Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Allah kucağımıza aldığımız günleride nasip etsin inşallahh..
tedavi içerisinde olanlarada hepsine pozitifff sonuçlaarrrrrrr

Artık minnakımıı hissediyorum. tekmeler atıyo annişinee. Allah isteyn herkese böyle tekmeler nasip etsin inşallahhh :)
Elfidaaa senn hissediyormuun miniğini?

kızlar günaydın :) 2 sey sorcam size biliyounuz agustosta muayenemi olmustum :) erbil hoca bana vitamin esimde bi kaç vitamin yamıstı argimaxs man falan .. simdi geleyim sorularan ozmaan 2 ay kuulan gel gelin dedi tedaviye baslayalım dedi. adetim ekim sonu olcak simdi benim aramam gereklimi geliyorum ben diye adetimin 2 günü gitcem dimi :) cünkü ist. dısından geliyorum.aramam gereklimi gitmeden once ? bide ademin 2 günü 29 ekim olma gibi bi durum da var .. acaba 29 ekimde calısyolarmı ki ( ayy beni bi heyecan sardı bu arada :)

Canım. Önce stres yapma bana bak ya sanki rahatım neyse benim de Cumartesi 1 günümdü Pazartesi çağırdı bu sana yol olabilir ama yinede onun kararını erbil bey verir sen adet olduğun gün görüş onlar seni yönlendirir

ay canım sagol banada adetin 2 yada 3 günü geleceksin dedi. ben direk gidecektim aramadan oyle konustuk diye :) cünkü benimle alakalı tüm testler falan yapıldı. iznimide ayarladadım.. stresli degilim heyecanlıyım :) işalhh güzel olcak hersey... yürekten inasnıyorum buna ben :)

Artık minnakımıı hissediyorum. tekmeler atıyo annişinee. Allah isteyn herkese böyle tekmeler nasip etsin inşallahhh :)
canım senin kadar olmasada bende hissediyorum bayadır. dün gece baya hissettim hatta yalnız arada fena kramplar giriyor acaba bebişmi sıkıştırıyor çözemedim. zaten c.tesi ilk defa öyl bir ağrı girdiki anlatamam 15 dk kadar sürdü. eğer geçmeseydi erbil beyi arayıp hastaneye gidecektim valla. sonra geçti ve hareketlerini hissedince rahatladım. bir ara baya korktum birşey oldu diye. zaten bugün kontrolüm var görmeye gideceğim sen ayrıntılıya gittin mi bu arada

Benimde öle oldu ayarlıyor onlar seni bende havuz yapıldı 5 gün embriyosu için mesala 1 ay 12 yumoştan 3 adet 2 ay16 dan 4 adet kaldı 2 gün daha bende adeti bekliyorum transfer için

oy maşallah sıra sana geldi hadi bakalım. sende hamileler kervanına katılacaksın inşallah. 29 ekimede fazla takılma sen ara onlar ayarlıyor. benimde 1 mayısa gelmişti.

Allah tamamına ermenizi nasip etsin. Gözünüz aydınnn :)

canım eklemesen bile hesaplamayı yine yapabilirsin. son adetin ne zaman ona göre söyleyebilirdim. ama büyük ihtimalle keseden 1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın. benim randevum pozitif aldıktan 15 gün sonraydı. hem kese hem kalp atışını duymuştuk.1 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah...

bu arada bu kramplar sanada oluyormu ve sende en ufak işte nefes nefese kalıyormusun bunun daha sonraki aylarını düşünemiyorum bile daha şimdiden geceleri 100 kere dönüyorum

oy maşallah sıra sana geldi hadi bakalım. sende hamileler kervanına katılacaksın inşallah. 29 ekimede fazla takılma sen ara onlar ayarlıyor. benimde 1 mayısa gelmişti.

ya cnm çok sagol ben simdi adetimin ilk günü arıyommı gelicem diye nasıl yapıyım bi anlatırsan ?muhtemelen 29 ekime denk gelcek öyle hisediyorum ama kısmet tabi :) evet sıra bana geliyo çok güzel olcak hersey yürekten inanıyorum..telaslandım 29 ekim tatil dedim korktum yaww cünkü ayarladım herseyimi ona gore ..

tabiki ilk gün hemen arıycaksın canım. hatta lekelenme şeklindeyse bile arıycaksın. buda başladı demekmiş. telaş yapma bu kadar. sonuçta transferi yada opusu tatile denk gelenler var. bir şekilde mutlaka bakıyorlar. dedim ya benimde 1 mayısa denk gelmişti. bide 1 gün bile geç başlasan sorun olmaz. benim transferim sizlerden daha geç olmuştu mesela. herkes adetten sonra 13-15 gülerde olurken ben 21. gün transfer oldum. endometrium istedikleri kalınlığa gelene kadar bekliyorlar. tabi anlıyorum seni ilk tedavi şehir dışından geliyorsun. bizde yaşadık bunları. stres yapma sakin ol. ayarlıycaklar. sadece leke bile görsen ara hemen.

cnm cok sagol bilgin icin tmm olunca hemen arıycam bende dedimki 29 ekime denk gelirse 28 ekimde yarım gün kesin dedim tatil olurlar aralıga ayına kalır diye düsnmüstüm :) cok sagol cnm icim rahatladı .. valaha alahım isallh benimde sizin gibi tekmeledi :) kıprıdadı gibi konusmalr nasıp olur işalhh.. heyecanlıyım bayagı bi :)

İğne bitti mi iğne?:) Clexsan kullandigim iğne. Bitse sevinirim.

Ya kızlar ıhlamur un içmenin sakıncası yoktur degil mi? Grip olucam sanki de.

Canım ben iğne kullanmadım için bilemiyorum jel günde ıkindi bire indi coraspin vitaminler devam

Son adetim 5 eylül. İnş tez vakitte pıt pıt için heyecan dayım.hep sabrettik.sabrederiz 1 hafta daha..cennet kokulu yavrularimizi kucaklarimiza alana dek inanamayacagiz sanırım.mucizelerimiz onlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…