Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

canim grupun adi yagmutla atan kalpler?facedemi?ama ben tapmafim by grupu.katilmak isterdim

Hayırlı olsun canım tedavin.Herkesin tedavisindeki ilaçlar değişe biliyor bünyene sorununa göre şimdi şunu kullanirsin deriz belki kullanmazsin Erbil hoca yonlendiricek seni merak etme.Sadece ona güven olacağına inan ve bol bol dua et.Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah

Arkadaşlar merhaba, hamile kaldıktan sonra İstanbul/Avrupa yakasında tüp bebek konusunda tecrübeli olduğuna inandığınız hastane ve doktor var mı? gönül ister ki hep Bahçeli'de devam edeyim ama maalesef maddi imkanlar bir yerden sonra kısıtlıyor..

Esenler medipolü iyi diyorlar canim ordada tüp bebek konusunda uzman doktorlar varmış hem doğum fiyatları çok uygun giden bi kaç arkadaşım var memnunlar

Herkese selam kızlar bu aralar çok yazan yok sanırım. Bu ay bende erbil hocayla devam ediyorum donmus yavrularım var Bu ay tranfer var kısmet ederse Rabbim.hepimiz mutlu sona ulaşıriz innnsallahhhh.

Herkese selam kızlar bu aralar çok yazan yok sanırım. Bu ay bende erbil hocayla devam ediyorum donmus yavrularım var Bu ay tranfer var kısmet ederse Rabbim.hepimiz mutlu sona ulaşıriz innnsallahhhh.
Bende siteye bayadir girip bakıyorum yazan eden yok arkadaşım.hadi hayırlı olur insallah.kacinci denemen olacak.daha önce kimde denemiştin??

kızlar erbil beyin uğurlu elleri ve vesilesiyle benimde 3 donmuş bebişim var transfer ne zaman hiçbir bilgimiz yok çook taze donmuşlarım var bugün itibariyle 3 donmuşum oldu cuma opu vardı şükür bugün güzel haberler aldım ..

Hayırlı olsun arkadaşım sanırım 1 ay dondurup transfer yapar eger daha cok ertelenmesi icin sizin bi rahatsızlığınız yoksa.genelde böyle yapıyor çünkü. Erbil beyin elleri gerçekten ugurlu ona inanin.kac arkadaşım onun vesilesiyle anne oldu.Erbil bey tüm anneleri çıkmazdan çekip kurtaran adam kendisini çok seviyoruz.

Canlarim bende ayin ortalari tedaviye baslayacam.cok heyecanliyim.yurtdisinan geleceyik.cok umutluyam.bunnan once 2kez yapmisam tup bebek memleketimde amma 2kez dusuk olub.Erbil bey CGH qenetik embrion yoklanmasi dedi.burda sizlerden CGH yapib gercekten sonlugu yaksi gebeliki sona catdiran varmi?baska bir sebep tapilmiyor

Hangi ilac yumurta boyumesi icin kullanir hangi dozada?para toplayib gelirik.hem manevi hem maddi tukenmisik.artik para catdirmiyorum.lutfen dua edin benim icin

Merhaba gecmis olsunn,naptin erbil bey e tedaviye basladin mi? Bende de cikolata kisti var ve baska bir yerde bir negatif tup bebek denemem var erbil bey i tavsiye ettiler sen ne durumdasun arkadasim

Allah yardimci oldun.sizin opu ne vakt olup?CGH qenetik yaptirdinizmi?

allah yardimciniz olsun.sizin opu ne vakt oldu?CGH yaptirdinizmi

allah yardimciniz olsun.sizin opu ne vakt oldu?CGH yaptirdinizmi
Emiliya donmus embriyo var benim opu olmayacak.cgh genetik test mi oluyor bişey yapılmadı 5 gun embriyosu erbil hoca iyi dedi umarım öyledir allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…