Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ben yapdırmadım hiç oları malesefMerhaba, güncel prp eksozom fiyatını bilen var mı
Teşekkür ederim cevabınız içinSelam ben yapdırmadım hiç oları malesef
Prp 51.000₺Merhaba, güncel prp eksozom fiyatını bilen var mı
Eksozom 76000Merhaba, güncel prp eksozom fiyatını bilen var mı
AminnnCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin sizlere![]()
3 aa pgtlımaslakta tedavi görüp gebe kalan arkadaşlarım sizlerin embriyo kaliteniz nasıldı. Hangi kalitede embriyonuz tutundu
Acıbademı versı ? Bana vermemişdiler ne için dedılermı ?Zoladeks iğne verdiler bide bana. Çarşamba günü yapacağım ancak ucu şiş gibi kapkalın. Gonalf gibi ince bir iğne değil. Bunu kullanan varmı acaba. Nasıl yaptınız. Hastanede mi yaptırsam acaba bilemedim. Tuhaf bir iğne
Evet acıbadem verdi. Transferden önce 6 haftalık hazırlık süreci için dediler. Sizde de rahim dinlendirme oldu muAcıbademı versı ? Bana vermemişdiler ne için dedılermı ?
Evet mecbur oldu çunki ben pgtye yoladım onunda cevabı 1 ay geldı , ama bende o ilaç olmadı ılk duydumEvet acıbadem verdi. Transferden önce 6 haftalık hazırlık süreci için dediler. Sizde de rahim dinlendirme oldu mu
Bir arkadaşımda acıbadem maslakta ilk denemede hamile kaldı. O da benim gibi pcostu. Ona da vermemişler bunu. Bende tedirgin oldum. Burda bir bayanla aynı gibiyiz. Ona lucrin verilmiş. Rahimi 1 aylık menopoza sokuyorlarmış. Benim hsgyi beğenmedi hoca tekrar çekildim. Sonra polip olabilir dendi çağırdılar beni. Sulu ultrason çektiler. Çok şükür bişi çıkmadı ama neden böyle bişi verdiler anlamadımEvet mecbur oldu çunki ben pgtye yoladım onunda cevabı 1 ay geldı , ama bende o ilaç olmadı ılk duydum
Banada transferde öncekı ay lucrın verıldı rwglın21 cı gunde bır tane yapdım regl oldum transfere başladık, bende polıpde şıbhelendı sulu ultrason yapılfı çıkmadı bir şey ,Bir arkadaşımda acıbadem maslakta ilk denemede hamile kaldı. O da benim gibi pcostu. Ona da vermemişler bunu. Bende tedirgin oldum. Burda bir bayanla aynı gibiyiz. Ona lucrin verilmiş. Rahimi 1 aylık menopoza sokuyorlarmış. Benim hsgyi beğenmedi hoca tekrar çekildim. Sonra polip olabilir dendi çağırdılar beni. Sulu ultrason çektiler. Çok şükür bişi çıkmadı ama neden böyle bişi verdiler anlamadım
sizdede aynı menopoza sokma tedavisi uygulanmış sanırım. Lucrin le zoladex aynı ilaç. muadil diye biliyorum. Lucrin zor bulundugu için zoladex veriliyormuş. Öyle okudum birkaç forumda. Ama zoladeksin iğnesi kürdandan bile kalın.Banada transferde öncekı ay lucrın verıldı rwglın21 cı gunde bır tane yapdım regl oldum transfere başladık, bende polıpde şıbhelendı sulu ultrason yapılfı çıkmadı bir şey ,
Lucrın nasıldı hatırlamadım şu an martın 3 yaomışdım ama benı sokmadı bir şey reglımde falab gecıkme olmadı zamanında oldu başladık transferesizdede aynı menopoza sokma tedavisi uygulanmış sanırım. Lucrin le zoladex aynı ilaç. muadil diye biliyorum. Lucrin zor bulundugu için zoladex veriliyormuş. Öyle okudum birkaç forumda. Ama zoladeksin iğnesi kürdandan bile kalın.
1 aylık bir durum zaten. Bazısı gunu gunune adet oluyormuş yine. Bazısının biraz gecikmeli oluyormuş. Kimisi Menopoz iğnesi olduktan sonra rahim duvarının biraz daha fazla kalınlaşmasını sağlayıp ve bebek daha iyi tutunsun diye yazmış. Kimisi çikolata kisti falan olanlara yapılıyor kist büyümesin diye demiş. Size de vermişler benzer ilaç. İçim rahatladı en azından. Muhtemelen daha iyi tutunsun diyedir. Çünkü kist mist görmediler hiçLucrın nasıldı hatırlamadım şu an martın 3 yaomışdım ama benı sokmadı bir şey reglımde falab gecıkme olmadı zamanında oldu başladık transfere
Yok bende yok kist ben hiç sormadaım neden verdınız ) yapın dedıler yapdım1 aylık bir durum zaten. Bazısı gunu gunune adet oluyormuş yine. Bazısının biraz gecikmeli oluyormuş. Kimisi Menopoz iğnesi olduktan sonra rahim duvarının biraz daha fazla kalınlaşmasını sağlayıp ve bebek daha iyi tutunsun diye yazmış. Kimisi çikolata kisti falan olanlara yapılıyor kist büyümesin diye demiş. Size de vermişler benzer ilaç. İçim rahatladı en azından. Muhtemelen daha iyi tutunsun diyedir. Çünkü kist mist görmediler hiç
Öyle valla çok sorgulamamak lazım. Elbet bi bildikleri vardırYok bende yok kist ben hiç sormadaım neden verdınız ) yapın dedıler yapdım![]()