- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.601
Hayırlı olsun cupcakeask ALLAH kucağına almayı da nasip etsin. şu an hangi ilaçları kullanıyorsun ? bıraktıkların oldumu cnm.
Allah kucağımıza aldığımız günleride nasip etsin inşallahh..Canım özellikle 2 hafta sonra gittim ikisini de görelim diye Allahım yok böyle bir mutluluk.Rabbime bin şükürler olsun.Yeter ki rabbim ol desin kim önünde durabilir ki.Sirada siz varsınız tatlım bekliyorum merakla.Diger arkadaşlarım da en kisa surede bu duyguyu tadar insallah
canım senin kadar olmasada bende hissediyorum bayadır. dün gece baya hissettim hattaArtık minnakımıı hissediyorum. tekmeler atıyo annişinee. Allah isteyn herkese böyle tekmeler nasip etsin inşallahhh :)
Elfidaaa senn hissediyormuun miniğini?
oy maşallah sıra sana geldi hadi bakalım. sende hamileler kervanına katılacaksın inşallah. 29 ekimede fazla takılma sen ara onlar ayarlıyor. benimde 1 mayısa gelmişti.ay canım sagol banada adetin 2 yada 3 günü geleceksin dedi. ben direk gidecektim aramadan oyle konustuk diye :) cünkü benimle alakalı tüm testler falan yapıldı. iznimide ayarladadım.. stresli degilim heyecanlıyım :) işalhh güzel olcak hersey... yürekten inasnıyorum buna ben :)
Allah tamamına ermenizi nasip etsin. Gözünüz aydınnn :)Canım arkadaşlarım
Bugün kesemizi de pit pitlari mızı da duyduk maşallah suphanallah.Darisi bekleyen tüm arkadaşlarımın başına insallah.Rabbim hepimizi evlatlarinizi korusun.Hamis arkadaşlarıma sağlıklı gebelik ler bekleyen arkadaşlarıma rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah.Amin
canım eklemesen bile hesaplamayı yine yapabilirsin. son adetin ne zaman ona göre söyleyebilirdim. ama büyük ihtimalle keseden 1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın. benim randevum pozitif aldıktan 15 gün sonraydı. hem kese hem kalp atışını duymuştuk.1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah...Baktım otomatik hsaplayiciya ama doktorla görüşmeden buraya eklemek istemedim.çok sağol.keseden ortalama kaç gün sonraya çağırır beni kalp atışı icin? Sabırla bekliyorum..
Nereye gitti bu kızlar.yasemin hic yok.umarım iyidir
bu arada bu kramplar sanada oluyormu ve sende en ufak işte nefes nefese kalıyormusunArtık minnakımıı hissediyorum. tekmeler atıyo annişinee. Allah isteyn herkese böyle tekmeler nasip etsin inşallahhh :)
Elfidaaa senn hissediyormuun miniğini?
oy maşallah sıra sana geldi hadi bakalım. sende hamileler kervanına katılacaksın inşallah. 29 ekimede fazla takılma sen ara onlar ayarlıyor. benimde 1 mayısa gelmişti.
tabiki ilk gün hemen arıycaksın canım. hatta lekelenme şeklindeyse bile arıycaksın. buda başladı demekmiş. telaş yapma bu kadar. sonuçta transferi yada opusu tatile denk gelenler var. bir şekilde mutlaka bakıyorlar. dedim ya benimde 1 mayısa denk gelmişti. bide 1 gün bile geç başlasan sorun olmaz. benim transferim sizlerden daha geç olmuştu mesela. herkes adetten sonra 13-15 gülerde olurken ben 21. gün transfer oldum. endometrium istedikleri kalınlığa gelene kadar bekliyorlar. tabi anlıyorum seni ilk tedavi şehir dışından geliyorsun. bizde yaşadık bunları. stres yapma sakin ol. ayarlıycaklar. sadece leke bile görsen ara hemen.ya cnm çok sagol ben simdi adetimin ilk günü arıyommı gelicem diye nasıl yapıyım bi anlatırsan ?muhtemelen 29 ekime denk gelcek öyle hisediyorum ama kısmet tabi :) evet sıra bana geliyo çok güzel olcak hersey yürekten inanıyorum..telaslandım 29 ekim tatil dedim korktum yawwcünkü ayarladım herseyimi ona gore ..
tabiki ilk gün hemen arıycaksın canım. hatta lekelenme şeklindeyse bile arıycaksın. buda başladı demekmiş. telaş yapma bu kadar. sonuçta transferi yada opusu tatile denk gelenler var. bir şekilde mutlaka bakıyorlar. dedim ya benimde 1 mayısa denk gelmişti. bide 1 gün bile geç başlasan sorun olmaz. benim transferim sizlerden daha geç olmuştu mesela. herkes adetten sonra 13-15 gülerde olurken ben 21. gün transfer oldum. endometrium istedikleri kalınlığa gelene kadar bekliyorlar. tabi anlıyorum seni ilk tedavi şehir dışından geliyorsun. bizde yaşadık bunları. stres yapma sakin ol. ayarlıycaklar. sadece leke bile görsen ara hemen.
İğne bitti mi iğne?:) Clexsan kullandigim iğne. Bitse sevinirim.Estrofemi kestik canim jele ve vitaminlere devam
Ah elacim ortak derdimiz bu iğne ne zaman bitecek.? Ihlamurun bi zarari olmaz bildigim kadariyla.İğne bitti mi iğne?:) Clexsan kullandigim iğne. Bitse sevinirim.
Ya kızlar ıhlamur un içmenin sakıncası yoktur degil mi? Grip olucam sanki de.
İğne bitti mi iğne?:) Clexsan kullandigim iğne. Bitse sevinirim.
Ya kızlar ıhlamur un içmenin sakıncası yoktur degil mi? Grip olucam sanki de.
Son adetim 5 eylül. İnş tez vakitte pıt pıt için heyecan dayım.hep sabrettik.sabrederiz 1 hafta daha..cennet kokulu yavrularimizi kucaklarimiza alana dek inanamayacagiz sanırım.mucizelerimiz onlar..canım eklemesen bile hesaplamayı yine yapabilirsin. son adetin ne zaman ona göre söyleyebilirdim. ama büyük ihtimalle keseden 1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın. benim randevum pozitif aldıktan 15 gün sonraydı. hem kese hem kalp atışını duymuştuk.1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah...
Ah elacim ortak derdimiz bu iğne ne zaman bitecek.? Ihlamurun bi zarari olmaz bildigim kadariyla.[/QUOTE
bu iğne verilmemiş herkese.sen çarşamba birakirsan tamamdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?