kırılacak diye.. ben doktora gidecem canım ama önce adetim beklimeyi düşünüyorum adetime 7 gün var...

ikinizide çok geçmiş olsun..

hamilelik şüpheniz varsa göğsünüzdeki sorun için beklemenize gerek yok bence..kanda gebelik testi yaptırın önce..regl döneminiz gelmeden sonucu verir zaten..gebelik yoksa da varsa da zaten bir dr.a görünün..kadınların en büyük korkusu bu..muhtemelen yağ bezesi falan da olabilir..içinizi ferah tutup hemen kötü düşünmeyin..

klomen kullandım canım bebegim olsun diye... evet kadınların korkulu rüyası bu.. benim babannem erken yasta gitti bu hastalıktan 38 yasındaymış... bende haliyle bayagı bi panik yaptım bu yüzden ama şimdi iyiyim..acım yok şimdi şişlik küçülmeye basladı..bugün daha iyiyim, doktora gidecem zaten...

Son düzenleme:

Süt bezelerinde şişmiş olabilir arkadaşım hemen niye kötü bişey yakıştırıyosunn benim adetime 15 gün kala süt bezelerimm şişiyo minik minik bezeler oluyo

genellikle acı olunca iyi huylusu oluyor bence korkulacak birşey yok ama doktora kesinlikle gidin...kanserden korkmayın geç kalmaktan korkun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…