- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.321
Bu arada benim adet belirtim falan hiç bişey kalmadıAyy nerdee ben carsambaya erteledim hatta hic cesaretim yok.benim de sonucunu mutlaka yaz buraya canim merak ederim bende carsamba yapayim.diorum bakalim
Cok korkuyorum ya kalbim.duracak gibi senin adet sancilarin gecti mi ben dun gece sabaha kadar adet sancisi cektim bugun gectiNeden erteledin Can'ım.
Aynen canim bi gelio bi gidioBu arada benim adet belirtim falan hiç bişey kalmadı
Bende bugünden beri çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak sanki rabbim ne olursun yardım etCok korkuyorum ya kalbim.duracak gibi senin adet sancilarin gecti mi ben dun gece sabaha kadar adet sancisi cektim bugun gecti
Bende bugünden beri çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak snki rabbim ne olursun yardım et[/a
Amin canim ya birbirimize dua edelim inaniyorum ikimizde pozitif sonuc alicaz insallah
İnşallah Can'ım inşallah rabbim her isteyene versinAmin canim ya birbirimize dua edelim inaniyorum ikimizde pozitif sonuc alicaz insallah
Sonucum negatifAmin canim ya birbirimize dua edelim inaniyorum ikimizde pozitif sonuc alicaz insallah
Ah arkadasim cok uzuldum gercekten bende seninle ayni seyleri yasadim muhtemelen benimki de negatif o zamanoff cok zor surecler ama napalim hersey bizim icin uzme kendini dondurulmuslarla devam ederizSonucum negatif
Benim dondurulmuş yok Can'ım nasip böyleymiş hayırlısı olsunAh arkadasim cok uzuldum gercekten bende seninle ayni seyleri yasadim muhtemelen benimki de negatif o zamanoff cok zor surecler ama napalim hersey bizim icin uzme kendini dondurulmuslarla devam ederiz
canım şuan çok üzgünsün içinden bir parçan kopmuş gibi hisediyorsun 3 kere yaşadım o duyguyu acını yaşa canım ama eminim çok güçlü bir kadınsın ve öyle oldum adetle ine soluğu doktorumda almıştım Rabim bu hisi içimize koyduysa inan birgün o duyguyu yaşatıcak diye umut etmiştim asla vazgeçmedim yıkılsamda hep ayağ kalktım Allahında izniyle bak ben o kadar umutsuzluğu ramen hamişim ben rezervim yerlerdeydi canım fsh tavandı amh 0 lardaydı düşün aylarca yumurtam omuyordu ama Allahım ol dedi oldu ve inan sende istemekten dua etmekten tedavilerine devam etiğin sürece kavuşucaksın meleğine bilemeyiz belkide doğal hamiş kalacaksın..ERBİL bey doğru doktor canım asla vazgeçme tedavinden madi durumun el verdiği sürece..Benim dondurulmuş yok Can'ım nasip böyleymiş hayırlısı olsun
Can'ım sende mi ya bugün neden olumsuz haberler alıyoruzarkadaslar 5. gun embriosu 12.gun kan testi yaptırdım bugun
5,35 cıktı belirsiz dediler 3 gun sonra tekrar dediler ne dıosunuz oldu mu olmadı mı acaba
canım 12.güne göre çok düşük bi değer sanırım olmadıarkadaslar 5. gun embriosu 12.gun kan testi yaptırdım bugun
5,35 cıktı belirsiz dediler 3 gun sonra tekrar dediler ne dıosunuz oldu mu olmadı mı acaba
ah canım ya kahrolduk azıcık daha yuksek bir deger olsa yıne umutlanıcam ama cok komık bı deger ya herseyın hayırlısı hersey bu kadar yolundayken hayal kırıklığı oldu toparlanmaya calısıcam artık
canım nasılsın aklım sende inş iyi haberlerle gelirsin her şerde vardır bir hayır donmuşun var onlara yolla devam canım..ah canım ya kahrolduk azıcık daha yuksek bir deger olsa yıne umutlanıcam ama cok komık bı deger ya herseyın hayırlısı hersey bu kadar yolundayken hayal kırıklığı oldu toparlanmaya calısıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?