- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.701
Canim seni cok iyi anliyorum insan tekrarlayan negatifler oldukça bir sonraki seferde ya tutmazsa endişesi daha fazla oluyor. Arkadasim malesef ki bu yaptigimiz stres ve endişenin bize ve tedaviye hic bir faydası yok hatta işleri daha da zorlaştırır. Arkadasim sana tavsiyem derin bir nefes al sen elinden geleni yaptın ve yapıyorsun da gerisini Allaha birak tevekkul et..ya bu da negatif olursa ya transfer iptal olursa bu endişelerin sonu yok cnm once Rabbime sonra da doktoruna güven...insallah senin de guzel haberlerini alacagiz ama lutfen sen oncelikle herseyin pozitif olacağına butun kalbinle inan..[/QUOTE][QUOTE="asyaayaz, post: 37400255, member: 41183negatifleya ne olur bana yardım edin bu ay transfer olucak adet olmayı bekliyorum bugün iyice zıvanadan çıktım ota boka ağlıyorum bu erbil beyde ilk denemem 1.5 yılda 4 denemem cok korkuyorum Buda negatif olursa diye bide 2 ay üst üste toplandı 5 donmuş yumosum var transfer iptal olduğu durumlar oluyormuş hormonlarlamı ilgili bu stresle alakası varmı
Ne güzel yazmışsın tesekkür ederi. Gercekten derin bi nefes aldım duadan başka çaremiz yok Rabbim yardımcımız erbil beyde vesile olsun hepimizin bu son tedavisi olsun....[/QUOTE]Canim seni cok iyi anliyorum insan tekrarlayan negatifler oldukça bir sonraki seferde ya tutmazsa endişesi daha fazla oluyor. Arkadasim malesef ki bu yaptigimiz stres ve endişenin bize ve tedaviye hic bir faydası yok hatta işleri daha da zorlaştırır. Arkadasim sana tavsiyem derin bir nefes al sen elinden geleni yaptın ve yapıyorsun da gerisini Allaha birak tevekkul et..ya bu da negatif olursa ya transfer iptal olursa bu endişelerin sonu yok cnm once Rabbime sonra da doktoruna güven...insallah senin de guzel haberlerini alacagiz ama lutfen sen oncelikle herseyin pozitif olacağına butun kalbinle inan..
canım elfidanın olmuştu . amaa herkestede olacak diye bişi yokk.. sen kafanı rahat tut. herşey yolunda gidiyorr . herkes tedavi aşamasında streslii. oyüzdenn böyle olumsuzluklar düşünme. mümkün olduğu kadarr kafanı dağıtacak şeyler yap. bol bol dua oku miniklerine kavuşmana azzz kaldıı..kızlar ya ne olur bana yardım edin bu ay transfer olucak adet olmayı bekliyorum bugün iyice zıvanadan çıktım ota boka ağlıyorum bu erbil beyde ilk denemem 1.5 yılda 4 denemem cok korkuyorum Buda negatif olursa diye bide 2 ay üst üste toplandı 5 donmuş yumosum var transfer iptal olduğu durumlar oluyormuş hormonlarlamı ilgili bu stresle alakası varmı
Cok sağol canım bugün yarın adet olmam gerek hamilelik takvimine baktım 29 Temmuz yazıyor ayyy dedim insallah insallah Rabbim benide annelik şanına layık görürcanım elfidanın olmuştu . amaa herkestede olacak diye bişi yokk.. sen kafanı rahat tut. herşey yolunda gidiyorr . herkes tedavi aşamasında streslii. oyüzdenn böyle olumsuzluklar düşünme. mümkün olduğu kadarr kafanı dağıtacak şeyler yap. bol bol dua oku miniklerine kavuşmana azzz kaldıı..ir adım daha yaklaştınnn
hehee gündüzleri erbil bey muayenede vs. olduğu için telefonu hicran hn da.. amaa hicran hn da sorduğumuzda erbil beye iletip cvplıyo sorularımızı. :) hayırlısı olsun cnımm...kızlar günaydın öncelikle :) bende heyecan basladı yavas yavas.. dün dedimki hadi bi arayım da soylüyüm dedim neyse aradım genelde burdan soyledikleri hicran hanımın cıktıgıydı bende 2 kez aramıstım hicran hnm cıkmıstı saat 6 gibi aradım baktım bi erkek sesi :) dedim sanırım yanlıs aradım meger erbil hocaymıs :) ismimi soyleyince direk soyadımı soyledi sasırdım :) neyse dedim hocam haftaya gelicem ordamısınız :) taildemsiniz malum 29 ekim .. tek derdin bu olsun .. sıknıt yok :) gel bakalım dedi :))ayy bende bi heyecanlandım iste...
