Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim seni cok iyi anliyorum insan tekrarlayan negatifler oldukça bir sonraki seferde ya tutmazsa endişesi daha fazla oluyor. Arkadasim malesef ki bu yaptigimiz stres ve endişenin bize ve tedaviye hic bir faydası yok hatta işleri daha da zorlaştırır. Arkadasim sana tavsiyem derin bir nefes al sen elinden geleni yaptın ve yapıyorsun da gerisini Allaha birak tevekkul et..ya bu da negatif olursa ya transfer iptal olursa bu endişelerin sonu yok cnm once Rabbime sonra da doktoruna güven...insallah senin de guzel haberlerini alacagiz ama lutfen sen oncelikle herseyin pozitif olacağına butun kalbinle inan..[/QUOTE]
Ne güzel yazmışsın tesekkür ederi. Gercekten derin bi nefes aldım duadan başka çaremiz yok Rabbim yardımcımız erbil beyde vesile olsun hepimizin bu son tedavisi olsun....

Ne güzel yazmışsın tesekkür ederi. Gercekten derin bi nefes aldım duadan başka çaremiz yok Rabbim yardımcımız erbil beyde vesile olsun hepimizin bu son tedavisi olsun....[/QUOTE]
kocaman bir amiiin. Güzel haftalar olsun inşallah hepimiz için..

canım elfidanın olmuştu . amaa herkestede olacak diye bişi yokk.. sen kafanı rahat tut. herşey yolunda gidiyorr . herkes tedavi aşamasında streslii. oyüzdenn böyle olumsuzluklar düşünme. mümkün olduğu kadarr kafanı dağıtacak şeyler yap. bol bol dua oku miniklerine kavuşmana azzz kaldıı.. ir adım daha yaklaştınnn

Cok sağol canım bugün yarın adet olmam gerek hamilelik takvimine baktım 29 Temmuz yazıyor ayyy dedim insallah insallah Rabbim benide annelik şanına layık görür(

kızlar günaydın öncelikle :) bende heyecan basladı yavas yavas.. dün dedimki hadi bi arayım da soylüyüm dedim neyse aradım genelde burdan soyledikleri hicran hanımın cıktıgıydı bende 2 kez aramıstım hicran hnm cıkmıstı saat 6 gibi aradım baktım bi erkek sesi :) dedim sanırım yanlıs aradım meger erbil hocaymıs :) ismimi soyleyince direk soyadımı soyledi sasırdım :) neyse dedim hocam haftaya gelicem ordamısınız :) taildemsiniz malum 29 ekim .. tek derdin bu olsun .. sıknıt yok :) gel bakalım dedi :))ayy bende bi heyecanlandım iste...

hehee gündüzleri erbil bey muayenede vs. olduğu için telefonu hicran hn da.. amaa hicran hn da sorduğumuzda erbil beye iletip cvplıyo sorularımızı. :) hayırlısı olsun cnımm...

Hadi kaldı bi haftan:) o mutluluğa yaklasiyorsun inş.

Kızlar elevit, omega 3,coraspin ve b12 te devam ediyorum.

Folikasit kullanmaya gerek yok değil mi?

Hayırlısı olsun beyaz123456 ya bende daha regl olmadım yaww transfer için 2 gündür evde yatıyorum hiç bişey yapmadan ama vücudum iyi olsun yok anam tık yok (gecen ay 24 günde gelmişti haplardan bu ay yok

Hadi kaldı bi haftan:) o mutluluğa yaklasiyorsun inş.

Kızlar elevit, omega 3,coraspin ve b12 te devam ediyorum.

Folikasit kullanmaya gerek yok değil mi?
elevitte zaten folik asit var canım. gerek yok. bende kullanmadım harici olaarak.
ee sen jel kullanmıyormusun :/

elevitte zaten folik asit var canım. gerek yok. bende kullanmadım harici olaarak.
ee sen jel kullanmıyormusun :/
Canım şöyle bir göz atayım dedim. Maşallah yolun yarısını geçmişsin. Transferin olmadan burda konuşmaya başlamıştık:) Allah tamamına erdirsin. Tüm isteyenlere sağlıkla, hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin...
Benim bebeğim bu cumartesi 4 aylık oluyor. O nedenle buraya giremiyorum, hamilelik sürecinde de yardımcı olmak isterdim ama bebeğim pek bırakmıyor. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

Kızlarrrtttttt regl oldum hiç bukadar sevinmemiştim bu aksam 8 gibi oldum yarın cagırdı erbil bey whatsaptan yazdım yarın dedi yarın şimdi ne olcak bidaha nezaman cagırcak transfer için

Kızlarrrtttttt regl oldum hiç bukadar sevinmemiştim bu aksam 8 gibi oldum yarın cagırdı erbil bey whatsaptan yazdım yarın dedi yarın şimdi ne olcak bidaha nezaman cagırcak transfer için
hadi bakalım gözünaydın. yarın ilaç ve bantlara başlar muhtemelen. endemetrium yeterli kalınlığa ulaşırsa 12-17 gün içersinde transfer olursun inşallah. o zamana kadar ara ara endometriuma bakmak için çağırır muhtemelen.

ya nisan sen nasıl oldu 1 hafta öne geçtinaramız 19 gündü çok eminim. sen benden 3 hafta öndeydin.şimdi oldu 29 gün anlamadım. ayarları mı değiştirdinki sen. kafam karıştı yan,

Canım cok incesin herzaman cevap veriyorsun bende senin gibi olup yinede bu sitede olup arkadaslara yardımcı olmak isterim insalah bi anne adayı olarak yoksa tecrübelerimi anlatıcım estarofem bant herkese tesekkür edeyim

Kizlar selamm.
Dun biz 5+5 te minik bir kalp atisi gorduk sukurler olsun Darisi bekleenlerin basina insallah.. 10 gun sora tekrar gidicez saniirm kalp atisi duymak icin allah o gunleride gisterir umarimm
Erbil bey esrofemi biraktirdi bazi merkezler 12 haftaya kadar kullaniriyormus neden acabaa

canım çok sevindim hayırlı olsun.herkesin tedavisi farklı olabiliyor doğuma kadar ilaçlara devam edenler var.

İğneyide bantlarıda bıraktım bugün de prednolu bıraktım.

Ben iğneye devam edcem phtılaşma sorunum var, Allaha emanet minikler..
prednolu tamamen yanlışlıkla hiç kullanmamışım ben halbıki tutunmaya yardımcı olıyorumuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…