Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

öncelikle hayırlı olsun tekrar allah kucağınada almayı nasip etsin.iilk aylar daha sık çağırıyor her ihtimale kaşı sanırım. ilk 3 ay önemli malum. estrofeme glince ilk muayenede herkese bıraktırıyorki bu iyi bir şey zaten. estrofem x kategorisinde yani yan etkileri fazla bir ilaç. bıraktırmakla iyi yapmış zaten. prospektüsündede yazıyor . artık hamilelik oluştuğu için bu ilaca ihtiyacın yok. bazı riskli durumlarda kullananlar var tabiki. ama normali bu.

Canım cok incesin herzaman cevap veriyorsun bende senin gibi olup yinede bu sitede olup arkadaslara yardımcı olmak isterim insalah bi anne adayı olarak yoksa tecrübelerimi anlatıcım estarofem bant herkese tesekkür edeyim
inşllah canım sende o günleri görürsün. allah sana ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Kızlarrrtttttt regl oldum hiç bukadar sevinmemiştim bu aksam 8 gibi oldum yarın cagırdı erbil bey whatsaptan yazdım yarın dedi yarın şimdi ne olcak bidaha nezaman cagırcak transfer için
panik kız hadi gözün aydın git bakalım.. bebeğine yaklaşmaya başladın yavaş yavaş inşallah sonuda güzel olacak

Hepimize cok TSK ederim arkadaslar yoldayım ve adetim iyice başladı karın ağrısı çabası Rabbim insallah benide anne layık olmaya görür

Geldim bekliyorummmmmmmadetin 2 günü bismillah insalah bebişlerimide görmeye gelirimmm

Ben iğneye devam edcem phtılaşma sorunum var, Allaha emanet minikler..
prednolu tamamen yanlışlıkla hiç kullanmamışım ben halbıki tutunmaya yardımcı olıyorumuş..
Öylemi? bilmiyordum bende midem bulana bulana içiyordum neyseki sana kulanmamanın bizararı olmadı maşallah.

Kızlarrrtttttt regl oldum hiç bukadar sevinmemiştim bu aksam 8 gibi oldum yarın cagırdı erbil bey whatsaptan yazdım yarın dedi yarın şimdi ne olcak bidaha nezaman cagırcak transfer için
Her işin rast gitsin inş.heyecan başladı. Nasıl geçti görüşme n?

maşallah sana Rabbim bu mutluluğunu herkese yasatsin inş. Pit pıt lar en muhteşem olan hismiş.Rabbim nasip etsin inş.

Kızlar görüşmem güzel gitti bant coraspirin ve vitaminlere devam erbil hoca bayramdan beri 9 transfer 8 hamile olduğunu 1 negatif onunda dondurulnusları olduğunu söledi hersey güzel dedi kendini rahat Burak dedi 6 sında kontrol 10 yada 11 transfer heyecan basladı

saol cnmm. inşallah kucağımza aldıımız günleri de görürüz.
evet zaten benım sık gitmem lazım rahım agzı ölçümü falan yapılacak sürekli takipte olucam. esrofem zaten bi muamma başlıbaşına ii oldu bıraktık.

Asyaayazmerhaba bayram transferkerinden biride benim ben bugun guzel haberi aldim yarin erbil beye kontrole gitticem umarim saglikli bir 9 ay geciririm raabim hepipizin emeklerinin karsiligini nasip eder ins

Son düzenleme:
Cok sevindim panda istanbul Rabbim kucagına almayıda göstersin sen beler yaptın transferden sonra sehir dışı mı içimi o gün eve gidince 12 gün boyunca neler yaptınız ne olur yazarmısın

Asyaayazmerhaba bayram transferkerinden biride benim ben bugun guzel haberi aldim yarin erbil beye kontrole gitticem umarim saglikli bir 9 ay geciririm raabim hepipizin emeklerinin karsiligini nasip eder ins
Panda tebrik ederim hayırlı olsun.asyaayazinda dedigi gibi burdanda faceden de takip ettiğim arkadaşlarım var kim transfer olduysa hepsi hamile Erbil beyin ugurlu elleri sanada dokunmuş maşallah Allah sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin darısı başımıza

Evet canim dogru demis erbil bey hepside hamile o negatif olan benim ins.bizde ocak gibi tekrar deneyecegiz gercekten rahat birak kendini bak ben cok kastim negatif oldu ins.dualarim seninle rabbim buyuk

Evet canim dogru demis erbil bey hepside hamile o negatif olan benim ins.bizde ocak gibi tekrar deneyecegiz gercekten rahat birak kendini bak ben cok kastim negatif oldu ins.dualarim seninle rabbim buyuk
Yorgunmf biri negatif aldı deyince aklıma sen geldin hemen.insallah sende bu tedavide pozitifi yakalarsin eminim ki güzel olacak

Arkadaslar tesekkür ederim şimdi cok sorum var ne olur cevaplayın mesela ben 3 tane vitamininde gece yatmadan içiyorum neredeyse coraspirinde 8 gibi yemekten sonra ve sehir dışından gelip transfer günü dönen varmı ?? Yoksa istanbulda mı kalıyor bu cok önemli ben 3 tedavimin son2 şinde otelde kaldım yine begatif bu sefer evime dönmek istiyorum sizce ne yapmayalıtum ev yemeği yemek falan önemli bu arada cok arkadasım akrabam var ama kimse bilmiyor tedavimi

Yorguncum o Bitane içindeydi hamile kalıca dondurulmusu var dedi insalah senin içinde ozaman hayırlı olsun bu arada herkes gebelik aşısı yaptırdı mı yada farklı metod uygulanan varmı transfer öncesi

Canım vitaminleri yemeklerden sonra tek tek alıyorum ben.sabah öğle aksama boldum.ayni anda icmiyorum.sabah elevit,öğlen coraspin omega,aksam b12.

Transfer sonrası yolculuk yapmayacajsin diyor erbil hoca.bende akrabalrim olmasına rağmen ark.ima gittim.otelde kalabilirsin.

Panik yok.sabırla adim adim bebis yaklasiyorsun

Yorguncum o Bitane içindeydi hamile kalıca dondurulmusu var dedi insalah senin içinde ozaman hayırlı olsun bu arada herkes gebelik aşısı yaptırdı mı yada farklı metod uygulanan varmı transfer öncesi

Duydum gebelik aşısını ama sormadim hocaya.rahatla ve ne diyorsa onu yapyap bence.çok araştırmadan sakince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…