Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ayyy cnm nasıl sürpriz olmuştur..maşallah Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı eylesin..Kızlar doğru söylemiş.. her aşaması ayrı bir heyecan..tekrar tebrik ederim

umut 84 görüşmen nasıl geçti anlat bakalım.. :)
Canimmm oncelikle cok tebrik ederim demişlerdifte mutluluk olmali hissettiklerin..Rabbim saglikla kucagina almayi da nasib etsin insallah. sukur canim iyi gecti gorusme erbil hoca cookk pozitif biri insan odadan cikinca kendini gercekten umutlu hissediyor..en son tedavimde yumurta rezervin orta demuslerdi cok iyi degkl cok da kotu degildi sukurler olsun ki erbil hoca yum.rezervini cok begendim gayet iyi dedi insallah hep boyle olur tedavi suresince..ben 8 ay once tanisal laparoskopi ameliyati olmustum onu tekrarlamak isityor ayrica gerekirse bir tupumu alicak o biraz beni korkutuyor cunku biraz zordu ameliyat sonrasi..ayrica ilk gebeligimde bos gebelik oldugundan pgt de oneriyor yani işini garantiye almaya calisan bir dr. Her ihtimali degerlendiriyor..zorlu olacak surec ama umutluyum insallah Rabbimin izniyle erbil bey evladimiza kavusmamiza vesile olur..[/QUOTE]
İnşallah cnm yapılan her işlem seni bir adım daha bebeğine götürmek için..yumurtalık rezervini de beğenmiş inşallah güzel olacak..Erbil bey gerçekten işini bilip iyi yapan bir doktor..gerek doktor olarak gerekse insan olarak hasta hekim ilişkisi kuvvetli biri.bu arada ne zaman başlayacaksınız işlemelere..

Kızlar bende adetimi bekliyorum transfer için 2 günü gel dedi bugün 22 gün 29 günde1 adet olurum fazla şaşmaz ama gecen ay 24 gün oldum tarlusal ilaçlardan bakalım bu ay cok heyecanlıyım... Pozitifi gören arkadaslardan ricam var hep yattınızmı artı olarak neler yediniz neolur bı bebnim 4 tedavim ilk defa erbil beyde havuz yaptık yardım edin

kızlar nasılsınız:) bende heyecanlıyım ama stersli degilim bol bol dua ediyorum :) gayet pozitifiz işimle bu konuyu pek konusmuyoruz kısmetse 28 ekimde adet olmam gerek o aralarda baslıycaz :) bugun bi baktım anam bir haftam kalmıs ya benimdedim :) kendimi su sekilde entegre ediyorum. 10 gün insülin kulancam aa bi bakcam ki bitmiş ..:) hormon alacagımı hiç düsünmüyorum :) bilmiyorum iyi mi yapıyorum boyle....baska carem yok...

dua edin bana ne olur bi an once gelsin hemencicik tedaivm baslasın istiyorum :))

allah nazarlarsdan korusn cnm tebrik ederim..
sadece kese göründü sanırım diil mi
Amin canım.darısı başına. Bundan sonra daha da dikkatli olucaz sanırım.kese göründü. kalp atışları başlamış dedi.dinlemedik. inş 1 kasımda o mutluluğu da yaşarız..sabırla kucagimiza alana dek görmek için kosucaz onlara:) Rabbim isteyen tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

ayyy cnm nasıl sürpriz olmuştur..maşallah Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı eylesin..Kızlar doğru söylemiş.. her aşaması ayrı bir heyecan..tekrar tebrik ederim
Çok sağol canım.darısı başına. Ve isteyen herkesin..çok gözyaşı döktüm ama hic isyan etmedim. Gerçekten sabredin kızlar,Rabbim sevdiği kulunun yakarisini daha çok duymak istermiş. Allah im isteyen tüm kullarına nasip etsin

cnm masallah bebek de görünmüş allah daim etsin.. inş cnm duyucaksın kalp atısını da inş..

Beyaz sana bol şans bende transfer için bekliyorum 2 ay üst üste toplandı benden havuz yapıldı ela Bilge heyecan tavandır onu Görcez mi bunu duycazmı zaman geçsin en büyüğünü atlattın Rabbim bebişlerini kucagına aldırsın banada bol dua ett canım şimdi regl olunca ortalama kacıncı gün transfer ve kacıncı gün embriyosuydu senin

Ben ilk 3 gün tuvalet için ve saat başı evin içinde 1 tur atmak için kalktim.12 gün evdeydim çünkü zor bi okulda gorevliyim stres yapmamak mümkün değil diye gitmedim. 3 günden sonra gezindim evde.1 hafta banyo yapmadım,yap diyorlar aslinda.sıcak suyu severim diye tedirgin likten yapmadım.

Kafanin rahat olmasi önemli.ben çamaşır tasidim 3 er 3 er balkona.uzanmadan serdim. Sofra kurarken yardim ettim eşime.agir birşey kaldirmadim uzanmadim.ama hep yatma.ben önceki tedavilerinde yatmistim negatiftir.hatta 1 hafta sonra komsumla gezdim biraz.

