- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.901
canımcığım çook teşekkür ederim cevap için ben o grubu bulamıyorum nedense aramada çıkmıyor öyle bir grup facte..Canim arzu diye bi arkadaşımız vardı onuda geçici menopoza sokmuştu Erbil hoca şu an hamile onunla iletisime geçebilirsin istersen face de yağmurla atan kalplere üye değilsen ol ordan arzuyu bulabilirsin
cevap için sağol canımcığım sen hamişsin ne güzel erbil bey elleri uğurlu benim zorla 3 emriyom oluştu bir sene bekledim tedavim devam ederken 2 dölenmeme ve 2 ayrı opuyla oldu buz bebişlerimiz..hiç adet olmadınmı canım bu iğneden sonra benim böbreğimde taş var onun tedavisinide 2 ay bekleme süresinde olucam inş..Canım benimde cikolata kistim vardi benide adetle birlikte menopoza soktu gobekten igne vuruyor biraz kalın uclu bir igne ama hic korkma hic acı cekmiyosun 2-3 dk lik bir işlem sonra adetten kesiliyorsun ve yaklasik 2 ay sonra transferin gerçekleşiyor sonuç insallahhh hamile kalıyorsun :) yaşadıklarını 6 ay önce yaşadım
Beni de geçici menapoza sokmuştu çikolata kisti olan hastalara uyguluyor bu tedaviyi . Arada sıcak basıyor o kadarcevap için sağol canımcığım sen hamişsin ne güzel erbil bey elleri uğurlu benim zorla 3 emriyom oluştu bir sene bekledim tedavim devam ederken 2 dölenmeme ve 2 ayrı opuyla oldu buz bebişlerimiz..hiç adet olmadınmı canım bu iğneden sonra benim böbreğimde taş var onun tedavisinide 2 ay bekleme süresinde olucam inş..
Canım hiç merak etme bu sefer hamile kalacaksın korkularını yok et. Bu kadar emekten sonra Allah boşa cikarmayacak. Face deki grubu bulamıyorum yağmurla atan kalpler çıkmıyor. Şu anda hamileyim çok şükür yaklaşık 4 aylık oldu. Sizler için buradaki herkes ve tabiki isteyen herkes için hergün dua ediyorum emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah senin ve tüm arkadaşların duacisiyimIyiyim cnm sen nasılsın.isler güçler devam..bende eşimi bekliyorum Kasım sonunda tahlil yapılacak şu an hormon iğnelerini kullanıyor.cikan sonuca göre sanırım aralıkta benim tedaviye başlanır bu 3.denemem olacak 2 yıl ara verdim şimdi sil baştan herseyi yaşamaktan korkuyorum.bu arada sen facede gruptamisin?sen 6 ay önce yaptirdiginda hamilelik olmadigi cnm..yada daha transfer olmadimi?
Canım benim ne demek bildiğim herseyi yazarım. Canım benimde havuz oldu 3 kere yumurta toplanmaya gitti. Bende de dollenmeme sorunu oldu. Ayrica çikolata kisti de vardı. Yaşım 37 ,ocak ayında tedaviye basladim temmuz ayinda transfer oldu. Transferden 2 ay önce menopoza soktu ve ben takip ettim kimi menopoza sokup transfer yaptıysa hepsi hamileyim dedi. Inşallah sende hamile kalacaksın. Erbil bey çok çok doğru seçim once Allahın izni sonra erbil beyin ekmekleri ile hamile kaldım ki ben gerçekten zorlu bir hastaydim. Allah emeklerinizi boşa cikarmasin insallah hepiniz için hergün tum kalbimle dua ediyorumcevap için sağol canımcığım sen hamişsin ne güzel erbil bey elleri uğurlu benim zorla 3 emriyom oluştu bir sene bekledim tedavim devam ederken 2 dölenmeme ve 2 ayrı opuyla oldu buz bebişlerimiz..hiç adet olmadınmı canım bu iğneden sonra benim böbreğimde taş var onun tedavisinide 2 ay bekleme süresinde olucam inş..
Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş bende çook zoor hastayım canım 3 seneden beri bu işlerin içindeyim benimde yaşım 36.. fsh çook yüksek istnbul tüp bebekte 3 transfer oldum hepsi negatif sonra erbil beyde devam kararı aldık havuz oluyorum bende 1 senede ancak 3 buz bebeiş biriktirebildik..aynı zamanda çikolata kistim varr 2cm..inş canım ççok emek verdik çook yıprandık madi manevi inş bizde kavuşuruz yavrumuza..Canım benim ne demek bildiğim herseyi yazarım. Canım benimde havuz oldu 3 kere yumurta toplanmaya gitti. Bende de dollenmeme sorunu oldu. Ayrica çikolata kisti de vardı. Yaşım 37 ,ocak ayında tedaviye basladim temmuz ayinda transfer oldu. Transferden 2 ay önce menopoza soktu ve ben takip ettim kimi menopoza sokup transfer yaptıysa hepsi hamileyim dedi. Inşallah sende hamile kalacaksın. Erbil bey çok çok doğru seçim once Allahın izni sonra erbil beyin ekmekleri ile hamile kaldım ki ben gerçekten zorlu bir hastaydim. Allah emeklerinizi boşa cikarmasin insallah hepiniz için hergün tum kalbimle dua ediyorum
Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Belli mi olur belkide ocak ayına kadar hamile kalırsın insallah :) erbil bey çok başarılı bir doktor ayrıca insan psikolojisinden cok iyi anlıyor her sorduğun soruya cevap veriyor ve ona çok guveniyorsunuz çünkü hamile kalmani senden cok istiyor . Bir sure sonra artık aile gibi oluyorsunuz Ben çok zorlu bir hastaydim cok şükür hamileyim .KIZLAR MERHABA EYLÜL AYINCA BAHÇECİDE GÜVENÇ BEYE AŞILAMA TEDAVİSİ OLDUM OLUMSUZ SONUÇLANDI.ERBİL BEYİN İSMİNİ ÇOK DUYDUM OCAKTA TÜP BEBEK YAPTIRMAYIDÜŞÜNÜYORUM NASIL BİRİ ERBİL BEY MEMNUNMUSUNUZ?
Canım benim ne demek bildiğim herseyi yazarım. Canım benimde havuz oldu 3 kere yumurta toplanmaya gitti. Bende de dollenmeme sorunu oldu. Ayrica çikolata kisti de vardı. Yaşım 37 ,ocak ayında tedaviye basladim temmuz ayinda transfer oldu. Transferden 2 ay önce menopoza soktu ve ben takip ettim kimi menopoza sokup transfer yaptıysa hepsi hamileyim dedi. Inşallah sende hamile kalacaksın. Erbil bey çok çok doğru seçim once Allahın izni sonra erbil beyin ekmekleri ile hamile kaldım ki ben gerçekten zorlu bir hastaydim. Allah emeklerinizi boşa cikarmasin insallah hepiniz için hergün tum kalbimle dua ediyorum
Amin canım inşallah. İnşallah sizde hamile sonucunu alacaksınız. Bizde çok yorulmuştuk maddi , madevi ama sonucuna değecek inşallah. Canım suan doğru adreste Erbil bey ile birliktesin. Ben hiçbir hastanede Erbil beyin kullandığı yöntemleri görmedim duymadım. Benim de fsh çok yüksek çıkmıştı sanırım çikolata kisti sebep oluyormuş. Benim menopoza sokulmadan önce çikolata kistim 4 cm civarındaydı. Bende Erbil bey'den önce başka hastanede tüp bebek denemiştim tabikii sonuç negatifti. Ne zor bir durum insan kendini ne kadar kötü hissediyor sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi,emeklerinin hepsi maddi manevi boşa gidiyormuş gibi. Zamanla tecrübe oluyor keşke daha önce Erbil bey'i tanısaymışım hem maddi hem manevi olarak bu kadar yıpranmazdım. Neyse demekki bunları yaşamamız gerekiyormuş kısmetten öte gidilmiyor.Herşeyin hayırlısı Allahtan diyoruz. Çok çok şükür ediyorum. Dilerim siz ve tüm burdaki arkadaşlar hamilelik haberini alıp sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlarsınız inşallah. Tüm kalbimle hepinizin duacısıyım.Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş bende çook zoor hastayım canım 3 seneden beri bu işlerin içindeyim benimde yaşım 36.. fsh çook yüksek istnbul tüp bebekte 3 transfer oldum hepsi negatif sonra erbil beyde devam kararı aldık havuz oluyorum bende 1 senede ancak 3 buz bebeiş biriktirebildik..aynı zamanda çikolata kistim varr 2cm..inş canım ççok emek verdik çook yıprandık madi manevi inş bizde kavuşuruz yavrumuza..
