- Konu Sahibi merhametli
-
amin canm hayırlısı inşallahh.. doğru diyorsun kardeşş lazımm :) bende isterim kardeşi olmasını .. hayırlısı ilee inşallah.. doktorlar bişi olmaz diyorsa öyledir tabiiki cnm.. ben merakımdan soruyorumtahmini doğum tarihin ney olacakk ?
ayyyy bahceciden aradılarrr 2 embriyom dondurulmuşşş ... hayırlısı inşallahh...
AAA altta yazıyormuş pardonHesaplamalarda 27 haziran görünüyor.
Allah ikisine de can verir ve kucağına almayı nasip eder inşallah
AAA altta yazıyormuş pardon:)
aminn canımm hayırlısı inşallahh.. dondu bebişlerimiizz..gelsinler anneciklerinni sıcak karnına
isim buldunmu canımm.. doğumun sezeryan mı olacak :) ay ne çok sosru soruyorum kendini sorguya çekilmiş gibi hissediyıormusun :18::18:
aminn canımm inşallahh...Evet nisanncim ayni durumdayiz seninle. İnsallah en nihayetinde de kocaman gobeklerimizle ayni durumda oluruz :)
Merve's iPhone
ehehe bulursun cnm daha var :) Alalh izin verirse bizde aynı şeyleri yaşarsız herhalde. :) hatta ben bazen şimdiden bakıyorum isimleree analmalarına flan :)Soru sorabilirsin çekinmeden, nette olduğum sürece yazarım :)
İsim kesin belli değil, nüfus kağıdında görürsem şaşmam :) Eşime bebek şekerine isim yazılmadan önce karar verelim dedim ama hiç bişey demiyor. Erkek olunca onun düşünceleri önemli ama isim koymak çok zor bişeymiş. Eskiden düşündüğüm isimleri şimdi hiç düşünemiyorum.
Doğum büyük ihtimal sezeryan ama normalde olabilir belki, o da belli değil :) Tüp bebek ve yaştan dolayı bebeği riske atmamak için sezeryan öneriyorlar ama normalde olabilir. Kendimi doğum psikolojisine hala hazırlamadım.
Ohhoooo bnm isimler senelerdir hazir valla :):):)
Merve's iPhone
amiinn canımmmmm .. çokk korkuyorum yaaaaa .. :18:Hayırlı olsun canım. Annelerine kene gibi yapışsınlar inş.
merviiiişş cnım senin adet geldi- gelecek yolda olması lazımOhhoooo bnm isimler senelerdir hazir valla :):):)
Merve's iPhone
ayyy ne güzeelll maşallahh,, ağladınmıı geneDün Erbil Beyin yanındaydık princimizi gördük. Allahım sen nelere kadirsin o kadar küçük bir varlığın kalbi atıyor. Duymadım ama gördüm çok şükür.
Dün Erbil Beyin yanındaydık princimizi gördük. Allahım sen nelere kadirsin o kadar küçük bir varlığın kalbi atıyor. Duymadım ama gördüm çok şükür.
cnmm belkide normal zamanında gelirr..Nisancim valla bugun tam 10 gun oldu ama hic regl olcak gibi diilim. Normalde zaten 28'inde fln olmam lazim. Hicran bikac gun one alir ilac demisti, bgn de 25'i ama bende tik yok.
Merve's iPhone
hadi hayırlısı canımm.. evet temiz kalpli olduğumu söylerler :) bu konuda mütevazi olamıcamBen de hic oyle olmadi cnm, toplandigi gun gaz sancisi gibi oldu ertesi gun o da gecti, sen mesaj attiktan sonra kasiklarimda sizlama basladi :) temiz kalpli kizsin valla, gelio heralde bnmki
Merve's iPhone
hayırlısı gelsinde biran önce transfer tarihimiz belli olsun..Bana 3-4 gun one gelir dedi
Merve's iPhone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?