- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.681
ayyy cnm nasıl sürpriz olmuştur..maşallah Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı eylesin..Kızlar doğru söylemiş.. her aşaması ayrı bir heyecan..tekrar tebrik ederimRahatladim canım çok şükür. Dun tek kese gördük. Zaten ağlamaktan naptim bilmiyorum. Bugün iki kese müjdesini erbil beyden aldım. Çok garip bi duygu hic ikiz ihtimali düşünmemiştim.Rabbim nasip etsin inş sağlıkla kucaklarimiz almayı.asil telaş simdi başlicak diyordu kizlar,çok haklilarmiş
Canimmm oncelikle cok tebrik ederim demişlerdifte mutluluk olmali hissettiklerin..Rabbim saglikla kucagina almayi da nasib etsin insallah. sukur canim iyi gecti gorusme erbil hoca cookk pozitif biri insan odadan cikinca kendini gercekten umutlu hissediyor..en son tedavimde yumurta rezervin orta demuslerdi cok iyi degkl cok da kotu degildi sukurler olsun ki erbil hoca yum.rezervini cok begendim gayet iyi dedi insallah hep boyle olur tedavi suresince..ben 8 ay once tanisal laparoskopi ameliyati olmustum onu tekrarlamak isityor ayrica gerekirse bir tupumu alicak o biraz beni korkutuyor cunku biraz zordu ameliyat sonrasi..ayrica ilk gebeligimde bos gebelik oldugundan pgt de oneriyor yani işini garantiye almaya calisan bir dr. Her ihtimali degerlendiriyor..zorlu olacak surec ama umutluyum insallah Rabbimin izniyle erbil bey evladimiza kavusmamiza vesile olur..[/QUOTE]umut 84 görüşmen nasıl geçti anlat bakalım.. :)
Amin canım.darısı başına. Bundan sonra daha da dikkatli olucaz sanırım.kese göründü. kalp atışları başlamış dedi.dinlemedik. inş 1 kasımda o mutluluğu da yaşarız..sabırla kucagimiza alana dek görmek için kosucaz onlara:) Rabbim isteyen tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..allah nazarlarsdan korusn cnm tebrik ederim..
sadece kese göründü sanırım diil mi
Çok sağol canım.darısı başına. Ve isteyen herkesin..çok gözyaşı döktüm ama hic isyan etmedim. Gerçekten sabredin kızlar,Rabbim sevdiği kulunun yakarisini daha çok duymak istermiş. Allah im isteyen tüm kullarına nasip etsinayyy cnm nasıl sürpriz olmuştur..maşallah Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı eylesin..Kızlar doğru söylemiş.. her aşaması ayrı bir heyecan..tekrar tebrik ederim
Amin canım.darısı başına. Bundan sonra daha da dikkatli olucaz sanırım.kese göründü. kalp atışları başlamış dedi.dinlemedik. inş 1 kasımda o mutluluğu da yaşarız..sabırla kucagimiza alana dek görmek için kosucaz onlara:) Rabbim isteyen tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Ben ilk 3 gün tuvalet için ve saat başı evin içinde 1 tur atmak için kalktim.12 gün evdeydim çünkü zor bi okulda gorevliyim stres yapmamak mümkün değil diye gitmedim. 3 günden sonra gezindim evde.1 hafta banyo yapmadım,yap diyorlar aslinda.sıcak suyu severim diye tedirgin likten yapmadım.Kızlar bende adetimi bekliyorum transfer için 2 günü gel dedi bugün 22 gün 29 günde1 adet olurum fazla şaşmaz ama gecen ay 24 gün oldum tarlusal ilaçlardan bakalım bu ay cok heyecanlıyım... Pozitifi gören arkadaslardan ricam var hep yattınızmı artı olarak neler yediniz neolur bı bebnim 4 tedavim ilk defa erbil beyde havuz yaptık yardım edin
Kuşum stres yok.heyecanlar tavan:) bol bol dua ediyorum sizlerede..sen dayanıklı kizsin vesselam.ben iğneyi bıraktım ya oynayacaktır vallahi:)kızlar nasılsınız:) bende heyecanlıyım ama stersli degilim bol bol dua ediyorum :) gayet pozitifiz işimle bu konuyu pek konusmuyoruz kısmetse 28 ekimde adet olmam gerek o aralarda baslıycaz :) bugun bi baktım anam bir haftam kalmıs ya benimdedim :) kendimi su sekilde entegre ediyorum. 10 gün insülin kulancam aa bi bakcam ki bitmiş ..:) hormon alacagımı hiç düsünmüyorum :) bilmiyorum iyi mi yapıyorum boyle....baska carem yok...
dua edin bana ne olur bi an once gelsin hemencicik tedaivm baslasın istiyorum :))
valaha niye stes yok bende bilmiyom sanırım deliyim simdi 1 hafta ist da kacaz yaa .. esime diyom ki iste suraya gidelim buraya gidelim kızım sen delmisin diyo :) valaha gezcem diyom. beni bi igne yataga düsüremez diyom :) tabi bunu onun morali icinde yapıom o kadın ben erkek gibiyiz. çok takıyo, nasıl yapcaz nasıl olcak.iste ya bişey olursa sana.bazen kendini sucluyo o daha kotu napayım bende boyle delilikle vuruyom valaha :)Kuşum stres yok.heyecanlar tavan:) bol bol dua ediyorum sizlerede..sen dayanıklı kizsin vesselam.ben iğneyi bıraktım ya oynayacaktır vallahi:)
Canıımm saol inş sende görürsün bebişlerini.bizde keseleri gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem.cnm tebrık ederım bende cuma gidicem inşallh görürüz bizde kesemizi.
peki bebek gorundumu, onun için erken mi bende sadece kese görücem sanırım..
