- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.881
Seher yemeyı acıq bufedı.. Metbex ozlerıne aıddı.. 65$ qalmıwıg gune.. Yana ıyne yoxdu.. 1 dene zad olur ozlerı vurur...transfer ındı olmaz. Embrıyo dondurulacag onumuzdekı ay transfer olacag yenı 1 ay sonra.Birde nece gune transfer etdiler sizde
Xanim xestexanaya nece gunnen bir getmek lazimdi?2,3gunnen bir?birde emeliyyatdan sonra embrioloqla danismaq olur nece yumurta toplanib necesi mayalanibSeher yemeyı acıq bufedı.. Metbex ozlerıne aıddı.. 65$ qalmıwıg gune.. Yana ıyne yoxdu.. 1 dene zad olur ozlerı vurur...transfer ındı olmaz. Embrıyo dondurulacag onumuzdekı ay transfer olacag yenı 1 ay sonra.
Onu hekım deyır sıze ne baxt gelmelısız deye. Ozlerı zeng vurub melımat vercek sıE necesı mayalanıb becesı qalıb.. Xanım sız nevact gedırsız? Duzdu sızı tanımıram amma sızden bır wey xahıw elemek ıstıyerdım..Xanim xestexanaya nece gunnen bir getmek lazimdi?2,3gunnen bir?birde emeliyyatdan sonra embrioloqla danismaq olur nece yumurta toplanib necesi mayalanib
bu ay alinsa gedecem.yoldasimin ishine gore deqiq bilmirem.amma eslinde bu ay getmeli idimOnu hekım deyır sıze ne baxt gelmelısız deye. Ozlerı zeng vurub melımat vercek sıE necesı mayalanıb becesı qalıb.. Xanım sız nevact gedırsız? Duzdu sızı tanımıram amma sızden bır wey xahıw elemek ıstıyerdım..
Hee.. Sız bakıda qalansız?bu ay alinsa gedecem.yoldasimin ishine gore deqiq bilmirem.amma eslinde bu ay getmeli idim
HeeHee.. Sız bakıda qalansız?
Hee bildim... eger gedesi olsaz mene dee bilersiz hekimib yazdugu dermani burda tapilmjr ancag bahcecide vad. Size pulunh vererdum giruwub.. ordanda kargo gelib goturerdi sizden biz gelen ay gedeciyik.
Hee bildim... eger gedesi olsaz mene dee bilersiz hekimib yazdugu dermani burda tapilmjr ancag bahcecide vad. Size pulunh vererdum giruwub.. ordanda kargo gelib goturerdi sizden biz gelen ay gedeciyik.
oldu getsem deyerem.deyersiz adini dermanin.getsem gerek 13gedem aybashi olmysam.amma Turkiyede alem deyib diye.evde qaynanamgil qorxur.bilmirem neyleyecem.deyirler getmeyin hele.terrordu alemHee bildim... eger gedesi olsaz mene dee bilersiz hekimib yazdugu dermani burda tapilmjr ancag bahcecide vad. Size pulunh vererdum giruwub.. ordanda kargo gelib goturerdi sizden biz gelen ay gedeciyik.
Istanbulda sakıtcılıkdı ındı.. Gozluyun gelen ay bırlıkde gedek))))... Adıvız nedı xanım? Ay uje sabah getmelısız axı gedesı olsaz ele..oldu getsem deyerem.deyersiz adini dermanin.getsem gerek 13gedem aybashi olmysam.amma Turkiyede alem deyib diye.evde qaynanamgil qorxur.bilmirem neyleyecem.deyirler getmeyin hele.terrordu alem
Istanbulda sakıtcılıkdı ındı.. Gozluyun gelen ay bırlıkde gedek))))... Adıvız nedı xanım? Ay uje sabah getmelısız axı gedesı olsaz ele..
adim Elmira.bes sizin.mende 1ayliq almisam.yoldasimda istediyim vaxtda ishden cixa bilmir.Istanbuldada mitinqler baslayib.buda aybasinin 2gunu baslamalidiIstanbulda sakıtcılıkdı ındı.. Gozluyun gelen ay bırlıkde gedek))))... Adıvız nedı xanım? Ay uje sabah getmelısız axı gedesı olsaz ele..
