Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Yazdıklarım gelmiyi ya

İnş çarşamba sen birakirsan tamamdır.yavrumuz için katlanalim daha

kızlar sllmm. ne zamandır yazamadım kan sonuçlarımı aldık bekledığımden düşük çıktı siz ne diyosunuz?
blast embriyo 9. gun 40, 11. gun 98, 13. gün 283 çıktı.
artış iyi aslında ama çook tedirginim hala..
erbil bey iki gun sonra çağırdı son testını burada yapıcaz dedi allah hepimizin yardımcısı olsuunn

Son düzenleme:
Herkeze merhaba oncelikle rabbim herkeze bebislerni nasip eder insallah. Erbil beyi bu site sayesinde tercih etmistim iyikide gitmisim gecen hafta transferim yapildi inumuzdeki haftada sonucu ogrenicem umarim hayirlisiyla pozitif cikar aslinda birazda korkuyorum gunler gecmiyo igneyle ilgilide cok ciddi sikintilarim var rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kimi doğuma kadar kullanıyo kimi kal atışını duyunca bırakıyo inş bız pıt pıtları duyunca bırakırız.bu arada benim randevu cumartesi 9. 30 a alındı.
Kullanalım bakalım azıcık daha.jeli ben sıkıntı etmiyorum. Cumartesi buluşalım o zaman orda:)

canım bence degerin gayet güzel hemde çok güzel katlamıs :) herkez 15 gün yapıyo o yüzden degerler yüksek cıkabilir.. sende 15 gün yapınca degerin 500 ün üstü cıkar :) rahatlarsın ... hayırlı olsun bu arada massaalhh bizim topigimize isaalhh sıra banada gelir

cnm saol inşallah dediğin gibi olur perşembe daha güzel değerler yazarım buraya inşallah.. kat kat fazlası tez vakıtte senın olsun

hayırlısı olsun canıımm.. benimde düşüktü ilk yaptıklarımda . erbil beye söylemiştim eee bu kadar gücü varmış demişti :) önemli olan katlanması cnm içini ferah tutt..

amin işlahh canım heyecan basladı bendee:) bak nisanda demiş .. herkezin çok yüksek cıkacak diye bisey yok bide zaten cok güzel katlamıs ayrıca degerin daha test günün olmamasına ragmen 300 lerde daha ne istiyon yaw hic stres olma bece gayet iyi :) hayırlı olsun :)

hayırlısı olsun canıımm.. benimde düşüktü ilk yaptıklarımda . erbil beye söylemiştim eee bu kadar gücü varmış demişti :) önemli olan katlanması cnm içini ferah tutt..

saol cnm inşallah böyle devam eder benımkı de.. erbil bey tebrik etti ama ben bi türlü inanamıyorum kalp atışlarını duyunca rahatlarım heralde

Kızlar ben Cumartesi opu oldum pazar aradılar 16 taneden 5 Olgun 4 bölündü salı Atıcaz dediler aramadılar hala ben aradım işlemdeymiş embriyologlar bu benim havu gecen aydan 3 adet don var ama cok heyecanlıyım 11 gibi aradım biz döncez dediler ses yok (

Hayırlı olsun panda_istanbul inşallah güzel sonuçlar gelir..

hayırlı olsun derinsu değerin bence gayet güzel katlanarak artmış.telaş yapma

saol cnm inşallah böyle devam eder benımkı de.. erbil bey tebrik etti ama ben bi türlü inanamıyorum kalp atışlarını duyunca rahatlarım heralde
canıımmmm kalp atışınıda duysan o rahatlama hiç olmuyoo :) bak kaçıncı haftaya geldim yolu yarıladım halaa tedirginliklerim deam ediyor.. kiii kendime diyorum milletmi rahat hamilelik geçiriyorr yoksaaaa bendemi bi sorun diyee

Cnm ben mart ayında 4,5 aylık bebeğimi kaybettım enfeksyon oluştu rahım açıldı suyu azaldı doğum yaptım..
şimdi ise daha farklı durumlar..
aynı şeylerı yaşama korkusunun yanı sıra önce bi bebeğim tutunsun diyorum gerisini belkıde yatarak geçiricem bırkaç hafta sonra bellı olacak o.. ama şimdi bu kadar yaklaşmışken acımıza merhem olsun bebeğimiz diye bi başka telaşlıyım

cnm hayırlısı olsun sen merak etme en iisini yaparlar senın için inşş hayırlı ve uğurlu olsun transferin şimdiden..

Çok geçmiş olsun.Rabbim o acılar ı yaşatmasın bi daha.kimseyi evlat acısıyla sinamasin.degerin % 60 artması iyi canım ya.gönlünü ferah tut.biz ne kadar iyi düşünürsek bebislerimizde iyi olucak.iyi sonuçların. Katlanir o daha da.Rabbim sağlıkla kucaklarimizıda doldursun inş

İyi haberlerini bekliyoruz.inş Gülsün yüzün..

İnş iyi haberlerini bekliyoruz canım..sabırla bekle..bizlerin yüzü güldü darısı isteyen herkese..veren Rabbim ol derse oluyor.doktorumuzdan da Allah razi olsun vesile oldu..isteyen herkese nasip eylesin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…