Ne güzel anlatmıştın cok tesekkür ederim bende 3 tedavimde yattım ama ben sehir dısındanım 2 saat sürüyor neredeyse bu arada gecen 3 denemenin 2 şinde otelde kaldım istanbulda bu sefer kalmıcam siz istanbul içi miBen ilk 3 gün tuvalet için ve saat başı evin içinde 1 tur atmak için kalktim.12 gün evdeydim çünkü zor bi okulda gorevliyim stres yapmamak mümkün değil diye gitmedim. 3 günden sonra gezindim evde.1 hafta banyo yapmadım,yap diyorlar aslinda.sıcak suyu severim diye tedirgin likten yapmadım.
Kafanin rahat olmasi önemli.ben çamaşır tasidim 3 er 3 er balkona.uzanmadan serdim. Sofra kurarken yardim ettim eşime.agir birşey kaldirmadim uzanmadim.ama hep yatma.ben önceki tedavilerinde yatmistim negatiftir.hatta 1 hafta sonra komsumla gezdim biraz.
Yemek konusunda seker old.için dikkat ettiklerimi yemeye devam ettim.
Rabbim guldursun yüzünü. Çok panik yaziyorsun. Belki öyle değilsindir ama sakin olmaya çalış. Ve tevekkül et.inş yuzunuz gulecek canım..
hamileliktendr canım. ben,mde nefes darlığı oluyorda yürüdüğümdee oluyor yada azıcık bi iş yaptığımdaa.. şükür ekon iyi çıkmış kuzum. kendini çokmu yoruyorsun acabaa ondanmı daralıyorsun :/ evet sen kilo almadın. benim bir ara bulantılardan sonra yavaşlamıştı kilo alımım şimdi yine coştuu . toplamda 8 kilo aldımmmmcanım gittim doktora ama bide işe başlayınca ancak fırsat buldum. p.tesi baya bir nefes darlığı yaşadım sonra eşimi aradım hatta o derece. aslında kilomda yok amaniye bu nefes darlığı bilmiyorum. neyse eşim eko yapalım dedi erbil beyde aynısını söyledi. ekoda brşey yok. tahlillerimde bugün çıkıyor. ama hamilelik yapyor demekki. yemek konusuna hiiiç girmeyelim sen yine iyi yiyorsun. ben doktora söyleiyorum bile. et,süt,yumurta hiç yemiyorum yoğurtta ancak aklıma gelirse. ya ne yapim yiyemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa. stres oldu bu konu bende.bolca meyve yiyorum işte. hadi gözün aydın bebişini gördün sende. benimki özellikle bu hafta çok daha belirgin hissediliyor. allah herkese nasip etsin. hamile olanlarada kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim canıımmm.. güzel hamiş haberlerinden sonra iki mutluluğu yaşaaycaksın..Bi kalpte iki mutluluk:)
Yok canım.bursa dan. Transferden sonra 1 gece arkimda kaldım.ertesi gün dondumNe güzel anlatmıştın cok tesekkür ederim bende 3 tedavimde yattım ama ben sehir dısındanım 2 saat sürüyor neredeyse bu arada gecen 3 denemenin 2 şinde otelde kaldım istanbulda bu sefer kalmıcam siz istanbul içi mi
İnşallah cnm yapılan her işlem seni bir adım daha bebeğine götürmek için..yumurtalık rezervini de beğenmiş inşallah güzel olacak..Erbil bey gerçekten işini bilip iyi yapan bir doktor..gerek doktor olarak gerekse insan olarak hasta hekim ilişkisi kuvvetli biri.bu arada ne zaman başlayacaksınız işlemelere..[/QUOTE]Canimmm oncelikle cok tebrik ederim demişlerdifte mutluluk olmali hissettiklerin..Rabbim saglikla kucagina almayi da nasib etsin insallah. sukur canim iyi gecti gorusme erbil hoca cookk pozitif biri insan odadan cikinca kendini gercekten umutlu hissediyor..en son tedavimde yumurta rezervin orta demuslerdi cok iyi degkl cok da kotu degildi sukurler olsun ki erbil hoca yum.rezervini cok begendim gayet iyi dedi insallah hep boyle olur tedavi suresince..ben 8 ay once tanisal laparoskopi ameliyati olmustum onu tekrarlamak isityor ayrica gerekirse bir tupumu alicak o biraz beni korkutuyor cunku biraz zordu ameliyat sonrasi..ayrica ilk gebeligimde bos gebelik oldugundan pgt de oneriyor yani işini garantiye almaya calisan bir dr. Her ihtimali degerlendiriyor..zorlu olacak surec ama umutluyum insallah Rabbimin izniyle erbil bey evladimiza kavusmamiza vesile olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?