kızlar günaydın öncelikle :) bende heyecan basladı yavas yavas.. dün dedimki hadi bi arayım da soylüyüm dedim neyse aradım genelde burdan soyledikleri hicran hanımın cıktıgıydı bende 2 kez aramıstım hicran hnm cıkmıstı saat 6 gibi aradım baktım bi erkek sesi :) dedim sanırım yanlıs aradım meger erbil hocaymıs :) ismimi soyleyince direk soyadımı soyledi sasırdım :) neyse dedim hocam haftaya gelicem ordamısınız :) taildemsiniz malum 29 ekim .. tek derdin bu olsun .. sıknıt yok :) gel bakalım dedi :))ayy bende bi heyecanlandım iste...
elevitte zaten folik asit var canım. gerek yok. bende kullanmadım harici olaarak.Hadi kaldı bi haftan:) o mutluluğa yaklasiyorsun inş.
Kızlar elevit, omega 3,coraspin ve b12 te devam ediyorum.
Folikasit kullanmaya gerek yok değil mi?
Canım şöyle bir göz atayım dedim. Maşallah yolun yarısını geçmişsin. Transferin olmadan burda konuşmaya başlamıştık:) Allah tamamına erdirsin. Tüm isteyenlere sağlıkla, hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin...elevitte zaten folik asit var canım. gerek yok. bende kullanmadım harici olaarak.
ee sen jel kullanmıyormusun :/
Canım var jelde:) tbmm ark.im sordu gecen.doktora o kadar guvenmisiz ki benim aklıma hic gelmemiştielevitte zaten folik asit var canım. gerek yok. bende kullanmadım harici olaarak.
ee sen jel kullanmıyormusun :/
hadi bakalım gözünaydın. yarın ilaç ve bantlara başlar muhtemelen. endemetrium yeterli kalınlığa ulaşırsa 12-17 gün içersinde transfer olursun inşallah. o zamana kadar ara ara endometriuma bakmak için çağırır muhtemelen.Kızlarrrtttttt regl oldum hiç bukadar sevinmemiştim bu aksam 8 gibi oldum yarın cagırdı erbil bey whatsaptan yazdım yarın dedi yarın şimdi ne olcak bidaha nezaman cagırcak transfer için
ya nisan sen nasıl oldu 1 hafta öne geçtincanım elfidanın olmuştu . amaa herkestede olacak diye bişi yokk.. sen kafanı rahat tut. herşey yolunda gidiyorr . herkes tedavi aşamasında streslii. oyüzdenn böyle olumsuzluklar düşünme. mümkün olduğu kadarr kafanı dağıtacak şeyler yap. bol bol dua oku miniklerine kavuşmana azzz kaldıı..ir adım daha yaklaştınnn
Canım cok incesin herzaman cevap veriyorsun bende senin gibi olup yinede bu sitede olup arkadaslara yardımcı olmak isterim insalah bi anne adayı olarak yoksa tecrübelerimi anlatıcım estarofem bant herkese tesekkür edeyimhadi bakalım gözünaydın. yarın ilaç ve bantlara başlar muhtemelen. endemetrium yeterli kalınlığa ulaşırsa 12-17 gün içersinde transfer olursun inşallah. o zamana kadar ara ara endometriuma bakmak için çağırır muhtemelen.
canım çok sevindim hayırlı olsun.herkesin tedavisi farklı olabiliyor doğuma kadar ilaçlara devam edenler var.Kizlar selamm.
Dun biz 5+5 te minik bir kalp atisi gorduk sukurler olsunDarisi bekleenlerin basina insallah.. 10 gun sora tekrar gidicez saniirm kalp atisi duymak icin allah o gunleride gisterir umarimm
Erbil bey esrofemi biraktirdi bazi merkezler 12 haftaya kadar kullaniriyormus neden acabaa
canım çok sevindim hayırlı olsun.herkesin tedavisi farklı olabiliyor doğuma kadar ilaçlara devam edenler var.
İğneyide bantlarıda bıraktım bugün de prednolu bıraktım.Saol cnmm sen devam ediyomusun esrofeme biraktin mi yada?
İğneyide bantlarıda bıraktım bugün de prednolu bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?