- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.821
canim grupun adi yagmutla atan kalpler?facedemi?ama ben tapmafim by grupu.katilmak isterdimO zaman Dr.Erbil Yağmur hastaları olarak aramıza hosgeldin :) Dr umuzu tanıyıp ta sevmeyen yoktur gerçekten. Özgüveni yüksek hastasıyla empati kurabilen biri bunu çok iyi yapıyor ve hastaları için elinden gelen herseyi fazlasıyla yapar.. bunu iyi bilirim.. kendisini çok seviyoruz.bu arada face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var oraya katılmanı tavsiye ederim.orada Erbil beyin hastaları toplanıyor ve gruba Erbil beyde dahil çok güzel bi grup tedavi sureclerimizle ilgili konuşuyoruz motive oluyoruz..
Merhaba kizlar.Bende gorusdum Erbil beyle nehayet.ve bana rahim filmi cektirdi.bir sorun olmadiguni dedi.3kez dusuk yapmisam.bana CGH embrionlarfan yapmak gerekir dedi.insallah ekimde tedaviye baslamaluyim.Azerbaycannam gelecem.cix tukendim hem manevi hem maddi.paramizda tukenib.ama ona guvenieem.Sizden sormak isterdim transfer oncedi hangi antibiyotik tedavisi yapir hangi ilaclar iciyorsuz.kim CGH yapmish ve transfer kac gun sonra yapmis.tesekkur ediyirum cevap icin once
Evet cnm facede. Arama kısmına yazarsan çıkar ordan katılabilirsiniz.canim grupun adi yagmutla atan kalpler?facedemi?ama ben tapmafim by grupu.katilmak isterdim
Bende siteye bayadir girip bakıyorum yazan eden yok arkadaşım.hadi hayırlı olur insallah.kacinci denemen olacak.daha önce kimde denemiştin??Herkese selam kızlar bu aralar çok yazan yok sanırım. Bu ay bende erbil hocayla devam ediyorum donmus yavrularım var Bu ay tranfer var kısmet ederse Rabbim.hepimiz mutlu sona ulaşıriz innnsallahhhh.
Hayırlı olsun arkadaşım sanırım 1 ay dondurup transfer yapar eger daha cok ertelenmesi icin sizin bi rahatsızlığınız yoksa.genelde böyle yapıyor çünkü. Erbil beyin elleri gerçekten ugurlu ona inanin.kac arkadaşım onun vesilesiyle anne oldu.Erbil bey tüm anneleri çıkmazdan çekip kurtaran adam kendisini çok seviyoruz.kızlar erbil beyin uğurlu elleri ve vesilesiyle benimde 3 donmuş bebişim var transfer ne zaman hiçbir bilgimiz yok çook taze donmuşlarım var bugün itibariyle 3 donmuşum oldu cuma opu vardı şükür bugün güzel haberler aldım ..
Merhaba gecmis olsunn,naptin erbil bey e tedaviye basladin mi? Bende de cikolata kisti var ve baska bir yerde bir negatif tup bebek denemem vararkadaşlar mrh 13 aylık evliyim ilkgün itibariyle bebek isteğimiz gerçekleşmedi.evliliğimin 5 ayında tek tüpümün kapalı olduğunu farkettik laporoskopik ameliyat geçirdim tüpüm açılmaya çalıştı ama dün hsg çektirdim malesef tüp yine aynı duruma gelmiş... bunun haricince 2 tane çikolata kistim+ yumurtalık rezervimin az olduğunu söyledi erbil hoca ve 28 yaşındayım... benim durumumda olan varsa bana bilgi verebilirmi? yarın erbil hocanın yanına ikinci gidişim olucak inanın ne yapacağımı şaşırdım.... RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN
Allah yardimci oldun.sizin opu ne vakt olup?CGH qenetik yaptirdinizmi?Herkese selam kızlar bu aralar çok yazan yok sanırım. Bu ay bende erbil hocayla devam ediyorum donmus yavrularım var Bu ay tranfer var kısmet ederse Rabbim.hepimiz mutlu sona ulaşıriz innnsallahhhh.
allah yardimciniz olsun.sizin opu ne vakt oldu?CGH yaptirdinizmiHerkese selam kızlar bu aralar çok yazan yok sanırım. Bu ay bende erbil hocayla devam ediyorum donmus yavrularım var Bu ay tranfer var kısmet ederse Rabbim.hepimiz mutlu sona ulaşıriz innnsallahhhh.
Emiliya donmus embriyo var benim opu olmayacak.cgh genetik test mi oluyor bişey yapılmadı 5 gun embriyosu erbil hoca iyi dedi umarım öyledir allah yar ve yardımcımız olsun.allah yardimciniz olsun.sizin opu ne vakt oldu?CGH yaptirdinizmi
Salam Emılıya.. Ilk defe elıyeceksen? Mende Erbıl Yagmurun xestesıyem.. InwAllah xeyrlısı olar..Hangi ilac yumurta boyumesi icin kullanir hangi dozada?para toplayib gelirik.hem manevi hem maddi tukenmisik.artik para catdirmiyorum.lutfen dua edin benim icin
Salam he.sen Bakidansan?Erbil beyde 1ci defe..amma bele 3cu.siz gebe kalmisiz?Salam Emılıya.. Ilk defe elıyeceksen? Mende Erbıl Yagmurun xestesıyem.. InwAllah xeyrlısı olar..
He bakıdanam.. 1 cı olumsuz oldu.. Indı 2 transferım olub.. Kan deyerı artdı ele sevındımkı.. AmmaSalam he.sen Bakidansan?Erbil beyde 1ci defe..amma bele 3cu.siz gebe kalmisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?