Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

bugun umutlarım tamamen tukendi arkadaslar. beta 2 cıktı ve haşimatoymuşum hiç soylememıştı doktor
canım nasılsın aklım sende inş iyi haberlerle gelirsin her şerde vardır bir hayır donmuşun var onlara yolla devam canım..
bugun beta degerim 2 cıktı ve hasımato hastası oldugumu oğrendım. erbil bey hiç soylemedı kendısı bılıomus ama bana hiç demedi troid için ilaç kullanıodum zaten ama hastalığımı yeni öğrendim. genetik test yapıldı 1 ay sonra cıkacakmış sonucu . araştıracaklar bakalım doktor da çok uzuldu ve sasırdı hayırlısı bakalım

Canım bu ışte bir yanlışlık olmasın! Bende de hasimato var ve bunu bulan erbil beyin kendisidir ayrıca ilac kullanimi icin düzenli olarak test yaptırıyordu.şimdide başka yerde devam ettiğim için endokrinoloji bölümüne git düzenli takip edilsin demişti, bugün gittim kan verdim ve boğaz röntgeni çekildi haftaya da sonuçlarla doktora gidip ona göre ilac dozu ayarlaması yapılacak.erbil beyin bilip de söylemediğini nasıl biliyorsun (senden T S H ,Anti tipo gibi testlermi istemismiydi) bilemiyorum kafam karıştı soylememesine anlam veremiyorum, erbil by i arayip sor bakalim ne dicekmis...

genetik test yaptıran var mı aranızda? 1. deneme olumsuz olduktan sonra neler yaptınız ?
Canim ben genetik test yaptirmadim hic.Allah dan ümit kesilmez insallah ikincisinde çok daha sağlam adımlarla ilerleyip bebegine kavuşursun. hasimato olduğunu bilseydim bilgi paylaşımı yapardım.

canım hakında hayırlsıs olsun haşimoto olduğunu biliyormuş erbil bey nerden analmış kendisi bende merak ettim neden söylemememiş tahmin etti acaba haşimato olduğunu elinde test yoken nasıl anlamış zaten tiroit için ilaç kullanıyormuşsun sen ondan tahminde mi bulundu erbil beyin atlıycağını sanmıyorum benimde transferden 3 gün önce tsh 4.5 çok üzülmüştüm hemen ilaç başlatı bana hala kullanıyorum 2 hafta önce test yaptırdım şükür düşmüş tsh 1.2 kaç tane dondurumuşun var canım en azından neden tutmadığını öğrenmiş oldun..

Hasimato tiroidinin tek başına hamileliği engellemedigini biliyorum doktorum da söylemişti.sadece hamilelikten sonra takip edilmesi önemli denmişti.

Kizlar yanlis anlattim galiba troid testi yapip ilac veren zaten erbil bey sadece bana hasimatosun dememisti bugun deyince sasirsik sadece adini hic bilmiyordum bu hastaligin selenyum kullaniorum yaklasik 3 aydir bakalim arastirilacak neden tutmadigi insallah 2. Denemede saglikla olur

6 tane dondurulmusum var genetik test sonucu kotu cikarsa onlar da teste tabi tutulcakmis beni neler bekliyor bilemiorum ben hemen olacak sandim ama daha yasayacagimiz sikintilar varmis bilemedim

hiç bilmiorum canım benim iyi huylu olan tiroidim yuksekmıs sanırım o yuzden cok onemsemedı doktorum yıne de ılac vermıstı hakkını yıyemem zaten ona guvenım sonsuz
Benim de tsh 3.5 çıkmıştı hap kullanıyordum.haşimato ne oluyor bilmiyorum

Hastalığının adını soylememesi bilgi paylaşımı yapmaması tabiki yalnış, ama testlerini yapip ilaçlarını veriyormuş buda iyi, canim bildigim kadarıyla ilk denemeniz, tüp bebekte ilk lerde tutunmama olabiliyormuş çünkü belirlenmiş ve bilinen bir hastalık yok.benimde bu 3. Ve bizde ilk 2 sinin tutunmama sebebini bilmiyoruz genetik test yapılmadı, yapılan diğer işlemlerde temiz çıktı.hasimato sadece yapılan t s h testinden ortaya çıkmıyor, bununla beraber boğaz röntgeni, şeker yuklemesi sonucu bakılan sonuçlardan anlaşılıyor.bekleyen 6 yumurtan var bunlara cgh yapılması bence çok yerinde bir karar olur en azından tutunup sonraki kayip için uzuntun çok daha büyük olmaz.hakkında hayırlısı .

Merhaba arkadaşlar, Pazartesi akşam 5.30 da transferim yapıldı. Hakkımda hayırlısı diyorum. Allah ın rahmeti bol. Inşallah bana ve tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder. Siz de dualarinizi eksik etmeyin. Arife günü pazartesi sabah hastaneler kapanmadan iğnemi(proluton depot) vurulmadan bi kan testi yaptıracagim. Tutunduysa 3 çıkar 5 çıkar ama 7.gün 0 çıkmaz. Inşallah güzel haber veririm. Bayram, bayram olur.

Arkadaşlar merhaba. Benim 25 adet yumurtam toplandı. 17'si döllendi. 3. Güne 10 tanesi gitti. Bugün 5. Gün ve aradılar sadece bir tane blast embiyo olmuş. 7 tanesini de yarına kadar izliceklermiş ama çok da umutşu değiller anladığım kadarıyla. Çok moralim bozuldu. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda?

Merhaba,ben aynı durumu yaşamadım ama neden illede 5.güne gitmeleri bekleniyor?fazla yumurta toplandigi icin mi? 3.4. Güne gidenler de kaliteli olabiliyor.dur bakalim yarın ola hayır ola hemen umutsuzlanma,hem 1 tane blast zaten elde edilmiş.ilk denemeniz mi.

Evet bu ilk denememiz olucak. Embriyolog arkadaşım benim o da 5. Gün olması önemli dedi. Ben de 3. Günde dondurun bir kaçını dedim ama 5. Gün dediler. Havuz oluşturulabilir sanırım. Hiç ummadığım bir durum oldu açıkçası.

Canım sende mi Erbil beyin hastasısin? Şaşırdım.

Evet Erbil Bey'in hastasıyım canım. Akşam aricak sizi dediler, bekliyorum. Bakalım ne söylicek.

Evet Erbil Bey'in hastasıyım canım. Akşam aricak sizi dediler, bekliyorum. Bakalım ne söylicek.
3.gün 10 taneden 5 . güne çok azalmış. Keşke 3.günde biraz dondursalarmış.
Erbil bey ne dedi merak ettim. Ilk denemen mi? O da tahmin edememistir. Ben 3 . gün Embriyolog aradığında kaç hücreliler kalitesi nasıl diye soruyorum. 8-9-10 hücreliler 5.gune gelebiliyor. 7 ve 6 hücreliler ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…