Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

gidelim bakalım görelim emeklerimizin karşılığını.
Sonuca hicran da çok sevindi:) hafta içine veriyordu bi seferlik cumartesiye verdi canım.16 si cumartesi gidicem minigimi görmeye inş. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınaması n.sağlıkla kucaklarimiz doldursun inş

Sonuca hicran da çok sevindi:) hafta içine veriyordu bi seferlik cumartesiye verdi canım.16 si cumartesi gidicem minigimi görmeye inş. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınaması n.sağlıkla kucaklarimiz doldursun inş
Elacım 16'sı perşembeye denk geliyor..Hata yapmayasın

benim randevum erken oldu gibime geliyo kalp atışı için2.bir kontrol daha gerekicek.sen artık ikisini birden görürsün inş

benim randevum erken oldu gibime geliyo kalp atışı için2.bir kontrol daha gerekicek.sen artık ikisini birden görürsün inş
İnan bilmiyorum hafta takibi nasıl yapilacak.kaç haftalık hamile olucam 18 inde. Keseyi görüp kalp atışını da duyarsam mucizeme çok sevinicem.Rabbime emanetiz

İnan bilmiyorum hafta takibi nasıl yapilacak.kaç haftalık hamile olucam 18 inde. Keseyi görüp kalp atışını da duyarsam mucizeme çok sevinicem.Rabbime emanetiz
canım son adet tarihini baz alıcan hesaplamak için. şimdi ben yazdıktan sonra alltta hamilelik takvimi var onu tıklayıp son adet tarihini yazıp tahmini doğum tarihini hesapla ve hamilelik takvimi oluştur. gün gün bebişini takip edersinsen muhtemelen bu gidişinde kalp aışını duymaz keseyi görürsün büyük ihtimal. kalp atışı 6+4 de duyuluyor.

Baktım otomatik hsaplayiciya ama doktorla görüşmeden buraya eklemek istemedim.çok sağol.keseden ortalama kaç gün sonraya çağırır beni kalp atışı icin? Sabırla bekliyorum..

Nereye gitti bu kızlar.yasemin hic yok.umarım iyidir

Kızlar hepinizden dua istiyorum yarın 2 ay opu olacak ve havuz yapılacak ( ne olur dualarınız eksik etmeyin

Kızlar ne olur yardımcı olun yarın opu rubella ıgg testim 42 pozitif cıktı anlamı ne

Kızlar hepinizden dua istiyorum yarın 2 ay opu olacak ve havuz yapılacak ( ne olur dualarınız eksik etmeyin
Rabbim yardımcı olsun. Kolayca geçsin inş.içini ferah tut, en iyi sonucları alacaksın sende.
Bende yaptirmistım.değerleri hatirlamiyorum ama.sıkıntı etme.genelde bi sorun çıkmazmış ..

Canım arkadaşlarım
Bugün kesemizi de pit pitlari mızı da duyduk maşallah suphanallah.Darisi bekleyen tüm arkadaşlarımın başına insallah.Rabbim hepimizi evlatlarinizi korusun.Hamis arkadaşlarıma sağlıklı gebelik ler bekleyen arkadaşlarıma rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah.Amin

Saol elabilge öle aşılı gibimişim inanmıcaksınız gecen ay 12 bu ay 16 yumurta bugün yani 16 yumosum toplandı ne olur dualarınızı esirgemeyin 5 hibe gitsin vee bana sımsıkı tutunsun cupscake sen özel odada değilsen yan yatakta biri vardı acaba senmiydin cok sevindim adına Rabbim kucagınada aldırsın bu yolda emek harcayan herkesin kucağı dolsun

Amin canım..daha önce keseyi görmeye gitmiş sindir diye düşünmüştüm.

Amin canım..daha önce keseyi görmeye gitmiş sindir diye düşünmüştüm.

Canım özellikle 2 hafta sonra gittim ikisini de görelim diye Allahım yok böyle bir mutluluk.Rabbime bin şükürler olsun.Yeter ki rabbim ol desin kim önünde durabilir ki.Sirada siz varsınız tatlım bekliyorum merakla.Diger arkadaşlarım da en kisa surede bu duyguyu tadar insallah

Hayırlı olsun cupcakeask ALLAH kucağına almayı da nasip etsin. şu an hangi ilaçları kullanıyorsun ? bıraktıkların oldumu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…