- 3 Nisan 2015
- 18
- 7
- 16
- 49
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.781
Canım Allah dualarını ve dualarimizi kabul etsin insallah canı gönülden tüm kalbimle senin için dua ediyorum hersey cok cok guzel olsun internetten bulabilirsin Meryem suresini oku suya ufle ve o suyu iç iyi gelecek, yumurta toplama gününü yazarsan özellikle o saatte de dua ederiz hersey gonlunce olsun insallahCanim Yagmurek ve Cupcekeask ağzinizdan bal damlıyor... İnşallah canlarım ya, inanin cocugu olmayan ve isteyen anne babalarin kucagini boş birakmasin yarabbim....herkes icin dua ediyorum. Sizler için de dua ediyorum. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Ve bebislerinize saglikli upuzunnn omurler nasip etsin allahim. benim için içten dua edin buna çok ihtiyacım var...
Lmerhaba histeroskopi kac fiyata yapmisCanım bende geç evlendim 37 yaşındayım benimde yumurta rezervim dusuktu. Bende tedavi olurken Erbil bey 1 hafta izine çıkmıştı merak etme izinde olsa bile hastasini takip ediyor benim yumurta rezervim düşük olduğu için havuz yaptılar ve 3 kere yumurta toplama islemi yapildi arkasindan 2 aylik geçici menepoza soktu ve histereskopi oldum temmuzda da transfer oldu Şuanda çok şükür hamileyim Allah izin verirse burada yazan arkadaslar ve tum isteyenler insallah hepimiz anne olacağız Erbil hocaya güven ben o ne derse onu yaptım önce Allaha sonra doktora cok inandim guvendim ve cok sukur olumlu sonucu aldim insallah sende güzel olumlu sonuc alacaksin bol bol dua et inan bu seni cok rahatlatacak ve ben tum kalbimle inanıyorum hissediyorum senin bebeklerin olacak
Arkadaşlar şimdi eskilere baktım. Konu 2012 de açılmış ama 2014 te canlandıran sizlermissiniz. Ben de 12. sayfada 7 aylık hamileyken katılmışim. Artık eskisi gibi giremiyorum. Yasemin ve nisann83 doğumdan sonra sizden pek haber alamadım. Bebekleriniz büyüdü mü?Mervettin ara vermiştin tedaviye, sen neler yapıyorsun.
Oyyy kuzum benim. Teyzesi yer onu :) Sağol cnm gelişmeleri buradan takip edecem. Yumoşlarimin 3-4 tanesi digerlerine gore daha hizli geliştiği icin bir yandan yumurta geliştirici bir yandan da catlamayi engelleyici igne oluyorum karindan. kucuk yumoslarin buyuk yumurtalara ulasmasi, Buyuklerin de erken catlamamasi icin. opu icin belli gun vermediler. 30.31. yada 1 eylülde toplanacak. Zaten kaliteli embriyo kalırsa onlarda Amerika ya acgh için yanı kapsamlı kromozomal test için gidecekler. Testten gecen olursa inşallah. O zaman transfer edilecek. Neyse gelişmeleri paylasirim canım. Şimdilik h.kal
Histeroskopi 2000 tl civarındaLmerhaba histeroskopi kac fiyata yapmis
Canım sen de anne olacaksın inşallah. Allah seni doğru doktora denk getirmiş. Izin meselesi benim ilk gittiğim merkezde olumsuz bi şekilde karşıma çıkmıştı. Bi doktorla başlamıştım, tatile gitti, başkası devralip yumurta topladı, başka biri de transfer yapmıştı. Moralim çok bozulmuştu. Ama orada ki tedavinin çok kötü olduğunu erbil beye gelince anladım. Erbil beyle ilk tanışmamizda da ne zaman izin yapacağını sormuştum. Zaten tüm bilgileri kaydediyor. Adetimin 2. Günü ve transfer adetimin 2. Günü tesadüf erbil bey yoktu. Güvenç bey vardı. Bana iğne dozu verdi. Hicran hanım dosyadan o dozu değiştirdi. Diğer seferde kan sonucu gelmeden hicran hanım bantları taktı. Erbil bey yoktu ama herşey onun denetimindeydi. Tesadüf iki adetimde de erbil bey 1 gün izin almıştı ve ben o gün gitmek zorundaydım. Çok şükür oğlum 14 aylık oldu. Ben 27 yaşında evlendim. Ilk 7 yıl çocuk istemedik. Zaman geçiyor diye isteyincede sıkıntılar çıktı. 