Yemek konusunda seker old.için dikkat ettiklerimi yemeye devam ettim.
Rabbim guldursun yüzünü. Çok panik yaziyorsun. Belki öyle değilsindir ama sakin olmaya çalış. Ve tevekkül et.inş yuzunuz gulecek canım..

canım ben daha tedaviye yeni baslıyorum :) daha o asamaya gelmeye zaman var :) once bi ilk asamayı bitirelim 2. raunda daha zaman var :) sana bişey kalmamıs ama sakin ol biraz .. emin elderdeyim allahım isaalh bize yardım edicek ..

Kuşum stres yok.heyecanlar tavan:) bol bol dua ediyorum sizlerede..sen dayanıklı kizsin vesselam.ben iğneyi bıraktım ya oynayacaktır vallahi:)

Kuşum stres yok.heyecanlar tavan:) bol bol dua ediyorum sizlerede..sen dayanıklı kizsin vesselam.ben iğneyi bıraktım ya oynayacaktır vallahi:)
valaha niye stes yok bende bilmiyom sanırım deliyim simdi 1 hafta ist da kacaz yaa .. esime diyom ki iste suraya gidelim buraya gidelim kızım sen delmisin diyo :) valaha gezcem diyom. beni bi igne yataga düsüremez diyom :) tabi bunu onun morali icinde yapıom o kadın ben erkek gibiyiz. çok takıyo, nasıl yapcaz nasıl olcak.iste ya bişey olursa sana.bazen kendini sucluyo o daha kotu napayım bende boyle delilikle vuruyom valaha :)
hiç takmıyo gibi gosteriyorum kendimi .. sen nasılsın kuzum rapor aldın mı :)

Ne güzel anlatmıştın cok tesekkür ederim bende 3 tedavimde yattım ama ben sehir dısındanım 2 saat sürüyor neredeyse bu arada gecen 3 denemenin 2 şinde otelde kaldım istanbulda bu sefer kalmıcam siz istanbul içi mi

hamileliktendr canım. ben,mde nefes darlığı oluyorda yürüdüğümdee oluyor yada azıcık bi iş yaptığımdaa.. şükür ekon iyi çıkmış kuzum. kendini çokmu yoruyorsun acabaa ondanmı daralıyorsun :/ evet sen kilo almadın. benim bir ara bulantılardan sonra yavaşlamıştı kilo alımım şimdi yine coştuu . toplamda 8 kilo aldımmmm abartı da yemiyorum demen gibi ett hiiiççç yiyemiyorum sütü dee meyveliden içiyim diyorumda odaa düzenli deilll. :S bebişlerimiz sağlıklı olsundaa . oyy canım gün geçtikçe daha çok hisseddeceksin. belli saatleri var o aralarda daha çok hissediyorun . bende ilk kezz dün akşam uzanmıştım ozaman göbeğimin dalgalandığını gördüümm ayy çokk değişik bi duyguu.. Dediğin gibi Alalh isteyen herkesee nasip etsinn. bu sürecii iyi bilen biri olacak canı gönülden diliyorummm..

Yok canım.bursa dan. Transferden sonra 1 gece arkimda kaldım.ertesi gün dondum

kızlar ya ne olur bana yardım edin bu ay transfer olucak adet olmayı bekliyorum bugün iyice zıvanadan çıktım ota boka ağlıyorum bu erbil beyde ilk denemem 1.5 yılda 4 denemem cok korkuyorum Buda negatif olursa diye bide 2 ay üst üste toplandı 5 donmuş yumosum var transfer iptal olduğu durumlar oluyormuş hormonlarlamı ilgili bu stresle alakası varmı

İnşallah cnm yapılan her işlem seni bir adım daha bebeğine götürmek için..yumurtalık rezervini de beğenmiş inşallah güzel olacak..Erbil bey gerçekten işini bilip iyi yapan bir doktor..gerek doktor olarak gerekse insan olarak hasta hekim ilişkisi kuvvetli biri.bu arada ne zaman başlayacaksınız işlemelere..[/QUOTE]
Canim vitamin filan verdi hoca kismetse aralikta basliyoruz tedaviye..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah..

[QUOTE="asyaayaz, post: 37400255, member: 41183negatifleya ne olur bana yardım edin bu ay transfer olucak adet olmayı bekliyorum bugün iyice zıvanadan çıktım ota boka ağlıyorum bu erbil beyde ilk denemem 1.5 yılda 4 denemem cok korkuyorum Buda negatif olursa diye bide 2 ay üst üste toplandı 5 donmuş yumosum var transfer iptal olduğu durumlar oluyormuş hormonlarlamı ilgili bu stresle alakası varmı[/QUOTE]
Canim seni cok iyi anliyorum insan tekrarlayan negatifler oldukça bir sonraki seferde ya tutmazsa endişesi daha fazla oluyor. Arkadasim malesef ki bu yaptigimiz stres ve endişenin bize ve tedaviye hic bir faydası yok hatta işleri daha da zorlaştırır. Arkadasim sana tavsiyem derin bir nefes al sen elinden geleni yaptın ve yapıyorsun da gerisini Allaha birak tevekkul et..ya bu da negatif olursa ya transfer iptal olursa bu endişelerin sonu yok cnm once Rabbime sonra da doktoruna güven...insallah senin de guzel haberlerini alacagiz ama lutfen sen oncelikle herseyin pozitif olacağına butun kalbinle inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…