doktor bey

asiadana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
92
27
88
ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık klomen kullanarak yumurta takiplerim yapıldıı enbaşında çekilmem gereken rahim filmini geçen ayy çekildim vee doktorumdan aşılama yapmasınıı istedim ve iki ay beklelemzi istedi beklemedeyiz şuann ama benim sizee sormam gereken şeey yaşım 28 demirim 190 sizce demeir yüksekliği gebeliğe engel olurmu bunu bir yazıda okudum.diğer hormonlarım tahlillerim smmeer testlerim yapıldı herşey normal adetlerimdee düzenli 28 günde bir oluyoo eşiminde testleri yapıldı onunda değerleri normal anlamadığım şey sonuç neden yok..teşekkürler

merhaba demir yüksekliğinin altında ne var hematolog tarafından kontrolünüzü öneriririm. sizin sağlığınız açısından. gebeliğe engel değildir. nedeni açıklanamayan infertilite dediğimiz durumdasınız ve sırasıyla ayumurtlama takibi aşılama ve başarısız olunursa tüp bebek tedavisi denenmelidir. bol şans diliyorum

doktor bey 11 aylık evliyiz bebek istiyoruz ama bende polikist over var hamile kalamıyorum bugün bir doktora daha gittim bana 6 ay daha bekle dedi ve biz okadar beklemek istemiyoruz çaremizi bulmak istiyoruz altan bakarak ve tahliller sonucu bana polikistlisin dediler bugünkü doktor alttan bakmakla polikistli olduğunu söyleyemezler diye bir sürü kafamı karıştırıcı şey söyledi diana 35 kullanman lazım diyor ama ben hamile olmak istiyorum nasıl kullanırım bu hapı yardım edin litfen doktor bey kafam çok karışık

Merhaba çocuk isteminiz olduğu için adet düzenlemede doğum kontrol hapları kullanmak mantıklı değildir. Ya yumurtlamanızı kolaylaştıracak ilaçlraı kontrollü ve takipli olarak önerebiliriz ya da adet düzenlemede farklı ilaçlar verebiliriz. Görüşmek isterseniz bana klinik numaralarından ulaşabilirsiniz. 02123103100 sevgiler.

Merhaba doktor bey,
1 yıl uğraşmamız sonucunda doğal yol ile hamile kaldım.en son 11 kasım da adet oldum.29-30 günde bir adet olurum normalde.adetim gecikince 14 aralık ta kan testi yaptırdım 264,27 çıktı.17 kasım da tekrar yaptırdım 171,19 çıktı.. sizce tekrar yükselir mi bu değer? düşürecek miyim?
ilk kez hamile kaldım.daha önce düşüğüm vs olmadı.

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba geçmiş olsun öncelikle. maalesef düşme eğilimine girmiş bhcg tekrar yükselmez. ancak kanamanısz olmamsı durumunda bhcg değerinizin tekrar edilmesinde fayda var. doktorunuzla mutlaka iletişime geçmelisiniz. sevgiler. ayrıca sayfa boyu devam eden doktor beyi de doktor hanım olarak düzeltmek isterim:))

Merhaba Doktor Hanım :):):) (pardon)
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..bugün yaptırdığım kan tahlilinin sonucu 56,88..kanama henüz yok.umarım bir operasyona gerek kalmadan adet kanı ile düşer.
sanırım değer 0 olana kadar kan vermeye devam edeceğim.

sevgiler

evet kanamanızı bekleyin zaten sıfırlanacaktı bhcg değeri. kanama sonunda tekrar kontrol için bakılsa yeterli.

doktor hanımmerhaba bende kimyasal gebelik yaşadım 3 gundur adet kanaması şeklinde gebelik sonlanıyo doktorum da bu şekilde olacağını belirtmişti bu sürecin arkasından korunmamızı gerektircek bi durum söz konusumudur

merhaba geçmiş olsun. hayır korunmanıza gerek yok kimyasal gebelikler sonrasında böyle bir zamana ihtiyacınız yoktur. sevgiler.

bide yaşdığım bu gebelikte geç yumurtlamıştım ki 3 aydırda öle oluyo buda adet gecikmelerime sebep oluyo acaba bu hep geç yumurtlayacağım anlamınmı geliyo mesela adet olmam gereken gunlerde yumurtlamışım

hocam merhaba
26 günde bir adet görüyorum.bu hiç şaşmaz.rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı.raporda iki tuba açık,uterus sağa deviyelidir yazıyor.
adetimin 21.gününde progesterona bakıldı sonuç:16.08
hormon değerlerim: FSH : 5,8 LH: 3,42 TSH : 2,69
eşim çapa tıp fakültesinde fiziki kontrol edildi ve semen testi verdi .doktoru hiçbir sorunun olmadığı hususunda rapor yazmış. semen testi aşağıdadır:
perhiz süresi :3 gün
volüm: 2,6 ml
renk:sarımtrak
ph:8,5
vizkozite: +
likefaksiyon: 20 dk
fruktoz: +
spermatozoa sayısı :18.000.000 ml
total spermatozoa sayısı : 46.800.000
ileri hareketli: %34
yerinde hareketli:%9
hareketsiz:%57
toplam ileri hareketli sperm sayısı : 15.912.000
yuvarlak hücre sayısı:400.000 ml
vitalite: %57
morfoloji: %3 anormal: %97
sorum şu ki progesteron değerimi yorumlar mısınız?,bundan sonra ne yapmamızı önersiniz? problem nerden kaynaklanıyor?

HBsAg (Kemolum.veya benzeri) 0,18 NEGATİF
Anti HIV (Kemilum.veya benzeri) 0,08 NEGATİF
Anti HCV (Mikropartikül immün assay-MEIA 0,06 NEGATİF
Anti rubella IgG (Kemi. veya ben) 249,7 POZİTİF
Anti rubella IgM (Kemi.veya ben.) 0,07 NEGATİF

progesteron 16.08

adetimin 21.gününde yapılan test sonuçlarıma göre bir sorun var mı*
progesteronun seviyesi gebeliğin olup olmadığını belirler mi?

merhaba hocam 3.aşılamam ve dün 14.günümdü beta hcg 2.5 çıktı daha adet olmadım, bütün tahlillerim normal, eşiminde sonuçları normal rahim filmim temiz, sebibi yok dendi ,bundan sonraki süreç ne olacak teşekkür ederim...

yumurtlamalarınızın ultrasonla takip edilmesi durumunda ne zaman yumurtladığınız anlaşılabilir ya da evde takip için bazı kitler var, tükrük ya da idrar testiyle yumurtlama gününüzü tespit edebiliyorsunuz. bir kaç ay böyle takip edip adet süerçlerinizin durumu tespit edilebilir. gerekirse bu durumu düzenleyici tedaviler verilebilir. sevgiler.

sorunuza başka bir başlıkta cevap vermiştim. sevgiler.

merhaba progesteron seviyesi bu dönemde yumurtlama olduğunu belirler. gebelik olduğunu anlayabilmeniz içn adet gecikmesi ardından yapılacak kanada gebelik testiyle mümkündür. bolşans.

merhaba siz de farklı başlıklara aynı soruyu sormuşunuz, size cvp yazmıştım. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…