- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.801
Canım merak etme herşey çok güzel olacak o yumurtalardan sana bebekler gelecek dua ediyorum ama ozellikle yarın 12 den once senin icin dua edicem inaniyorum ki diğer arkadaslarda bu yazını okuyup senin icin dua edecek güzel haberlerini bekliyoruz insallahSağol canim yagmurek , kaç günden beri giriyorum ama kimseler yok. ben yine de yazıyorum. Yarin saat 12.00 da yumoşlarim toplanacak. İnşallah sağlıklı yumoşlarim olmuştur. Ödüm kopuyor ya hepsi kalitesiz çıkarsa diye... Dualariniza cok ihtiyacım var kizlar. Yarin saat 12 gibi bana dua ederseniz çok sevinirim.
Cnm yarın bende senin için dua ederim inş hersey gönlünce olur Allah yardimcin olsun gönlünü ferah tut nasibinde varsa zaten senin olan sana gelecektir.Rabbim kimsenin bu yolda emeğini boşa cikarmasinSağol bitanem yagmurek güzel dileklerin icin. Allah razı olsun senden. Rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin isallah...
Amin hepimiz sağlıklı kucagimiza alalim Allah hepimizden razi olsun dualara basliyorum guzel haberler olsun insallahSağol bitanem yagmurek güzel dileklerin icin. Allah razı olsun senden. Rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin isallah...
merhaba cnm,ben Erbil Bey'in hastasıyım kendisinden çok memnunum gidip mutlaka görüş derim.İşini ve hastalarını seven bir doktor çok ilgili. zaten formu da gezersen onun hakkında ne kadar güzel yorumlar yazılmış okursun.Aynı zamanda gittiğinde odasına girdiğinde kaç bebeğin onun vesilesi ile doğduğunu görürsün..Arkadaslar erbil hoca hakkinda bilgi verirmisiniz. Esim azosperm ve bendede kist var. Korkuyorum laparoskopi yada rahim filmi isteyebilir dr. Benim kendi kadin dogumcum erbil beyi onerdi bilgi verirseniz sevinirim. Allah yardimcimiz olsun.
Canimm benim tesekkur ederim cevabin icin. Benim kendi kadin dogum dr onermisti dogru adres demekki.. Allahim evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah isteyen herkese.merhaba cnm,ben Erbil Bey'in hastasıyım kendisinden çok memnunum gidip mutlaka görüş derim.İşini ve hastalarını seven bir doktor çok ilgili. zaten formu da gezersen onun hakkında ne kadar güzel yorumlar yazılmış okursun.Aynı zamanda gittiğinde odasına girdiğinde kaç bebeğin onun vesilesi ile doğduğunu görürsün..
kesinlikle doğru adres..istersen faceden de Erbil beyin profiline bakabilirsin gitmeden önce sana motive olmuş olur :)Canimm benim tesekkur ederim cevabin icin. Benim kendi kadin dogum dr onermisti dogru adres demekki.. Allahim evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah isteyen herkese.
Tesekkurler canim bakiyorum hemen :))kesinlikle doğru adres..istersen faceden de Erbil beyin profiline bakabilirsin gitmeden önce sana motive olmuş olur :)
Arkadaslar erbil hoca hakkinda bilgi verirmisiniz. Esim azosperm ve bendede kist var. Korkuyorum laparoskopi yada rahim filmi isteyebilir dr. Benim kendi kadin dogumcum erbil beyi onerdi bilgi verirseniz sevinirim. Allah yardimcimiz olsun.
Insallah canim aminn. Allah sanada hayirli dogum nasip etsin. Evet drum Erbil Bey o vakit. Cok fazla arastirmaya gerek yok face baktim ve en onemlisi kendi kadin dogum dr tavsiye ettiyse eminim en iyidir. Tanimadan bile sevdim insalhh rast gider isimiz:))Canim sadece şunu soylim Erbil hocamada her zaman soylerim bir abim olsa bu kadar severdim ancak.Gozun kapalı güven yaşı çok genç olmasına rağmen tecrübesiyle ilgisiyle bilgisiyle çoğu Profu cebinden çıkarır. İnşallah seninde gönlünden geçen hayırlı zamanda gerçek olur
Insallah canim aminn. Allah sanada hayirli dogum nasip etsin. Evet drum Erbil Bey o vakit. Cok fazla arastirmaya gerek yok face baktim ve en onemlisi kendi kadin dogum dr tavsiye ettiyse eminim en iyidir. Tanimadan bile sevdim insalhh rast gider isimiz:))
Harika o zaman cookk guzell Allah ondan razi olsun ve sizdende rahatlattiniz benii. Gidiyim bende yazarim dusuncelerimi yazmammii :)Çok saol canım Allah razı olsun.Ben Erbil hocayı sevmeyeni görmedim sen de tanısınca fikirlerini yazarsin zaten git gel iyice samimi oluyor insan ben Bebeğimi kaybettikten sonra yani zor günlerimde tanıştım Erbil hocayla ilk gebeligimde kalp atışları durmustu umutluydum ama hep bir korku vardı içimde bu korkuları yenmemin tek sahibidir.Bu arada eşim de benim kadar çok sever genelde eşler bir adım geride kalir ya Erbil hoca eşlere bile yakindir
Harika o zaman cookk guzell Allah ondan razi olsun ve sizdende rahatlattiniz benii. Gidiyim bende yazarim dusuncelerimi yazmammii :)
Amin canim benim aminnnn.Hadi bakalım hersey gönlünce olsun canım Rabbim annelik duygusunu sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin insallah
Tesekkurler canim bakiyorum hemen :))
O zaman Dr.Erbil Yağmur hastaları olarak aramıza hosgeldin :) Dr umuzu tanıyıp ta sevmeyen yoktur gerçekten. Özgüveni yüksek hastasıyla empati kurabilen biri bunu çok iyi yapıyor ve hastaları için elinden gelen herseyi fazlasıyla yapar.. bunu iyi bilirim.. kendisini çok seviyoruz.bu arada face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var oraya katılmanı tavsiye ederim.orada Erbil beyin hastaları toplanıyor ve gruba Erbil beyde dahil çok güzel bi grup tedavi sureclerimizle ilgili konuşuyoruz motive oluyoruz..Harika o zaman cookk guzell Allah ondan razi olsun ve sizdende rahatlattiniz benii. Gidiyim bende yazarim dusuncelerimi yazmammii :)
Hosbuldummmmm canimm :) Hmm tamam canim ya cidden sana cok tesekkur ederim ve diger arkadaslara. Ilk face girdigimde takip etcem. Erbil Beyle gorusmek icin sabirsizlaniyorum. Adam demekki yeryuzunde gezen 'melek' cidden hicmi kotu yorum olmaz. Allah sayilarini cogaltsin boyle doktorlarin. Insallah melek kalbiyle bizide meleklerimize kavusturur. Ayy canim doktorum dedigim insan birdi iki olduu :)O zaman Dr.Erbil Yağmur hastaları olarak aramıza hosgeldin :) Dr umuzu tanıyıp ta sevmeyen yoktur gerçekten. Özgüveni yüksek hastasıyla empati kurabilen biri bunu çok iyi yapıyor ve hastaları için elinden gelen herseyi fazlasıyla yapar.. bunu iyi bilirim.. kendisini çok seviyoruz.bu arada face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var oraya katılmanı tavsiye ederim.orada Erbil beyin hastaları toplanıyor ve gruba Erbil beyde dahil çok güzel bi grup tedavi sureclerimizle ilgili konuşuyoruz motive oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?