- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
geçmişş olsun canımmmevsim değişikliğii işte. bol bol meyve yee Dualarımız sizinlee ..
benmde yumurta toplamam yarına ertelendii.. :)
cnm bi yumurta daha var sonradan geliştii onu bırakmak istemiyo onun içinn. azcık daha büyüsün diye :18:Sağol tatlım. Eksik olma. Senin niye ertendi. Hayırdır.
saol mervetticiğim.. hepimiz için hayırlısı olsun.. seninkiler orada annesine konmayuı bekliyorlar. yarın bende bırakıcam senin yumoşlarına arkadaşlık etsinlerYasemincim cok cok gecmis olsun. Bu mevsimde herkes ayni, bnm de bogazlarim yeni gecti. Sen icini ferah tut hep, cok cok guzel gitcek hersey, hic merak etme cnm. Dualarim her zmn hepimiz icin.
Nisann hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel guzel kocaman yumoslarin olsun yarina isallah cnm bnm. Gzl haberlerini bekliyorum.
Merve's iPhone
cnm bi yumurta daha var sonradan geliştii onu bırakmak istemiyo onun içinn. azcık daha büyüsün diye :18:
gece çatlama iğnelerimi oldumm. yarın kısmetse alınacak artık :/
sende hamilesin çalışıyorsun anladığım kadarıyla. dinlenmen laızm :2:
Yasemincim cok cok gecmis olsun. Bu mevsimde herkes ayni, bnm de bogazlarim yeni gecti. Sen icini ferah tut hep, cok cok guzel gitcek hersey, hic merak etme cnm. Dualarim her zmn hepimiz icin.
Nisann hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel guzel kocaman yumoslarin olsun yarina isallah cnm bnm. Gzl haberlerini bekliyorum.
Merve's iPhone
Eveeeettt cok seker :)))
Nisann peki bisi sorcam, yumoslar simdi donuyolar ya, cozulurken bi problem olabilio mu acaba?
Merve's iPhone
Benim zaten sadece iki tane var
Merve's iPhone
cnm aynenn benimde kafamda delii sorular :) erbil beye sormuştum bunu laboratuararının iyi olduğunu iletmişti. öyle bi problem olmayacağını dondurularak şansıımızın daha çok olacağını söyledi.. herşeyin hayırlısı güveniyoruzz.Eveeeettt cok seker :)))
Nisann peki bisi sorcam, yumoslar simdi donuyolar ya, cozulurken bi problem olabilio mu acaba?
Merve's iPhone
ofoff off şu çalışmak........ kliniğe giderken izin alıcam die hep sters oluyordumBelki böylesi daha hayırlıdır canım. Biliyorsun emin ellerdesin tatlım.Çalıştığım için maalesef yanlızca akşamları dinlenebiliyorum.
Kızlar çok hastayım. Bebek haberini aldığımdan bu yana hapşırık tıksırık eksik olmadı. Birde dün üstüne küçük çaplu bir kanamam oldu. Çok şükür şu an yok ama bize dua edin olur mu.
Pazar günü opum vardı benimde bugün aradılar ne zaman ve neye göre donduracaklar soramadım bile((
Kalitelerini bilmiyorumki yasemincim. Hicran sadece problemsiz bi sekilde dondular, erbil bey iyi durumdalar bi sorun yok dedi dedi bana. Tek bildigim bu, soylerler mi acaba kalitesini
Merve's iPhone
Canım kanaman küçükte olsa mutlaka Erbil beye mesaj at. Benim de kese gördükten 2 gün sonra azcık kanamam olmuştu. Haber verdim, iğne ismi verdi ve olmamı istedi. Akşam acilde iğne yaptırmıştım. Sakın ihmal etme. Dinlen.
Kaç tane dondurulduğunu ve dondurulanların hücre sayısını sorabilirsiniz. 3 günlükken donmuşsa transferden 2 gün önce çözüyorlar ve 5. güne gitmesini sağlıyorlar, transfer günü embriyolog size bilgi veriyor. Mervettinin belki 2 günlük olduğu için 3. gün transferi olabilir ya da onuda 5. güne götürürler.
ofoff off şu çalışmak........ kliniğe giderken izin alıcam die hep sters oluyordumbilmeyen kalmadı tüp bebeğii,,
canım sen transferden sonra yattınmıı , ben senelik izini almayı düşünüyorum ama :S bakalımm .. :44:
Kalitelerini bilmiyorumki yasemincim. Hicran sadece problemsiz bi sekilde dondular, erbil bey iyi durumdalar bi sorun yok dedi dedi bana. Tek bildigim bu, soylerler mi acaba kalitesini
Merve's iPhone
Pazar günü opum vardı benimde bugün aradılar ne zaman ve neye göre donduracaklar soramadım bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?