Beni de geçici menapoza sokmuştu çikolata kisti olan hastalara uyguluyor bu tedaviyi . Arada sıcak basıyor o kadar
Amiraa hamilemisin..Beni de geçici menapoza sokmuştu çikolata kisti olan hastalara uyguluyor bu tedaviyi . Arada sıcak basıyor o kadar
Amiraa hamilemisin..[/QUO
2 denemede negatif oldu devam ediyoruz tedaviye 1 embriyom var
hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah bu sefer bende mutlu haberler alırım güzel duaların için saolasın Allah razı olsun bu arada grupla ilgili sana özelden mesaj attım bakabilir misin..??Canım hiç merak etme bu sefer hamile kalacaksın korkularını yok et. Bu kadar emekten sonra Allah boşa cikarmayacak. Face deki grubu bulamıyorum yağmurla atan kalpler çıkmıyor. Şu anda hamileyim çok şükür yaklaşık 4 aylık oldu. Sizler için buradaki herkes ve tabiki isteyen herkes için hergün dua ediyorum emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah senin ve tüm arkadaşların duacisiyim
ÇOKK TEŞEKKÜRLER CNMM BİLGİLER İÇİN SAĞOL:)Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Belli mi olur belkide ocak ayına kadar hamile kalırsın insallah :) erbil bey çok başarılı bir doktor ayrıca insan psikolojisinden cok iyi anlıyor her sorduğun soruya cevap veriyor ve ona çok guveniyorsunuz çünkü hamile kalmani senden cok istiyor . Bir sure sonra artık aile gibi oluyorsunuz Ben çok zorlu bir hastaydim cok şükür hamileyim .
Amin canım inşallah. Ben çok inanıyorum siz de hamile kalacaksınız inşallahhhh güzel haberlerinizi alacağız. Allah hepimizden razı olsun.hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah bu sefer bende mutlu haberler alırım güzel duaların için saolasın Allah razı olsun bu arada grupla ilgili sana özelden mesaj attım bakabilir misin..??
Amiraa inşallah tedavin olumlu olur ve hamile kalırsın hep beraber seviniriz
Elimden geleni yapıyorum kendim için erbil bey de öyle umutla bekliyoruz bakalımAmiraa inşallah tedavin olumlu olur ve hamile kalırsın hep beraber seviniriz
Sız ındı transfer ucun gedeceksızdr ele?
He analız verılen gunedek vurulacag... Yoo transfer olunursuz day getmırsız klınıkaya.. Ozuvuz vuracagsız..[/QUOTE xanim necesiz.gede bildiz Turkiyeye.men hele gedib cixa bilmirem.ishden buraxmirlar
Hangi hastaneye gittiginj ogrenebilirmiyim.erbil yagmur ve memorial dusunuorum suan ve 5.denememarkadaşlar yazmadan g ecemedim
..........
bende budan 1,5 yıl önce felamdı merkeze gittim benim de rezerv az birde kalitesi düsük denmisdi 2 denemeyi orada yaptırdı 4 yumurta cıktı hiçbiri bölünmedi aman sooook olmusdukl neyse beni murat berksoy gönderdiler ben gitmedim zman kaybı gibi geldi soon ra beşka bir merkeze gittik yine 4 yumurta çıktı fakat bu kez 3 tane 8 hücreli embryo elde ettik 2 tane transfer sonuc ikiz gebelik oluşdu su an 5 aylık ikizlerim kucagımda allahıma cok sükür .ben incir kürü yaptım bos bosuna para dökmeyin oralara.
Hangi merkeze gittin tatlım eğer mahsuru yoksa?arkadaşlar yazmadan g ecemedim
..........
bende budan 1,5 yıl önce felamdı merkeze gittim benim de rezerv az birde kalitesi düsük denmisdi 2 denemeyi orada yaptırdı 4 yumurta cıktı hiçbiri bölünmedi aman sooook olmusdukl neyse beni murat berksoy gönderdiler ben gitmedim zman kaybı gibi geldi soon ra beşka bir merkeze gittik yine 4 yumurta çıktı fakat bu kez 3 tane 8 hücreli embryo elde ettik 2 tane transfer sonuc ikiz gebelik oluşdu su an 5 aylık ikizlerim kucagımda allahıma cok sükür .ben incir kürü yaptım bos bosuna para dökmeyin oralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?