37 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 38 yaşındayım. Allah inşallah sizin kucağınizi Çifter Çifter doldurur. Benim de oğluma kardeş nadip eder. 2.tedaviyi de düşünüyorum :)İyi geceler arkadaşlar, gerçi su an gece saat 02:00 ama beni uyku tutmuyor.uuykularim delik deşik oldubu ay erbil beyle tüp bebek tedavisine başladık. Ayın yani 31 ağustos yada 1 eylülde yumoşlar toplanacak. 39 yasindayim. Çok seçici davrandım ve 38 yaşinda geç bir evlilik yaptım. Evliliğimin ilk 7 ayı içinde 3 defa hamile kaldım ve hamile kaldigimi ogrendigimle birlikte 10 gün içinde kendiliğinden düşük yaptim. Ve benim yumurtalık rezervim dusuk 0,80 lerde. Erbil beyle başladık ama ikinci takipte kendisi izine ayrıldığı için mustecap beyle devam ediyoruz. Moralim sıfır. İnsanın güvendiği, sığındığı, motive oolduğu doktoruyla devam edememesi çok üzdü beni. Elimden birşey de gelmiyor. Adamın hakkı tabiki de iznini kullanacak. Benim dezavantajım, calisan biri olup izin sikintisi yasiyor olmam ve şehir dışından gelmem. Erbil beye siz yoksaniz diğer ay başlayalım diyemedim. Bir defa gelmiş oldum.ve bana acgh yontemi uygulayacaklar. Aranizda benim yaslarimda ve yumurta rezervi az olup acgh yontemiyle olumlu sonuç alan var mi? Cok korkuyorum. Anne olamayacagim aklima geldikce agliyorum. Aglamaktan elim yuzum şişti
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün. 40+3 de normal doğum mu yaptın, ben 40 dolunca ve hiç bir belirti olmayınca yaş 37 diye sezeryan doğum yaptım. Acı eşiğim yüksek, normal doğumu tatmak içimde kaldı. Komşumuz 3 kızını da 40 dolunca yapmış ve 3 kızı da kaka yapmış, risk edemedim.Şu anda kızım 8 aylık oldu maşallah. 40+3 de doğum yaptım ama kız-iş ne yazık ki artık internete giremiyorum. Ancak özelden mesaj yazanlara cevap verebiliyorum. Hepinize bol bebişler diliyorum.
Evet canım izinde 1 eylüle kadar.. Canım hicranı ara o sana gerekli bilgiyi verir gerekirse danışır ondan sonra sana döner tekrarkızlar bişey sorucaktım erbil bey şuan izindemi ben tel bilgi verecektim kendisine tedavim hakında..tel ulaşabilirmiyiz..
evet izinde olmali.eylul 1 cikacakmishkızlar bişey sorucaktım erbil bey şuan izindemi ben tel bilgi verecektim kendisine tedavim hakında..tel ulaşabilirmiyiz..
tesekkur.Histeroskopi 2000 tl civarında
canım hicranın numarasını bilmiyorum sende varsa no özelden göndrririmisin..Evet canım izinde 1 eylüle kadar.. Canım hicranı ara o sana gerekli bilgiyi verir gerekirse danışır ondan sonra sana döner tekrar
Yazdım canımcanım hicranın numarasını bilmiyorum sende varsa no özelden göndrririmisin..
Canim banada yazirmisin numarani?ben eylul 1randevu almisam.ama Erbil bey izindeeYazdım canım
Inşallah canım inşallah hersey gönlünce olsun senin icin dua ediyorumKizlar, bugün takibe gittim. 8 tane yumoş olmuş. 2.3 tane küçük varmış.inşallah onlarda opu gününe kadar buyur dedi. Erbil bey izinli zaten. Hicran hanım da bugün için izin almış. Zeynep hanım vardı. Takibi yine mustecap bey yaptı. Doktor bey inşallah o küçükler de opu gününe kadar buyur dedi. Acgh yanı kapsamlı kromozon testinden geçeceği için. Doktor Ne kadar çok yumoş olursa o kadar şansım olacağını söyledi. Muhtemelen çarşamba günü yumoşlar toplanacak. Kizlarrr İnşallah onlar da büyürler
yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?