Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Cok korkuyorum ya kalbim.duracak gibi senin adet sancilarin gecti mi ben dun gece sabaha kadar adet sancisi cektim bugun gecti
Bende bugünden beri çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak sanki rabbim ne olursun yardım et

Ah arkadasim cok uzuldum gercekten bende seninle ayni seyleri yasadim muhtemelen benimki de negatif o zamanoff cok zor surecler ama napalim hersey bizim icin uzme kendini dondurulmuslarla devam ederiz
Benim dondurulmuş yok Can'ım nasip böyleymiş hayırlısı olsun

Benim dondurulmuş yok Can'ım nasip böyleymiş hayırlısı olsun
canım şuan çok üzgünsün içinden bir parçan kopmuş gibi hisediyorsun 3 kere yaşadım o duyguyu acını yaşa canım ama eminim çok güçlü bir kadınsın ve öyle oldum adetle ine soluğu doktorumda almıştım Rabim bu hisi içimize koyduysa inan birgün o duyguyu yaşatıcak diye umut etmiştim asla vazgeçmedim yıkılsamda hep ayağ kalktım Allahında izniyle bak ben o kadar umutsuzluğu ramen hamişim ben rezervim yerlerdeydi canım fsh tavandı amh 0 lardaydı düşün aylarca yumurtam omuyordu ama Allahım ol dedi oldu ve inan sende istemekten dua etmekten tedavilerine devam etiğin sürece kavuşucaksın meleğine bilemeyiz belkide doğal hamiş kalacaksın..ERBİL bey doğru doktor canım asla vazgeçme tedavinden madi durumun el verdiği sürece..

arkadaslar 5. gun embriosu 12.gun kan testi yaptırdım bugun
5,35 cıktı belirsiz dediler 3 gun sonra tekrar dediler ne dıosunuz oldu mu olmadı mı acaba

5,35 cıktı belirsiz dediler 3 gun sonra tekrar dediler ne dıosunuz oldu mu olmadı mı acaba
Can'ım sende mi ya bugün neden olumsuz haberler alıyoruz.
canım 12.güne göre çok düşük bi değer sanırım olmadı senin test günün bikaç gün sonraydı bidaha yaptır bakalım belki yükselir

sevgii20 canım cok üzüldüm. Toparlanıp tekrar denediğinde olumlu sonuç alırsın umarım. Bir şekilde ayağa kalkıyor insan. Allah yardımcımız olsun.

sevgii20 canim ne desem boş ama lutfen kendini bırakma.kısmeti yokmuş, insallah bir sonrakine hersey gönlünce olur...
B bonus13 , insallah herşey yolundadır, uzulme hemen belki geç dollenmedir.testi tekrar edince artışları goruceksin insallah aklım sende..

ah canım ya kahrolduk azıcık daha yuksek bir deger olsa yıne umutlanıcam ama cok komık bı deger ya herseyın hayırlısı hersey bu kadar yolundayken hayal kırıklığı oldu toparlanmaya calısıcam artık

canım nasılsın aklım sende inş iyi haberlerle gelirsin her şerde vardır bir hayır donmuşun var onlara yolla devam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…