doktor bey!!

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
mrb doktor bey ben daha önce de yazmıştım size ve yumurta rezervimde azalma göründüğünü söylemiştiniz bana fsh değerim 8.64 geçen ay klomenle beraber 3 yumurtam oluşmuştu biri 18 diğeri 22 mm boyutundaydı diğeri gelişmemiş yani bu durumda ne yapmalıyımsonuç kötü mü br de normal değerlerdeki kadında kaç yumurta oluşabiliyor acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

bu arda yaşım 26 ve 1 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadık ve bebek olmadı malesef

Merhabalar : normal rezerv ( klomen benzerı ılac kullanmaksızın bazal durumda olan bır hanımda) sagda ve solda 6-8 er ( her bırınde ayrı ayrı)antral folıkul olması.Ancak yumurtlatma tedavılerınde bız hafıf bır uyarım ıle 1-2 folıkul gelıstırmeyı amaclıyoruz. Bu nedenle sızde 2 folıkul buyumesı iyi bır durum. Ancak rezerv düşüklugunde bu tur yumurtlatma tedavılerınde basarı elde edılemıyor ıse vakıt kaybetmeden daha etkın bır metoda gecmek dogru yol olucaktır.Bol sanslar dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…