Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kizlar bugün 5 gün embriyo su için aramaları gerekmez miydi kaç tane kaldi diye şu kadarını dondurduk diye genelde sabah 10 da ariyorlardi da

Kizlar bugün 5 gün embriyo su için aramaları gerekmez miydi kaç tane kaldi diye şu kadarını dondurduk diye genelde sabah 10 da ariyorlardi da

En son ne zman aramışlardı? Dondurulmadı mı embriyolar?

Benimde yarın ya da cuma günü transferim var.Şu ana kadar yiyecek içecek konusunda hiç birşeye dikkat etmedim.Transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yiyin mi diyorsunuz?

Oo gozun aydin benimde 17 martta ilacim bitiyor 3 gun sonrq regl olursam basliycam

Aradilar 2 tane umut vadediyormus on lari dondurmuslar kalanlar da yarına kadar büyürse dondurcaklarmis

Hadi gözün aydın az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım kaç tane embriyo oluşmuştu? İlk oluştuklarında kaliteleri nasıldı peki?
16 tane toplandi 10 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmıştı 3.gün 9 tane dollenmisti 5.güne 2 tanesi kaliteli çıktı 6 tanesi de diğer güne ulaşır sa dondurma işlemi olur dedi ama suan 2 tanesi Umut vadediyormus

Benimde cumartesi ☺hayırlı olsun şimdiden

Çoook teşekkürler...

Yalnız az önce dişetimde kanama oldu,bi rahatsızlık hossediyorum dişimde.Transferden sonra da bişy yaptıramam heralde değil mi? Hiç dişle ilgili sorunu olan görmedim,bakıyorum ama.Canım sıkıldı şimdi...

Doktora dorsbilirsin

Merhabalar, dr erbil bey ile tüp bebekte başarılı sonuc alanlar ? 1 .denemesi olup , pozitf sonuc alanlar ? sizlere birşeyler danısmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…