- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.921
Ne zaman oldu canım ilk denemen? Erbil bey ne dedi peki kimyasal sebebi olarak?arkadaşlar merhaba ,
konuyla ilgili yazılarınızı sürekli takip ediyordum ancak aranıza yeni katılıyorum.
benimde doktorum da erbil yağmur ilk denememizde bir emriyo yerleştirildi ve kimyasal gebelik oldu bir kaç ay ara verdik
2 tane daha dondurulmuş emriyomuz var ve onlarla tekrar deneyeceğiz
Merhaba herkese,
Biz de ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız bir aksilik olmazsa..şuan araştırma içersindeyim..şişli memoriala gittik sadece görüşmeye..içimize sindi aslında ama bir tere daha gitmek istiyorum..bahçeci fulya var aklımda..ama doktor kısmına karar veremedim..sanırım erbil bey iyi bir doktor ve herkes çok memnun..güvenç bey ve mustafa beyi de duydum ama bilemiyorum hangisiyle görüşsem..sizin fikriniz nedir?
bizimde durumumuz sizin gibi şişli memoriali düşünüyoruz fakat şehir dışındayız görüşemedik şişli ile çok yoğunmuş heralde, fulyada iyiymiş bizde kararsız kaldık
Arkadaslar benim
embriyolarim 3. gun donduruldu bir ay sonra transfer oncesi tekrar hepsi cozduruldu ve 5.gune kadar bekletildi bir tanesi secildi kalanlari tekrar donduruldu simdi bu dondurulanlar tekrar cozdurulucek surekli dondurulup cozdurulmesi embriyolara zarar vermiyor mu? Fulya bahcecide yasadim ben bunu boyle yapmalari kafana takildi 3.gun dondurulacagina direk 5.gune kadar bekleyip dondurmalari daha saglikli degil mi ama 5.gun pazar gunune denk geliyordu bu nedenle boyle yapmis olabilirler mi kafamda cok fazla soru var
Bnce kesinlikle erbil beyle gorusmeden karar vermeyin sislide surekli doktr degisimi oluo arkadasm bu konuda orda cok skinti yasadi ama bahcecide kimle baslarsa onunla devam ayrca erbil bey harika bi doktorbizimde durumumuz sizin gibi şişli memoriali düşünüyoruz fakat şehir dışındayız görüşemedik şişli ile çok yoğunmuş heralde, fulyada iyiymiş bizde kararsız kaldık
Sen hamile misin duyguBnce kesinlikle erbil beyle gorusmeden karar vermeyin sislide surekli doktr degisimi oluo arkadasm bu konuda orda cok skinti yasadi ama bahcecide kimle baslarsa onunla devam ayrca erbil bey harika bi doktor
Evet canm cok sukir bes aylik gebeyim kizimaSen hamile misin duygu
Çok sevindim ...)))))Evet canm cok sukir bes aylik gebeyim kizima
Evet canm cok sukir bes aylik gebeyim kizima
Evet dgru orda bikere tedavi oldum ama memnum kalmadim erbil bey harika bi doktor herseyimle ilgilendi motive etti ve cok sukur gebeyimDaha once umuttami tedavi gordun cnm.sanki orda yazilarini okumustum.
Evet dgru orda bikere tedavi oldum ama memnum kalmadim erbil bey harika bi doktor herseyimle ilgilendi motive etti ve cok sukur gebeyim
Ben suleyman beyle basladim ulun beyle tamamladim sonrasinda orda tum kadro degisti hep.bi supriz oldu bilgi olmadan gitti doktrlar snra ben donmusum vardi onu ordan alip fulyada transfer ettrdm.fakat 3. Gun embriosuydu kimyasal oldu snra erbil.beyle.enbastan tedavime basladim herseyim ordan farklitdi ilaclar bile cok sukur smdi gebeyimumutta doktordan mı laborotuvarından mı memnun kalmadın canım. hangi doktor selen hanımmı cem beymi bizde araştırıyoruz 5.deneme için merkez heralde umut da sgk geçiyor fakat fulyada yok
Ben suleyman beyle basladim ulun beyle tamamladim sonrasinda orda tum kadro degisti hep.bi supriz oldu bilgi olmadan gitti doktrlar snra ben donmusum vardi onu ordan alip fulyada transfer ettrdm.fakat 3. Gun embriosuydu kimyasal oldu snra erbil.beyle.enbastan tedavime basladim herseyim ordan farklitdi ilaclar bile cok sukur smdi gebeyim
Erbil beyde raporsuz denedik zaten gecmio orda ama umutta raporlu denedim bikereBende umutta raporlu olarak tedavi godum bi tane.2 tane blast embriyo verildi negatif oldu.1 tanede 6.gun embriyom var suanda.sende sanirim raporlu yaptirmissin umuttaki tedavini.daha sonra rapor hakkin oldugu halde raporsuz olarak erbil beydemi yaptirdin.benimde 2 tane daha rapor hakkim var cunku.
Erbil beyde raporsuz denedik zaten gecmio orda ama umutta raporlu denedim bikere
merkezler aynı merkezler değilmi. umutunda fulya nında embiriyolgu aynı kişi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?