- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.581
son adetim 7 eylül.keşke söyleseydin cnm bi hafta geç gitseydin ıkısını de görürdğn o zaman ama belkıde bi bildikleri vardır. senın en son adetın hangi gündü cnm
Sonuca hicran da çok sevindi:) hafta içine veriyordu bi seferlik cumartesiye verdi canım.16 si cumartesi gidicem minigimi görmeye inş. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınaması n.sağlıkla kucaklarimiz doldursun inşgidelim bakalım görelim emeklerimizin karşılığını.
Elacım 16'sı perşembeye denk geliyor..Hata yapmayasınSonuca hicran da çok sevindi:) hafta içine veriyordu bi seferlik cumartesiye verdi canım.16 si cumartesi gidicem minigimi görmeye inş. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınaması n.sağlıkla kucaklarimiz doldursun inş
benim randevum erken oldu gibime geliyo kalp atışı için2.bir kontrol daha gerekicek.sen artık ikisini birden görürsün inşSonuca hicran da çok sevindi:) hafta içine veriyordu bi seferlik cumartesiye verdi canım.16 si cumartesi gidicem minigimi görmeye inş. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınaması n.sağlıkla kucaklarimiz doldursun inş
Ya ben yanlış yazmıştım:) cumartesi 18 i.sağol dikkatlisin masallahElacım 16'sı perşembeye denk geliyor..Hata yapmayasın
İnan bilmiyorum hafta takibi nasıl yapilacak.kaç haftalık hamile olucam 18 inde. Keseyi görüp kalp atışını da duyarsam mucizeme çok sevinicem.Rabbime emanetizbenim randevum erken oldu gibime geliyo kalp atışı için2.bir kontrol daha gerekicek.sen artık ikisini birden görürsün inş
Bizim de erbil hocayla on gorusmemiz 18.inde sabah 11 de kismetse..sizin randevu kacta? Belki denk geliriz:)Elast: 37239038 .!.:Ya ben yanlış yazmıştım:) cumartesi 18 i.sağol dikkatlisin masallah
canım son adet tarihini baz alıcan hesaplamak için. şimdi ben yazdıktan sonra alltta hamilelik takvimi var onu tıklayıp son adet tarihini yazıp tahmini doğum tarihini hesapla ve hamilelik takvimi oluştur. gün gün bebişini takip edersinİnan bilmiyorum hafta takibi nasıl yapilacak.kaç haftalık hamile olucam 18 inde. Keseyi görüp kalp atışını da duyarsam mucizeme çok sevinicem.Rabbime emanetiz
Canım iste sen bursada görüşürüz:)10 da randevum benimde.Bizim de erbil hocayla on gorusmemiz 18.inde sabah 11 de kismetse..sizin randevu kacta? Belki denk geliriz:)
Baktım otomatik hsaplayiciya ama doktorla görüşmeden buraya eklemek istemedim.çok sağol.keseden ortalama kaç gün sonraya çağırır beni kalp atışı icin? Sabırla bekliyorum..canım son adet tarihini baz alıcan hesaplamak için. şimdi ben yazdıktan sonra alltta hamilelik takvimi var onu tıklayıp son adet tarihini yazıp tahmini doğum tarihini hesapla ve hamilelik takvimi oluştur. gün gün bebişini takip edersinsen muhtemelen bu gidişinde kalp aışını duymaz keseyi görürsün büyük ihtimal. kalp atışı 6+4 de duyuluyor.
Rabbim yardımcı olsun. Kolayca geçsin inş.içini ferah tut, en iyi sonucları alacaksın sende.Kızlar hepinizden dua istiyorum yarın 2 ay opu olacak ve havuz yapılacak( ne olur dualarınız eksik etmeyin
Canım arkadaşlarım
Bugün kesemizi de pit pitlari mızı da duyduk maşallah suphanallah.Darisi bekleyen tüm arkadaşlarımın başına insallah.Rabbim hepimizi evlatlarinizi korusun.Hamis arkadaşlarıma sağlıklı gebelik ler bekleyen arkadaşlarıma rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah.Amin
Amin canım..daha önce keseyi görmeye gitmiş sindir diye düşünmüştüm.
Hayırlı olsun cupcakeask ALLAH kucağına almayı da nasip etsin. şu an hangi ilaçları kullanıyorsun ? bıraktıkların oldumu cnm.Canım özellikle 2 hafta sonra gittim ikisini de görelim diye Allahım yok böyle bir mutluluk.Rabbime bin şükürler olsun.Yeter ki rabbim ol desin kim önünde durabilir ki.Sirada siz varsınız tatlım bekliyorum merakla.Diger arkadaşlarım da en kisa surede bu duyguyu tadar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?