- 5 Ocak 2017
- 95
- 34
- 3
- 34
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.841
He onu bilmiyorum bende incir i ve yumurtayı okumuştum transferde n sonra da ananas i duymustumOlsun onemli kismini devirdin :) bende severim yumurtayi da safra kesesi ameyliyati oldum yemeye korkuyorum
Evet anans birde kabak cekirdegi iyi diyorlardi en son 2015 te kaldi transfer unuttum :)He onu bilmiyorum bende incir i ve yumurtayı okumuştum transferde n sonra da ananas i duymustum
Kizlar bugün 5 gün embriyo su için aramaları gerekmez miydi kaç tane kaldi diye şu kadarını dondurduk diye genelde sabah 10 da ariyorlardi da
Oo gozun aydin benimde 17 martta ilacim bitiyor 3 gun sonrq regl olursam basliycamEn son ne zman aramışlardı? Dondurulmadı mı embriyolar?
Benimde yarın ya da cuma günü transferim var.Şu ana kadar yiyecek içecek konusunda hiç birşeye dikkat etmedim.Transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yiyin mi diyorsunuz?
Aradilar 2 tane umut vadediyormus on lari dondurmuslar kalanlar da yarına kadar büyürse dondurcaklarmisEn son ne zman aramışlardı? Dondurulmadı mı embriyolar?
Benimde yarın ya da cuma günü transferim var.Şu ana kadar yiyecek içecek konusunda hiç birşeye dikkat etmedim.Transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yiyin mi diyorsunuz?
Hadi gözün aydın az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz :)En son ne zman aramışlardı? Dondurulmadı mı embriyolar?
Canım kaç tane embriyo oluşmuştu? İlk oluştuklarında kaliteleri nasıldı peki?Aradilar 2 tane umut vadediyormus on lari dondurmuslar kalanlar da yarına kadar büyürse dondurcaklarmis
16 tane toplandi 10 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmıştı 3.gün 9 tane dollenmisti 5.güne 2 tanesi kaliteli çıktı 6 tanesi de diğer güne ulaşır sa dondurma işlemi olur dedi ama suan 2 tanesi Umut vadediyormusCanım kaç tane embriyo oluşmuştu? İlk oluştuklarında kaliteleri nasıldı peki?
Canim transfer adetin kaçıncı günü oluyor inşallah olumlu sonuclanirYarın transferim vaaaaaarrr :)
Canim transfer adetin kaçıncı günü oluyor inşallah olumlu sonuclanir
Benimde cumartesi ☺hayırlı olsun şimdidenYarın transferim vaaaaaarrr :)
Aa o kadar geç mi ben 10 15.günler arasında oluyor zannediyordumHesaplarıma göre 20. Gün oluyor yarın :)
Benimde cumartesi ☺hayırlı olsun şimdiden
Çoook teşekkürler...
Yalnız az önce dişetimde kanama oldu,bi rahatsızlık hossediyorum dişimde.Transferden sonra da bişy yaptıramam heralde değil mi? Hiç dişle ilgili sorunu olan görmedim,bakıyorum ama.Canım sıkıldı şimdi..
Aklında kalmasın yada Hicran hanıma yaz.Doktora sorsbilirsin
Benim birinci denemem de daha tranfer olmadıMerhabalar, dr erbil bey ile tüp bebekte başarılı sonuc alanlar ? 1 .denemesi olup , pozitf sonuc alanlar ? sizlere birşeyler danısmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?