Bes nece olacaag? Saba orda olmasız? Adım Nurtenadim Elmira.bes sizin.mende 1ayliq almisam.yoldasimda istediyim vaxtda ishden cixa bilmir.Istanbuldada mitinqler baslayib.buda aybasinin 2gunu baslamalidi
heBes nece olacaag? Saba orda olmasız? Adım Nurten
baslasaydim gerek sabah orda olardim.bu terrora gore evde dediler hele getmeyin.belke hec gelen ayda getmedim.hekime bugun dedimBes nece olacaag? Saba orda olmasız? Adım Nurten
canlar burası ne kadar sesiz bir sorum olucak sizlere benim çikolata kistim vaar ebil beye tedaviye başlayınca geçici menopoza sokucam demişti transfer öncesi..benim üç donmuş emriyom oldu çook şükür bugün adet oldum ve erbil beyi aradım transfer hazırlığına başlıycaz cumartesi günü önce rahim filmi sonrası karından iğne yapılıp karnma bişey yerleştirilcek geçici menopoza sokmak için bu işlem başka birine uygulanan varmı bu sayfada varsa yardımcı olurlarsa çook sevinirim fiyat olarak ne kadar ödeme yaptınız bu iğneye..lütfen acil cevap bekliyorum canlar
cupcakeask aynısını ben yazacaktım bi baktım sen yazmışın aynı kişiyi de tarif edecektim. :)) sen grupta kimsin acaba ??Canim arzu diye bi arkadaşımız vardı onuda geçici menopoza sokmuştu Erbil hoca şu an hamile onunla iletisime geçebilirsin istersen face de yağmurla atan kalplere üye değilsen ol ordan arzuyu bulabilirsin
Canım benimde cikolata kistim vardi benide adetle birlikte menopoza soktu gobekten igne vuruyor biraz kalın uclu bir igne ama hic korkma hic acı cekmiyosun 2-3 dk lik bir işlem sonra adetten kesiliyorsun ve yaklasik 2 ay sonra transferin gerçekleşiyor sonuç insallahhh hamile kalıyorsun :) yaşadıklarını 6 ay önce yaşadımcanlar burası ne kadar sesiz bir sorum olucak sizlere benim çikolata kistim vaar ebil beye tedaviye başlayınca geçici menopoza sokucam demişti transfer öncesi..benim üç donmuş emriyom oldu çook şükür bugün adet oldum ve erbil beyi aradım transfer hazırlığına başlıycaz cumartesi günü önce rahim filmi sonrası karından iğne yapılıp karnma bişey yerleştirilcek geçici menopoza sokmak için bu işlem başka birine uygulanan varmı bu sayfada varsa yardımcı olurlarsa çook sevinirim fiyat olarak ne kadar ödeme yaptınız bu iğneye..lütfen acil cevap bekliyorum canlar
Arayista sen nasılsın nasil gidiyorcupcakeask aynısını ben yazacaktım bi baktım sen yazmışın aynı kişiyi de tarif edecektim. :)) sen grupta kimsin acaba ??
Ayrıca iğnenin fiyatını sormuşsun 400 tlCanım benimde cikolata kistim vardi benide adetle birlikte menopoza soktu gobekten igne vuruyor biraz kalın uclu bir igne ama hic korkma hic acı cekmiyosun 2-3 dk lik bir işlem sonra adetten kesiliyorsun ve yaklasik 2 ay sonra transferin gerçekleşiyor sonuç insallahhh hamile kalıyorsun :) yaşadıklarını 6 ay önce yaşadım
Iyiyim cnm sen nasılsın.isler güçler devam..bende eşimi bekliyorum Kasım sonunda tahlil yapılacak şu an hormon iğnelerini kullanıyor.cikan sonuca göre sanırım aralıkta benim tedaviye başlanır bu 3.denemem olacak 2 yıl ara verdim şimdi sil baştan herseyi yaşamaktan korkuyorum.bu arada sen facede gruptamisin?sen 6 ay önce yaptirdiginda hamilelik olmadigi cnm..yada daha transfer olmadimi?Arayista sen nasılsın nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?