Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım merak etme herşey çok güzel olacak o yumurtalardan sana bebekler gelecek dua ediyorum ama ozellikle yarın 12 den once senin icin dua edicem inaniyorum ki diğer arkadaslarda bu yazını okuyup senin icin dua edecek güzel haberlerini bekliyoruz insallah

Sağol bitanem yagmurek güzel dileklerin icin. Allah razı olsun senden. Rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin isallah...

Sağol bitanem yagmurek güzel dileklerin icin. Allah razı olsun senden. Rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin isallah...
Cnm yarın bende senin için dua ederim inş hersey gönlünce olur Allah yardimcin olsun gönlünü ferah tut nasibinde varsa zaten senin olan sana gelecektir.Rabbim kimsenin bu yolda emeğini boşa cikarmasin

Kizlarr acil sizlere ihtiyacim var. 3 defa kendiliginden hamile kaldim 've hepside kimyasal gebelik Oldu. Acgh kapsamli kromozon taramasi yaptirmak icin tup bebek tedavisine basladik.Carsamba gunu opu yapildi. 6 tane olgun yumurta toplandi. Bir gun sonra aradilar. 4 tane yumurtamin dollendigini soylediler. 3. gun aradilar gelisimin devam ettigini bir sikinti olmadigini 5.gun tekrar arayacaklarini balast asamasina gelirse biyopsi yapacaklarini soylediler.bugun 5.gun. aradilar 've embriyolarin buyumedigini birgun daha bekleyeceklerini soylediler. Gelisimi durduysa tekrar normale donme ihtimali var mi? By konuda tecrubesi olan paylasirsa cok memnun olurum. Cok kotuyum

Arkadaslar erbil hoca hakkinda bilgi verirmisiniz. Esim azosperm ve bendede kist var. Korkuyorum laparoskopi yada rahim filmi isteyebilir dr. Benim kendi kadin dogumcum erbil beyi onerdi bilgi verirseniz sevinirim. Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaslar erbil hoca hakkinda bilgi verirmisiniz. Esim azosperm ve bendede kist var. Korkuyorum laparoskopi yada rahim filmi isteyebilir dr. Benim kendi kadin dogumcum erbil beyi onerdi bilgi verirseniz sevinirim. Allah yardimcimiz olsun.
merhaba cnm,ben Erbil Bey'in hastasıyım kendisinden çok memnunum gidip mutlaka görüş derim.İşini ve hastalarını seven bir doktor çok ilgili. zaten formu da gezersen onun hakkında ne kadar güzel yorumlar yazılmış okursun.Aynı zamanda gittiğinde odasına girdiğinde kaç bebeğin onun vesilesi ile doğduğunu görürsün..

Canimm benim tesekkur ederim cevabin icin. Benim kendi kadin dogum dr onermisti dogru adres demekki.. Allahim evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah isteyen herkese.

Canimm benim tesekkur ederim cevabin icin. Benim kendi kadin dogum dr onermisti dogru adres demekki.. Allahim evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah isteyen herkese.
kesinlikle doğru adres..istersen faceden de Erbil beyin profiline bakabilirsin gitmeden önce sana motive olmuş olur :)

Canim sadece şunu soylim Erbil hocamada her zaman soylerim bir abim olsa bu kadar severdim ancak.Gozun kapalı güven yaşı çok genç olmasına rağmen tecrübesiyle ilgisiyle bilgisiyle çoğu Profu cebinden çıkarır. İnşallah seninde gönlünden geçen hayırlı zamanda gerçek olur

Insallah canim aminn. Allah sanada hayirli dogum nasip etsin. Evet drum Erbil Bey o vakit. Cok fazla arastirmaya gerek yok face baktim ve en onemlisi kendi kadin dogum dr tavsiye ettiyse eminim en iyidir. Tanimadan bile sevdim insalhh rast gider isimiz:))

Çok saol canım Allah razı olsun.Ben Erbil hocayı sevmeyeni görmedim sen de tanısınca fikirlerini yazarsin zaten git gel iyice samimi oluyor insan ben Bebeğimi kaybettikten sonra yani zor günlerimde tanıştım Erbil hocayla ilk gebeligimde kalp atışları durmustu umutluydum ama hep bir korku vardı içimde bu korkuları yenmemin tek sahibidir.Bu arada eşim de benim kadar çok sever genelde eşler bir adım geride kalir ya Erbil hoca eşlere bile yakindir

Harika o zaman cookk guzell Allah ondan razi olsun ve sizdende rahatlattiniz benii. Gidiyim bende yazarim dusuncelerimi yazmammii :)

Harika o zaman cookk guzell Allah ondan razi olsun ve sizdende rahatlattiniz benii. Gidiyim bende yazarim dusuncelerimi yazmammii :)

Hadi bakalım hersey gönlünce olsun canım Rabbim annelik duygusunu sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin insallah

Tesekkurler canim bakiyorum hemen :))
O zaman Dr.Erbil Yağmur hastaları olarak aramıza hosgeldin :) Dr umuzu tanıyıp ta sevmeyen yoktur gerçekten. Özgüveni yüksek hastasıyla empati kurabilen biri bunu çok iyi yapıyor ve hastaları için elinden gelen herseyi fazlasıyla yapar.. bunu iyi bilirim.. kendisini çok seviyoruz.bu arada face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var oraya katılmanı tavsiye ederim.orada Erbil beyin hastaları toplanıyor ve gruba Erbil beyde dahil çok güzel bi grup tedavi sureclerimizle ilgili konuşuyoruz motive oluyoruz..

Hosbuldummmmm canimm :) Hmm tamam canim ya cidden sana cok tesekkur ederim ve diger arkadaslara. Ilk face girdigimde takip etcem. Erbil Beyle gorusmek icin sabirsizlaniyorum. Adam demekki yeryuzunde gezen 'melek' cidden hicmi kotu yorum olmaz. Allah sayilarini cogaltsin boyle doktorlarin. Insallah melek kalbiyle bizide meleklerimize kavusturur. Ayy canim doktorum dedigim insan birdi iki olduu :)

Merhaba kizlar.Bende gorusdum Erbil beyle nehayet.ve bana rahim filmi cektirdi.bir sorun olmadiguni dedi.3kez dusuk yapmisam.bana CGH embrionlarfan yapmak gerekir dedi.insallah ekimde tedaviye baslamaluyim.Azerbaycannam gelecem.cix tukendim hem manevi hem maddi.paramizda tukenib.ama ona guvenieem.Sizden sormak isterdim transfer oncedi hangi antibiyotik tedavisi yapir hangi ilaclar iciyorsuz.kim CGH yapmish ve transfer kac gun sonra yapmis.tesekkur ediyirum cevap icin once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…