Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Oyyy kuzum benim. Teyzesi yer onu :) Sağol cnm gelişmeleri buradan takip edecem. Yumoşlarimin 3-4 tanesi digerlerine gore daha hizli geliştiği icin bir yandan yumurta geliştirici bir yandan da catlamayi engelleyici igne oluyorum karindan. kucuk yumoslarin buyuk yumurtalara ulasmasi, Buyuklerin de erken catlamamasi icin. opu icin belli gun vermediler. 30.31. yada 1 eylülde toplanacak. Zaten kaliteli embriyo kalırsa onlarda Amerika ya acgh için yanı kapsamlı kromozomal test için gidecekler. Testten gecen olursa inşallah. O zaman transfer edilecek. Neyse gelişmeleri paylasirim canım. Şimdilik h.kal

Canım Allah dualarını ve dualarimizi kabul etsin insallah canı gönülden tüm kalbimle senin için dua ediyorum hersey cok cok guzel olsun internetten bulabilirsin Meryem suresini oku suya ufle ve o suyu iç iyi gelecek, yumurta toplama gününü yazarsan özellikle o saatte de dua ederiz hersey gonlunce olsun insallah

Lmerhaba histeroskopi kac fiyata yapmis

Şu anda kızım 8 aylık oldu maşallah. 40+3 de doğum yaptım ama kız-iş ne yazık ki artık internete giremiyorum. Ancak özelden mesaj yazanlara cevap verebiliyorum. Hepinize bol bebişler diliyorum.

Canim hersey istediğiniz gibi olsun inşallah hepsi Blast olsun ve achg ye gitsin sağlıklı dönemlerde başarı şansı çok yüksek diye biliyorum tabiki Rabbimin takdiri.Bugunleru unutacaksin canım tebessümle hatirlayacaksin ben de kaç senedir uğraşıyordum bütün yaz tatillerim tedavi üzerine kuruluyor bak şimdi Rabbim bebidimke bir yaz geçirmeyi nasip etti geçen senelerde bugünlerde ben de klinigin yollarını az asindirmadim sabır canım bu işin anahtari sabır ve tevekkül dualarimuz daima seninle ve isteyen emek veren tüm kardeslerimizle

Canım sen de anne olacaksın inşallah. Allah seni doğru doktora denk getirmiş. Izin meselesi benim ilk gittiğim merkezde olumsuz bi şekilde karşıma çıkmıştı. Bi doktorla başlamıştım, tatile gitti, başkası devralip yumurta topladı, başka biri de transfer yapmıştı. Moralim çok bozulmuştu. Ama orada ki tedavinin çok kötü olduğunu erbil beye gelince anladım. Erbil beyle ilk tanışmamizda da ne zaman izin yapacağını sormuştum. Zaten tüm bilgileri kaydediyor. Adetimin 2. Günü ve transfer adetimin 2. Günü tesadüf erbil bey yoktu. Güvenç bey vardı. Bana iğne dozu verdi. Hicran hanım dosyadan o dozu değiştirdi. Diğer seferde kan sonucu gelmeden hicran hanım bantları taktı. Erbil bey yoktu ama herşey onun denetimindeydi. Tesadüf iki adetimde de erbil bey 1 gün izin almıştı ve ben o gün gitmek zorundaydım. Çok şükür oğlum 14 aylık oldu. Ben 27 yaşında evlendim. Ilk 7 yıl çocuk istemedik. Zaman geçiyor diye isteyincede sıkıntılar çıktı. 37 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 38 yaşındayım. Allah inşallah sizin kucağınizi Çifter Çifter doldurur. Benim de oğluma kardeş nadip eder. 2.tedaviyi de düşünüyorum :)
Şu anda kızım 8 aylık oldu maşallah. 40+3 de doğum yaptım ama kız-iş ne yazık ki artık internete giremiyorum. Ancak özelden mesaj yazanlara cevap verebiliyorum. Hepinize bol bebişler diliyorum.
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün. 40+3 de normal doğum mu yaptın, ben 40 dolunca ve hiç bir belirti olmayınca yaş 37 diye sezeryan doğum yaptım. Acı eşiğim yüksek, normal doğumu tatmak içimde kaldı. Komşumuz 3 kızını da 40 dolunca yapmış ve 3 kızı da kaka yapmış, risk edemedim.

Ankara12 cok tesekkur ederim inşallah canım. seninde oğluna bir kardeş, bana da sağlıklı bir evlat nasip etsin. tüm isteyen ve çocuk özlemi çeken herkese evlat kokusunu tattirsin allahım...

kızlar bişey sorucaktım erbil bey şuan izindemi ben tel bilgi verecektim kendisine tedavim hakında..tel ulaşabilirmiyiz..

kizlar dusukler oldugunda hangi muayineler ister erbil bey.ben adet bittikte gelecem.laporoskopi kac fiyata yapir.rahim filmi cektirmek agrili oluyor narkozsuz

Kizlar, bugün takibe gittim. 8 tane yumoş olmuş. 2.3 tane küçük varmış.inşallah onlarda opu gününe kadar buyur dedi. Erbil bey izinli zaten. Hicran hanım da bugün için izin almış. Zeynep hanım vardı. Takibi yine mustecap bey yaptı. Doktor bey inşallah o küçükler de opu gününe kadar buyur dedi. Acgh yanı kapsamlı kromozon testinden geçeceği için. Doktor Ne kadar çok yumoş olursa o kadar şansım olacağını söyledi. Muhtemelen çarşamba günü yumoşlar toplanacak. Kizlarrr İnşallah onlar da büyürler
yaaa

Bu arada erbil beyi soran arkadaşlar. Erbil bey 1 eylülde değil. 31 ağustosta izinden dönecegini söylemişti bana. Tatilini uzattiysa bilmiyorum....

Inşallah canım inşallah hersey gönlünce olsun senin icin dua ediyorum

Sağol canim yagmurek , kaç günden beri giriyorum ama kimseler yok. ben yine de yazıyorum. Yarin saat 12.00 da yumoşlarim toplanacak. İnşallah sağlıklı yumoşlarim olmuştur. Ödüm kopuyor ya hepsi kalitesiz çıkarsa diye... Dualariniza cok ihtiyacım var kizlar. Yarin saat 12 gibi bana dua ederseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…